'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

KEUKENRENOVATIE ACTIEDAGEN

UW BESTAANDE KEUKEN WEER ALS NIEUW

KOM OOK NAAR DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOMS VAN NEDERLAND, NU HET NOG KAN EN NOG MAG !!
BIJ ONS KAN JE LEKKER OP JE GEMAK EN VEILIG INSPIREREN EN ORIENTEREN!
MET DEZE WEEK KNOTSGEKKE AANBIEDINGEN, PLUS NU KOPEN IS VOOR DE KERST KOKEN !!
Let op: vanaf deze week van maandag t/m zaterdag geopend van 9:00 - 17:00 uur !! en de telefonische bereikbaarheid, tijdens onze openingsuren plus donderdag en vrijdag tot 21:00 uur, of gebruik onze live chat 7 dagen per week tot 23:00 uur.

Kuchen-Reno

Keukenwarenhuis.nl introduceert een uniek Keukenrenovatie concept: Kuchen-Reno. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om een uniek en compleet concept KeukenRenovatie in de markt te zetten, met de mogelijkheid om uw bestaande keuken weer als nieuw te maken.

In dit Kuchen-Reno concept vindt u alles wat u nodig heeft, zoals nieuwe Reno keukendeurtjes, Reno Ladesystemen, Reno aanrechtbladen en Reno apparatuur, en dat alles op de door u gewenste kleur, soort en afmeting.

Wij hebben respect voor uw bestaande keuken en toveren deze graag om in een nieuwe look, met meer gebruiksgemak! Ook kunt u vragen nar een DUO-berekening. Wij zetten dan de kosten van keukenrenovatie af tegen een nieuwe keuken, zo kunt u eenvoudig zelf beslissen wat voor u het slimste is!

WAAROM UW KEUKEN RENOVEREN BIJ KEUKENWARENHUIS.NL?

Keukenwarenhuis.nl heeft respect voor uw bestaande keuken, en is een echte renovatie specialist. Keukenrenovatie en het renoveren van uw keuken is soms lastiger dan u denkt. Er komt namelijk enige handigheid en expertise bij kijken om een bestaande keuken zodanig op te knappen dat het resultaat mooi is, de keuken goed wordt afgewerkt, en de aanpassingen vooral goed bij de blijvende onderdelen van de oude keuken passen. Keukenwarenhuis beschikt over zeer ervaren keukenrenovatie monteurs die u hier desgewenst bij kunnen helpen, of de gehele keukenrenovatie voor hun rekening kunnen nemen.

Keukenrenovatie
keuken renoveren
Keukenrenovatie voor en na
voorbeeld Keukenrenovatie

KEUKENRENOVATIE OF EEN NIEUWE KEUKEN?

Dit is een veel gestelde vraag. Het antwoord is afhankelijk van wat u allemaal aan wilt pakken.

Als uw keukenrenovatie zowel nieuwe keukendeuren, als een nieuw aanrechtblad en nieuwe keukenapparatuur inhoudt, dan is het soms verstandiger om een volledig nieuwe keuken te kopen. Dit is dan uiteindelijk goedkoper dan allerlei losse onderdelen aanschaffen, verwijderen en plaatsen.

Bij Keukenwarenhuis.nl zijn er ervaren KeukenRenovatie adviseurs die u graag helpen om zowel de keukenrenovatie als een compleet nieuwe keuken te berekenen. Dit maakt het voor u makkelijker om de afweging keukenrenovatie of nieuwe keuken te maken. Hieronder vindt u een voorbeeld van een renovatie/nieuwe keuken duo berekening.

TIP: VRAAG NAAR ONZE DUO-BEREKENING!

Keukenrenovatie

REKENVOORBEELD VAN EEN KEUKENRENOVATIE

INCLUSIEF NIEUWE DEURTJES

Gemiddelde keukens hebben bij een keukenrenovatie ca. 4-5 m2 nieuwe keukendeurtjes nodig. Voor een kleine 1250 euro heeft u dus reeds een “nieuwe keuken”. Indien u ook het aanrechtblad en de apparatuur wilt vervangen, of de opstelling wilt aanpassen aan de hedendaagse ergonomie, dan maken wij graag bij ons in de showroom een pasklare offerte voor u. De prijzen van nieuwe keukendeurtjes variëren van 279 t/m 399 euro per m2. 

De deurtjes worden ongeboord geleverd, dus zonder scharnier en deurgreep boring. Indien u een handige doe-het-zelver bent kunt u dit zelf. Uiteraard kan de fabrikant tegen betaling de boringen doen.  U betaalt dan 7,50 euro extra per front, plus 148 euro voor een persoonlijk bezoek bij u thuis waarbij de fabrikant de boringen komt inmeten. Dit scheelt u flink wat werk en zo weet u ook zeker dat de boringen op de juiste plek komen. Daarnaast kunnen wij ook de gehele montage voor u uit laten voeren. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de keuken. Wellicht kunnen wij in de showroom reeds een richtprijs voor uw keuken geven.

TIP: maak zo veel mogelijk foto’s van uw huidige keuken en situatie. Zo kunnen wij u in de showroom nog beter helpen. 

KEUKENRENOVATIE VOOR EN NA

keukenrenovatie voorbeeld voor

PRAKTIJK REKENVOORBEELD

 Hierboven de keuken van Fam. de Vries uit Zaandam.  Deze keukenrenovatie had een totaal van 5,6 m2 houtfineer fronten. Indien u de montage geheel zelf doet, bent u reeds voor ca. 2250 euro klaar! Uiteraard kunnen ook wij de montage voor u regelen. Neem een foto van uw bestaande keuken zodat wij u hiervoor een richtprijs kunnen geven.

 De familie Overbeek uit Den Haag kocht bij ons 5m2 magnolia gelakte vlakke keukendeurtjes, een nieuw kunststof aanrechtblad, een hoek van 300×200 cm. met een nieuwe spoelbak en kraan en een nieuwe inductiekookplaat,. Dit geheel hebben wij gemonteerd.  De totale kosten voor deze “nieuwe” keuken bedroeg 3950 euro, all in! Iedere renovatie is uiteraard weer anders, maar dit illustreert wel dat er voor ieder budget mogelijkheden zijn!  

Hulp nodig? Gebruik het formulier onder aan de pagina om een afspraak te maken of bel:
Ter Aar: 088-0101200
Dordrecht: 088-0101201

WEGGOOIEN IS ZONDE!

Is uw keuken eigenlijk nog (te) goed? Maar wilt u deze wel aan de moderne tijd aanpassen? Of zijn bepaalde onderdelen beschadigd?

Dan bent u bij Keukenwarenhuis.nl aan het juiste adres! Want zeg nou zelf, een verder goede keuken weggooien, dat is toch zonde? Zonde voor uw portemonnee, maar ook zonder van de gebruikte materialen en voor het milieu. Met nieuwe deurtjes, een nieuw blad, en/of nieuwe keukenapparatuur, straalt uw keuken weer als voorheen. Steeds meer mensen geven hun nieuwe keuken middels keukenrenovatie een nieuw leven. Zo kunt u uw bestaande keuken tot een compleet nieuwe keuken omtoveren.

Wij hebben medewerkers die speciaal zijn opgeleid omtrent keukenrenovatie en u graag vrijblijvend adviseren.

Tip: Neem uw deurmaten, plinthoogte en meerdere foto’s van uw huidige keuken mee om optimaal advies te krijgen.

WIJ KUNNEN U OVERAL MEE HELPEN.

– nieuwe keukendeurtjes
– nieuwe scharnieren
– nieuwe handgreepjes
– keukenbehang
– nieuwe aanrechtbladen
– nieuwe keukenapparatuur
– en meer!

Klik hier – voor onze losse nieuwe keukendeurtjes.

Deze keukenrenovatie deurtjes worden op iedere denkbare maat speciaal uw keuken gemaakt.

Keukendeurtjes

Keukenkasten

Keukenrenovatie

voorraadkeukens

→ filialen in Ter Aar (ZH) of Dordrecht

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE EN INSTORE GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN, B2C EN B2B!

 • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • RUSTIG EN ONTSPANNEN ORIËNTEREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ONLINE VOOR KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK