KEUKEN KOPEN “HET NIEUWE NORMAAL”

“HET NIEUWE NORMAAL” OM VEILIG JE KEUKEN TE KOPEN IN ONZE AANGEPASTE “1,5 METER ECONOMIE” SHOWROOMS!

VEILIG KOPEN BIJ KEUKENWARENHUIS.NL, MET DE 1,5 METER GEGARANDEERD!

het nieuwe normaal

updated 13 oktober 2020.
De wereld verandert snel en het ziet er naar uit dat we een tijdperk in gaan van gepaste afstand, we gaan toe naar een langdurige “1,5 meter economie”, het zal “het nieuwe normaal” worden !

Keukenwarenhuis.nl voelt zijn verantwoordelijkheid en heeft de showroom flink aangepast om veilig in het “Het nieuwe normaal” je keuken te kunnen kopen in onze speciale ingerichte “1,5 meter economie” showrooms!
(mondkapjes mogen, maar niet verplicht nog dus)

Super ruime showrooms ! supergrote ontwerp en advies tafels, en alle ruimte om ons veilig te bezoeken. Winkelen in alle rust, met extra brede gangpaden en veel bewegingsvrijheid, en zeer regelmatige schoonmaak toiletten, en showroom, en tafelcleaning na iedere afspraak, lees hieronder meer, en doe het ook veilig! 
>> KLIK HIER VOOR DE AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN:

 AANGEPASTE SHOWROOMS KLAAR VOOR “HET NIEUWE NORMAAL”

keukenshowroom in de 1.5 meter economie

Keukenwarenhuis.nl heeft vele aanpassingen gedaan in zijn showrooms, en zijn beleid zodat u veilig kunt komen shoppen.
– updated: 13 oktober, 20202

> Extra brede gangpaden, zodat u elkaar veilig kunt passeren.
> Mega grote bespreektafels van 200×200 cm.
> Tafel cleaning na iedere afspraak
> Getrainde medewerkers in de “1,5 meter economie”

> Extra schoonmaak toiletten en showroom
> Ruime openingstijden om het publiek te spreiden
> Gemiddeld 2-8 bezoekers op 2500/5000 m2.
> Deurbeleid bij spontane drukte met een veilige wachtruimte

> Geen gezelschappen boven de 2 volwassenen aan tafel
> Mondkapjes mogen, maar is nog geen verplichting.
> Daarnaast staat nu letterlijk alles met prijzen in de showroom, ideaal om ontspannen rond te kijken, zonder dat je direct met een adviseur in contact hoeft te komen! En indien je wenst kunt u veilig aan tafel.

GEZOND FAMILIEBEDRIJF MET RUIME OPENINGSTIJDEN

veilig keuken kopen bij keukenwarenhuis.nl

Als gezond familie bedrijf zijn wij begaan met onze klanten, medewerkers en omgeving, ruim 55 jaar geleden startte ons familiebedrijf met de verkoop van keukens en inmiddels heeft Keukenwarenhuis.nl de veiligste Keukenshowrooms van Nederland, zodat je de ruimte hebt om op je gemak te kunnen oriënteren.

Ook hebben wij de openingstijden verruimd, zodat we een gezonde spreiding van het publiek hebben. Gemiddeld zijn er 2-8 klanten per dag in onze showrooms, zodat u echt alle ruimte heeft om veilig een keuken aan te schaffen.

Speciaal voor de meer kwetsbare medemens hebben wij de mogelijkheid tot privé shoppen op afspraak in de showroom, of wij bezoeken u thuis, na een telefonisch intake van uw wensen! > Klaarstaan voor elkaar is belangrijker dan ooit
>> KLIK HIER VOOR DE AANGEPASTE EXTRA OPENINGSTIJDEN:

ONLINE OFFERTE OF VIDEO OFFERTE, DE NIEUWE MANIER VAN KOPEN?

ruime keukenshowroom

Een dag op uw gemak zelf oriënteren in de “1,5 m2 economie” is bij Keukenwarenhuis dus veilig mogelijk! De showroom is extra ruim en veilig opgezet, en alle keukens in de showroom staan compleet en vast laag en netto geprijsd, zodat je zelf vrijblijvend kunt beslissen of je met een adviseur in gesprek wilt gaan.

En daarnaast: bieden wij je ook de mogelijkheid om een keuken offertes online aan te vragen! Indien je al jouw wensen kenbaar maakt, gaan we voor je aan de slag ! Heb je al een offerte? mag je deze ook doorzetten naar ons natuurlijk. klik om hier meer over te lezen;

Video bellen is helemaal nieuw en hip, wij hebben op deze wijze reeds meerdere keukens verkocht, wij kunnen dan real-time kijken of wij de keuken van  je dromen hebben staan, zonder dat je naar de showroom hoeft te komen ! klik om hier meer over te lezen;

ONLINE KEUKENS KIJKEN? DAT KAN! VEEL KEUS EN VRIJBLIJVEND RESERVEREN

ruime keukenshowroom

Keukenwarenhuis.nl heeft een groot aanbod van keukens op de website staan, en dat in verschillende segmenten. De meeste van deze keukens vind je ook bij ons in de showroom terug, dus voor-kijken op onze website kan, en staat het je aan, dan kan je vrijblijvend reserveren en langskomen om de keuken in het echt te zien, en kunnen wij jouw wensen verwerken.

Ontzorgde KeukenDeals:
Keukenwarenhuis.nl specialiseert zich in betaalbare vast ontzorgde KeukenDeals welke vast laag geprijsd verkocht worden, inclusief A-merk apparatuur, het aanrechtblad en de accessoires tegen onze internetprijzen. Alles wordt voor je geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar!
>>> De KeukenDeals zien? Klik op deze link om ze te bekijken.

Outlet Keukens:
Tevens heeft Keukenwarenhuis.nl een schitterende collectie met maar liefst 150 Outlet Keukens welke direct uit voorraad leverbaar zijn, en ook aangepast kan worden naar iedere situatie. Deze outletkeukens zijn extra scherp geprijsd en ook te zien in onze showrooms.
>>> De Outlet Keukens zien? Klik op deze link om ze te bekijken.

1000 Luxe Keukens direct uit voorraad leverbaar:
Keukenwarenhuis.nl heeft magazijnen vol met luxe keukens uit voorraad, welke in iedere denkbare opstelling en formaat leverbaar zijn. Het grootste voordeel is VOORDEEL, en je kunt deze direct laten leveren en laten monteren als je wil, maar je kunt deze voorraad keukens ook later reserveren tot het moment dat je er aan toe bent.
>>> De Keukens uit Voorraad zien? Klik op deze link om ze te bekijken.

VAN HARTE WELKOM, SAMEN ZORGEN WE VOOR ELKAAR

Indien je persoonlijk in contact wilt komen met onze adviseurs, afroepers, chauffeurs, monteurs of andere medewerkers gaan wij er positief van uit dat je net als wij alle voorzorgsmaatregelen neemt, en dit niet doet bij verkoudheid of andere symptomen die met een virus te maken kunnen hebben, wij volgen strikt alle regels op van het RIVM plus onze eigen “Het Nieuwe Normaal” regels.
Klaarstaan voor elkaar is belangrijker dan ooit!

Z

Zelfstandig Familiebedrijf met zeer ruime veilige showrooms: 1,5 meter safe!

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder geprijsd IN DE SHOWROOM!

Z

1000 COMPLETE KEUKENS UIT VOORRAAD, IN IEDERE GEWENSTE AFMETING!

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN !

 • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • SCHONE SHOWROOM EN SCHONE TOILETTEN

 • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • GRATIS EN VEILIG PARKEREN