'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Keukens binnen 7 dagen

Binnen 7 dagen een nieuwe keuken? En dat in ieder denkbaar budget en formaat!
Nu kopen = voor de kerst koken !!!!

Altijd een warm gevoel van welkom, bij de Keukenwarenhuis.nl Familie.

Knotsgekke prijzen tijdens de 60 Jarig Jubileum Actie week

1000 Jubileumkeukens, binnen 7 dagen bij u thuis.

Grootste keukenshowrooms van Nederland.

Uitgebreid en vrijblijvend advies van onze keukenexperts.

Kom ook lekker oriënteren en inspireren! in de grootste keukenshowrooms van Nederland!
Welkom: Ma-Wo 10-18h, Do-Vr 10-22h, Zaterdag 9-18h,en Koopzondag in Ter Aar (10-18h) en Dordrecht (11-18h).

Binnen 7 dagen bij u thuis!

De Keukenwarenhuis.nl Familie is supertrots op het 60-jarig jubileum en viert feest met haar trouwe medewerkers en monteurs, waarvan vele reeds tientallen jaren lid zijn van de Keukenwarenhuis.nl Familie.

Om dit feest met u te delen, presenteren wij 1000 jubileum keukens die op iedere maat gemaakt kunnen worden en binnen slechts 7 dagen bij u thuis kunnen zijn.

Profiteer nu en maak ook deel uit van ons familie jubileumfeest!

Bekijk hieronder de vele uitvoeringen om een luxe keuken binnen 7 dagen thuis te hebben! 

Keukens binnen 7 dagen

Vrijblijvend Advies? Maak een afspraak in onze showroom.

Altijd een warm gevoel van welkom, bij de Keukenwarenhuis.nl Familie.

Een afspraak is altijd vrijblijvend. U krijgt het ontwerp en de offerte mee naar huis!

Rondleiding langs de keukens die aansluiten bij uw wensen.

Met uitgebreid advies van onze opgeleide keuken experts.

Klik op de onderstaande knop, en plan uw afspraak en ontvang een gratis Airfryer t.w.v. 109 euro!

BETONLOOK KEUKENS, IN IEDERE AFMETING LEVERBAAR!

Het model Speed Beton heeft een stoer uiterlijk, en past in veel interieurs, ook wordt deze vaak gekozen voor zijn industriele uitstraling. Deze keuken wordt uitgevoerd met fraaie brede zwarte grepen. De zichtzijden van de keukens zijn uitgevoerd in een neutrale zwarte kleur. Dit geeft een hele mooie, rustige en luxe uitstraling. 

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van € 3.795,- tot € 14.795. Compleet met apparatuur, thuis geleverd of compleet ontzorgd, vraag naar de mogelijkheden.

Betonlook keukens uit voorraad

HOOGGLANS GREEPLOZE LAK KEUKENS, IN IEDERE AFMETING LEVERBAAR!

Het model Alpha Lack heeft een prachtige glanzende toplaag en wordt uitgevoerd met fraaie en zeer strakke (ruimtebesparende) greeplijst. Hierdoor heeft elke Alpha Lack keuken een strak en elegant ontwerp. Dit geeft een hele mooie, rustige en luxe uitstraling.

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van € 4.795 tot € 24.995. Compleet met apparatuur, binnen 7 dagen bij u thuis geleverd of compleet ontzorgd met transport en montage, vraag naar de mogelijkheden!

SEMI GREEPLOZE MAT ZWARTE KEUKENS, IN IEDERE AFMETING LEVERBAAR!

Het model Touch Black heeft een fluwelige, zijdezachte gelakte toplaag en wordt uitgevoerd met fraaie zwarte opleg grepen, ook de zichtzijden zijn in bijpassend mat zwart uitgevoerd. Dit geeft een hele mooie, rustige en luxe uitstraling. Deze unieke mat lak-keuken is voorzien van een “vingervrije” laklaag, welke hygiënisch en antistatisch is.

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van € 3.995 tot € 19.795. Compleet met apparatuur, binnen 7 dagen bij u thuis geleverd of compleet ontzorgd, vraag naar de mogelijkheden.

Mat zwarte keuken

SEMI GREEPLOZE GLANS WITTE KEUKENS, IN IEDERE AFMETING LEVERBAAR!

Het model Nolte Lux heeft een sterke hoogglans toplaag en wordt uitgevoerd met fraaie chromen opleg grepen, ook de zichtzijden zijn in bijpassend glans uitgevoerd. Dit geeft een hele luxe uitstraling. Deze unieke hoogglans keuken is veel verkocht .

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van € 3.795 tot € 19.795. Compleet met apparatuur, binnen 7 dagen bij u thuis geleverd of compleet ontzorgd, vraag naar de mogelijkheden.

Nolte Lux hoogglans wit

MAT GROENE KEUKENS, IN IEDERE AFMETING LEVERBAAR!

Het model Easy Touch mineraal groen heeft zijdezachte gelakte toplaag en wordt uitgevoerd met fraaie brede zwarte grepen. De zichtzijden van de keukens zijn uitgevoerd in een neutrale zwarte kleur. Dit geeft een hele mooie, rustige en luxe uitstraling. Deze unieke keuken is voorzien van een “vingervrije” laklaag, welke hygiënisch en antistatisch is.

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van € 3.795 tot € 19.795. Compleet met apparatuur, binnen 7 dagen bij u thuis geleverd of compleet ontzorgd, vraag naar de mogelijkheden.

Nobilia Mineraal groen, binnen 7 dagen

SOFT-MAT WITTE KEUKENS, IN IEDERE AFMETING LEVERBAAR!

Het model Nobilia Speed soft mat wit heeft een oerdegelijk witte oppervlakte, en wordt vaak toegepast in woningen die tegen een stootje moeten kunnen, Deze keuken wordt uitgevoerd met robuuste r.v.s. grepen. De zichtzijden van deze keuken is uitgevoerd in een goed bijpassende kleur wit.

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van € 2.795 tot € 14.795. Compleet met apparatuur, binnen 7 dagen bij u thuis geleverd of compleet ontzorgd, vraag naar de mogelijkheden.

Model Lizzy

MAGNOLIA KADER KEUKENS, IN IEDERE AFMETING LEVERBAAR!

Het model Nolte-Eco is een fraaie magnolia kaderkeuken, welke naadloos in vrijwel ieder interieur past. Deze keuken wordt uitgevoerd met r.v.s. grepen. De zichtzijden van deze keuken is uitgevoerd in een goed bijpassende kleur magnolia.

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van € 3.795 tot € 14.795. Compleet met apparatuur, binnen 7 dagen bij u thuis geleverd of compleet ontzorgd, vraag naar de mogelijkheden.

Model Valencia in het Magnolia

LUXE-MAT WITTE KEUKENS, IN IEDERE AFMETING LEVERBAAR!

Het model Eco Florenz heeft een prachtig zijdezachte witte toplaag, en wordt vaak toegepast als de luxe witte keuken. Deze keuken wordt uitgevoerd met mooie handgrepen. De zichtzijden van deze keuken is uitgevoerd in een goed bijpassende kleur wit.

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van € 2.995 tot € 14.795. Compleet met apparatuur, binnen 7 dagen bij u thuis geleverd of compleet ontzorgd, vraag naar de mogelijkheden.

Eco Florenz

GLANS WITTE KEUKENS, IN IEDERE AFMETING LEVERBAAR!

Het model Eco Lyon heeft een mooie rustig glanzend opervlak, en wordt vaak toegepast ook als de keuken tegen een stootje moet kunnen. Deze keuken wordt uitgevoerd met mooie handgrepen. De zichtzijden van deze keuken is uitgevoerd in een goed bijpassende glans kleur wit.

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van € 2.495 tot € 12.795. Compleet met apparatuur, binnen 7 dagen bij u thuis geleverd of compleet ontzorgd, vraag naar de mogelijkheden.

Eco Lyon

Hieronder enkele budget-pakket-prijzen, ook binnen 7 dagen bij u thuis!

Download ons gratis E-Book met modellen en prijzen.

Met de keukens en opstellingen die binnen 7 dagen bij u thuis kunnen zijn.

In iedere afmeting leverbaar.

Stel uw eigen keuken samen.

Inclusief transparante prijzen, bereken zelf uw keuken, of bezoek onze showroom voor een vrijblijvend ontwerp en een berekening.

Klanten beoordelen ons Uitstekend op Trustpilot

Vandaag super goed geholpen door Simon! Hij weet waar hij het over heeft en was erg deskundig en zeer vriendelijk. Goede adviezen en hulp wat geresulteerd heeft in een voor ons super mooie keuken! Wij kunnen niet wachten totdat deze er is! Echt een aanrader!

Jolanda

02 december 2023

Vanochtend in ter Aar geweest met als bedoeling inspiratie opdoen. Het genoemde “WARM WELKOM ” hebben wij zelf mogen ervaren. Dank je wel Serkan! De eerste de beste keuken was direct bingo.

Het geheel van hoe wij de keuken willen doorgenomen onder de bezielende en vakmanschap van Serkan. Uitkomst; we hebben onze nieuwe keuken!

Fam. Van der Wijngaart

30 november 2023

Ook wij een keuken gekocht bij keukenwarenhuis. Goed geholpen en in het afroep gesprek nog zaken kunnen wijzigen. Ik vond dat wel snel gaan. In de zin dat je bepaalde keuzes snel moest maken( mijn gevoel).

Over het slopen en plaatsen door Anton zeer tevreden. Een dikke 10 voor hem. Wat een vakman. Super blij met onze nieuwe keuken

Corrie & HP

31 oktober 2023

Meer dan 1000 jubileumkeukens, binnen 7 dagen bij u thuis!

Op maat voor u aan te passen in alle denkbare formaten en soorten: van mat wit tot matzwart en van kader keukens tot greeploos witte keukens, en nog veel meer.

Ook de aanrechtbladen en alle soorten apparatuur kunnen binnen 7 dagen meegeleverd worden. Profiteer juist nu van onze snelle jubileum keukens!

Vraag ook naar onze -spoed- montage mogelijkheden!