NATIONALE Keukenbeurs

MET O.A. GAVE ACTIES & DEMO’S, LEES HIERONDER MEER!

Keukenwarenhuis.nl specialiseert zich in betaalbare ontzorgde Duitse A-merk keukens, welke vast laag geprijsd verkocht worden. Met A-merk apparatuur, het aanrechtblad en de accessoires tegen onze internetprijzen. Alles wordt voor u geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar!

Bij Keukenwarenhuis.nl vindt u een gloednieuwe collectie met de allernieuwste trends, zoals industriële keukens, landelijke keukens, zwarte keukens, greeploze keukens en seniorenkeukens. Ook vele A-merk outletkeukens en 1000 luxe keukens uit voorraad voor Half Geld! 

U kunt de keuken tot ca. 12 weken voor levering nog geheel aanpassen naar uw wensen van dat moment. Wij plannen tegen de tijd dat u de keuken nodig heeft een afroepgesprek in, tijdens welke we samen met u alle puntjes op de i zetten.

MAKKELIJK ZELF ORIËNTEREN

Een dag op uw gemak zelf oriënteren is bij Keukenwarenhuis nog mogelijk! Alle keukens in de showroom staan compleet en netto geprijsd, zodat u zelf vrijblijvend kunt beslissen of u met een adviseur in gesprek wilt gaan.

Profiteer dus juist deze week van de unieke beursacties bij Keukenwarenhuis.nl in Ter Aar of Dordrecht. Deze beursacties gelden uitsluitend voor alle complete orders welke binnen 12 maanden geleverd mogen worden.

Keukenwarenhuis.nl zorgt bovendien voor een gezellige en ontspannen sfeer met een hapje en een drankje. U kunt aan de bar bijvoorbeeld gratis een biertje of een wijntje drinken! 

NIEUWSTE TRENDS EN GAVE DEMO’S

Tijdens deze beursacties ziet u de nieuwste trends én kunt u zelf de apparatuur en accessoires testen!, zowel in Ter Aar als in Dordrecht!

Met onder andere:
– iedere dag de Quooker heetwater kranen: probeer hem nu zelf!
– iedere dag de AEG inductiekookplaat met afzuiging: probeer hem nu zelf!

Ook kunt u gebruik maken van het experience eiland. Dit is een XXL groot kookeiland met alle laatste techniek op het gebied van koken. Alle apparatuur is aangesloten, zodat u zelf kunt ervaren hoe elk apparaat werkt.

keukenwarenhuis.nl

UNIEK IN NEDERLAND: KIEZEN & KOPEN IN 2 STAPPEN

1. Doe uw voorkeuze en reserveer uw keuken, (gratis)
2. Maak later, tijdens het 2e gesprek, pas uw definitieve keuzes
*Ook geldig op onze nieuwe collectie spoed- en voorraadkeukens. 

Reserveer dus NU uw keuken alvast! Reserveren is gratis, u betaalt nog niets!

KEUKENBEURS IN DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOMS VAN NEDERLAND

Ruim 55 jaar geleden startte het familiebedrijf met de verkoop van keukens en inmiddels heeft Keukenwarenhuis.nl de Grootste Keuken Showrooms van Nederland. Alles staat met prijzen in de showroom, ideaal om ontspannen zelf te oriënteren tijdens deze unieke KeukenBeurs.

Bovendien leveren wij vele A-merk outletkeukens en 1000 luxe keukens uit voorraad voor Half Geld! Compleet met apparatuur en in vrijwel iedere gewenste opstelling.Ook de montage hiervan doen wij graag voor u.

keukenbeurs

GEZELLIGE SFEER EN OP UW GEMAK ORIËNTEREN

Een dag op uw gemak zelf oriënteren is bij Keukenwarenhuis nog mogelijk! Alle keukens in de showroom staan compleet en netto geprijsd, zodat u zelf vrijblijvend kunt beslissen of u met een adviseur in gesprek wilt gaan.

Keukenwarenhuis.nl zorgt tevens voor een gezellige en ontspannen sfeer, met hapjes en drankjes. Ook kunt u aan de bar een gratis wijntje of een biertje drinken!

*Kinderen zijn ook welkom in onze gezellige speelhoek!
*Voor de papa’s en mama’s lekkere hapjes en drankjes!

Altijd voordelige KeukenS, kom deze week kijken en profiteer!

KLIK HIER VOOR ALLE ACTIETIJDEN >>>

Klik hier om alvast onze nieuwste KeukenDeals te bekijken. 

Ook Meubel en Wonen Show (in Ter Aar):
Tevens kunt u naar de Zitmaxx Wonen, die een heuse Meubel en Wonen Show in Ter Aar heeft. U vindt daar alle soorten woongemak en innovaties. Deze Meubel Beurs is in hetzelfde pand als Keukenwarenhuis.nl in Ter Aar. Perfect voor een dagje WoonShoppen op de Woonboulevard in Ter Aar! *Zitmaxx Wonen is altijd zondags gesloten.

KINDEREN OOK ALTIJD WELKOM! ZE GENIETEN ALTIJD VAN ONZE SPEELHOEK!

→ filialen in Ter Aar (ZH) of dordrecht

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE GEPRIJSD!

Z

1000 LUXE KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN !

 • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • RUSTIG EN ONTSPANNEN ORIËNTEREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ONLINE VOOR KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK