'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Beste mensen, Hierbij wil ik mijn grote waardering uitspreken voor de buitengewone klant vriendelijkheid van uw personeel . Met name dhr Wessel heeft zijn uiterste best gedaan om mij van dienst te zijn bij de aankoop van de koelkast KK2178v. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop,en kan iedereen uw zaak aanbevelen! Tot slot ook de telefoniste verdient van mij een compliment! Hartelijke groeten! A.Stein Nijmegen.

27-6-2016

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine