'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Onze Werkwijze

Schaf in 5 simpele stappen zonder zorgen uw droomkeuken aan!

Op uw gemak oriënteren en inspireren is bij ons nog mogelijk!

Of profiteer direct van onze Jubileum Acties, wat u wilt!

Met de nieuwste keukenmodellen voor ieder budget in alle kleuren

Nu ook duizend luxe keukens binnen 7 dagen leverbaar

In de Grootste Keukenshowrooms van Nederland

DUIDELIJKE EN OPEN WERKWIJZE

OM IN 5 FASES, MET 100% ZEKERHEID, UW DROOMKEUKEN AAN TE SCHAFFEN

“Keukenwarenhuis.nl is een volledig zelfstandig familiebedrijf, met ruim 55 jaar keukenervaring, oog voor de klant, en vooral voor de details! Passie voor de klant, en voor keukens.

Ik vertel u graag over de werkwijze van Keukenwarenhuis.nl zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Dankzij dit unieke concept weet u met 100% zekerheid dat uw keuze, het ontwerp, de kleuren, materialen, de uiteindelijke prijsbepaling, de oplevering en de nazorg, naar 100% tevredenheid en ’tot het laatste schroefje’ gegarandeerd zijn.

Wanneer u binnenkomt bij Keukenwarenhuis.nl kunt u allereerst altijd op uw gemak rondkijken. Onze verkopers springen nooit direct in uw nek. Na een tijdje zal één van onze adviseurs bij u langslopen met de vraag of u hulp nodig heeft.

Alle keukens staan bij Keukenwarenhuis.nl vast laag en netto geprijsd. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig en rustig oriënteren, zonder dat u urenlang verplicht met een verkoper in gesprek hoeft.

Tijdens het rondkijken kunt u natuurlijk genieten van een kopje koffie, een kopje thee of een ander drankje. Indien u na het oriënteren interesse heeft, gaan wij graag met u zitten voor een gesprek om samen tot de beste mogelijkheden te komen.

Hieronder staan alle fases en stappen uitgelegd. Deze zijn voor ons uiterst belangrijk, zodat ook u een tevreden klant van Keukenwarenhuis.nl kunt worden.”

– Mark Verkerk

#1. EERSTE FASE – EEN VEILIG AANKOOPPROCES IN 7 STAPPEN

Nadat u op uw gemak heeft rondgekeken kunt u met één van onze ervaren keukenadviseurs in 7 stappen uw droomkeuken bespreken.

STAP 1: DE INVENTARISATIE

De verkoper of aankoopbegeleider gaat eerst een inventarisatie maken van uw wensen. Er wordt goed naar u geluisterd terwijl u een eerste keuze maakt van de materialen en de apparatuur die u graag in het ontwerp wilt verwerken. Iedere keuken is uniek en zo ook ieder ontwerp. De keuzes in de inventarisatie zijn later in het proces nog te wijzigen tijdens het afroepgesprek, mocht u toch nog van gedachte wisselen.

STAP 2: HET ONTWERP

Aan de hand van uw woning en uw wensen wordt er samen met u een ontwerp gemaakt. Er wordt onder andere rekening gehouden met uw gezinssamenstelling, uw specifieke benodigdheden en uiteraard het budget. Wanneer het ontwerp klaar is en u daar 100% achter staat zal de verkoper het ontwerp door de bedrijfsleider laten controleren op de technische haalbaarheid. Hierdoor weet u zeker dat al uw wensen ook daadwerkelijk mogelijk zijn.

STAP 3: HET AANRECHTBLAD EN DE SPOELBAK

U kiest nu het soort aanrechtblad en spoelbak. U kunt kiezen tussen kunststof aanrechtbladen in diverse diktes, maar ook bijvoorbeeld uit (composiet) stenen aanrechtbladen. Ook wordt er een voorlopige kleur gekozen. De definitieve kleurkeuze gebeurt tijdens het afroepgesprek.

STAP 5: DE KEUKENAPPARATUUR

U kunt kiezen uit meerdere merken en soorten apparatuur. De verkoper zal eerst het ‘speerpunt’ assortiment aan u tonen. Deze apparatuur worden door Keukenwarenhuis.nl groots ingekocht, waardoor u voor relatief weinig geld de allerbeste kwaliteit kunt kopen. De keuze is uiteraard aan u. Alle onze inbouwapparatuur wordt tegen scherpe internetprijzen aangeboden. – Ook de keukenapparatuur kan tijdens het afroepgesprek nog gewijzigd worden.

STAP 5: HET TOTAALOVERZICHT

Nu de eerste versie van de keuken ontworpen is bekijkt u samen met de adviseur het gehele proces na om te controleren of dit 100% overeenkomt met uw wensen en benodigdheden.

STAP 6: DE BEREKENING

De adviseur gaat nu aan de slag om uw volledige keuken te berekenen. Dit gebeurt gewoon bij u aan tafel, zodat u duidelijk en open de prijsopbouw kunt volgen. Eerst worden de kasten berekend, vervolgens de apparatuur, het aanrechtblad en tenslotte de accessoires, welke uiteraard tegen de laagste internetprijzen worden genoteerd. Naast de berekening van de complete keuken worden ook te kosten voor montage en het transport genoteerd. U kunt kiezen om dit zelf te (laten) doen, of om de klus door de vakmensen van Keukenwarenhuis uit te laten voeren. Wanneer de adviseur klaar is met de berekening zal de bedrijfsleider wederom controleren of uw keuken 100% compleet is en of de berekening juist is. Ook zal de bedrijfsleider, indien van toepassing, rekening houden met de huidige acties, zodat u altijd de scherpst mogelijke prijs heeft. Omdat er vele producten zijn met verschillende kortingen wordt alles precies voor uw situatie vanuit de inkoop door de bedrijfsleider doorgerekend.

STAP 7: HET OPDRACHTFORMULIER

Indien alles naar wens is en u besluit de keuken te willen kopen bij ons wordt er samen met u een opdrachtformulier ingevuld. Hier komen uw gegevens en alle onderdelen van uw keuken in te staan. Samen met de adviseur doet u nog een laatste controle om te verzekeren dat alles wat u heeft gekocht correct is weergegeven op het opdrachtformulier, want wat niet op de berekening en het opdrachtformulier staat wordt niet geleverd. Bij afroep kunt u natuurlijk vrijwel alles nog wijzigen tegen meer- of minderprijs.

Pas wanneer u 100% overtuigd bent vragen wij u om een handtekening te zetten. Mochten er nog zaken zijn die u kunnen belemmeren of mogelijk de koop kunnen belemmeren, geef dit dan direct aan. Wij kunnen dan een voorbehoud* voor u opnemen.

  *Wanneer bijvoorbeeld uw financiering of bouwvergunning nog niet rond zijn, of u heeft een andere relevante belemmering, dan kunnen wij een clausule (oftewel voorbehoud) in het opdrachtformulier laten opnemen. Bijvoorbeeld de clausule onder voorbehoud van financiering. Indien deze dan afgewezen wordt, dan vervalt de order volledig kosteloos.

   

  • Het is mogelijk om uw keuken snel te laten leveren, doch ook om de keuken binnen 12 maanden op afroep te plaatsen. U bepaalt dus zelf wanneer u afneemt!
  • Keukenwarenhuis.nl vraagt GEEN AANBETALING.
  • De voorkeuzes zijn nu gemaakt. Echter is het altijd nog mogelijk om deze later, tijdens het afroepgesprek, nog te wijzigen.

  #2. TWEEDE FASE – METINGEN EN WERKVOORBEREIDING

  • Enkele dagen na aankoop, of uiterlijk 8 weken voor levering, ontvangt u een uitgewerkte 3D tekening met uw keuken nog eens helder en duidelijk uitgewerkt.
  • Indien gewenst kunnen wij ook een technische werktekening meesturen, voor het leidingwerk en dergelijke.
  • Ook is het mogelijk om 4 weken voor levering een factuur voor uw bouwdepot te ontvangen.

  CONTACT MET DE MONTEUR

  Indien u de keuken via Keukenwarenhuis.nl laat monteren neemt de monteur, welke u keuken gaat plaatsen, contact met u op. De monteur gaat alles secuur nameten en controleert of de keuken in uw woning volledig technisch haalbaar is. Ook kan de monteur nog aanwijzingen geven met betrekking tot het voorbereidend werk. Mocht u nog aanvullende werkzaamheden hebben kunt u die eventueel zelf met de monteur verder zelf afstemmen. Ook spreekt de monteur de door u gewenste montagedatum af, uiteraard rekening houdende met de levertijd.

  AFROEP INPLANNEN

  De monteur stuurt het inmeetrapport naar Keukenwarenhuis.nl. Deze gegevens worden toegevoegd aan uw dossier. Vervolgens wordt u gebeld door één van onze afroepers voor het afroepgesprek. Deze afroeper is ook de persoon die uiteindelijk uw keuken gaat bestellen bij de fabrikant. Zodoende houdt Keukenwarenhuis.nl de lijnen zeer kort. Afroepen gaat altijd op afspraak. Hierdoor spreekt u altijd met een expert, welke speciaal is opgeleid om af te roepen en om de keuken correct te bestellen.

  COMPLEET ONTZORGDE KEUKEN

  Indien u voor een compleet ontzorgde keuken heeft gekozen zijn het transport en de montage in de prijs meegenomen. Het enige wat u dan nog betaalt is het kleinmateriaal, welke bij iedere keuken weer anders is. Het kleinmateriaal is nodig voor de laatste aansluitingen op uw leidingwerk. Wanneer u de monteur extra werkzaamheden laat uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het verleggen van uw bestaande leidingwerk, sloopwerk of het aanleggen van extra electragroepen, rekent u deze direct af met de monteur.

  #3. DERDE FASE – HET UNIEKE AFROEPCONCEPT

  Tijdens het afroepgesprek worden de puntjes op de i gezet. Tijdens de eerste fase, de aankoop, hoeft u niet alle details in één keer te kiezen. Er komt dan namelijk al genoeg op u af. In het afroepgesprek worden de inmeet gegevens van de monteur getoetst aan het eerder gekozen ontwerp. Mochten hier nog problemen zijn dan kan het ontwerp nu daarop worden aangepast. Ook gebeurt het soms dat de monteur ter plaatse aanvullende tips heeft gegeven. Deze worden dan nu tevens verwerkt.
  – Desgewenst kunnen we in overleg ook ons andere filiaal kiezen om de afroep te doen !

   

  DE DETAILS EN EVENTUELE WIJZIGINGEN

  Het afroepgesprek is bedoeld om elke detail samen met u na te lopen. Ook kunt u wijzigingen aanbrengen indien gewenst. Deze wijzigingen worden dan tegen meer- of minderprijs verwerkt. Deze wijzigingen worden ook weer naar inkoop teruggerekend, zodat u altijd de juiste en laagst mogelijke prijs krijgt. Terwijl alles nagelopen wordt maakt u nu de definitieve keuzes voor uw keuken, waaronder de grepen, de kleur van de keuken, de afwerking, de fronten, de apparatuur, en meer. Deze wijzigingen worden, indien van toepasing, vastgelegd op een afroep/wijzigingsformulier. Na deze afroep is wijzigen niet meer mogelijk. Tevens wordt er een definitieve afleverdag afgesproken en wordt de montagedatum vastgesteld. Nadat u de keuken heeft afgeroepen gaat de afroeper direct aan de slag. Eventuele aanpasingen worden verwerkt en u krijgt een definitieve orderbevestiging. Wij verzoeken u vriendelijk deze goed te controleren voor extra zekerheid.

  #4. VIERDE FASE – DE LEVERING

  Ongeveer anderhalve week voor de afgesproken levering wordt u gebeld om de levering nogmaals te bevestigen. Wij zullen u vragen of er nog bijzondereden zijn ten aanzien van de levering en de bereikbaarheid. Ook leggen wij uit hoe waar u de dag voor de levering kunt informeren naar het tijdvak waarin de keuken op de afgesproken dag geleverd gaat worden.

  ERVAREN BEZORGERS

  Dan komt de dag tijdens welke de keuken bij u thuis wordt geleverd. Keukenwarenhuis.nl werkt met zeer ervaren bezorgers die specifiek zijn opgeleid voor het leveren van meubelen en keukens. De levering wordt altijd door minimaal 2 personen gedaan. Zo kan alles secuur bij u binnen worden gezet. Ook zullen zij samen met u de lijst controleren en afvinden, zodat u zeker weet dat alle onderdelen geleverd zijn.

  UW MONTEUR

  Indien u gekozen heeft om één van onze monteurs de keuken te laten monteren gaat deze over het algemeen de volgende dag aan het werk. Al deze monteurs zijn als echte keukenmonteurs opgeleid. Tevens zijn ze communicatief vaardig en zullen eventuele opties tijdens het werk op een duidelijke manier met u besproken worden. Wilt u zelf graag helpen? Een warme kop koffie wordt altijd zeer gewaardeerd!

  DE OPLEVERING

  Aan het einde van de klus vindt de oplevering plaats. Samen met de monteur controleert u de keuken grondig voor de laatste keer. Mochten er onvolkomenheden worden gevonden dan worden deze op het opleverformulier genoteerd. Nu rest enkel nog genieten van uw keuken!

  #5. VIJFDE FASE – EENS EEN KLANT, ALTIJD EEN KLANT

  Normaal gesproken hoort u na de oplevering niks meer van uw keukenleverancier. Bij Keukenwarenhuis.nl is dit anders! Enkele weken na de montage bellen wij op om te checken of alles naar wens is. Mochten er nog bijzonderheden zijn kunt u deze op dat moment nog melden.

  ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?

  Na enkele maanden neemt Keukenwarenhuis.nl nogmaals contact met u op om te vragen of u in het aftersales bestand opgenoment wilt worden.Indien u hier ingeschreven wordt, brengen wij u eens per jaar op de hoogte van allerlei zaken die te maken hebben met uw keuken, bijvoorbeeld met betrekking tot de apparatuur of andere onderdelen.

  PASSIE VOOR DE KLANT

  Op dit moment bestaat 43.2% van de omzet van Keukenwarenhuis uit mond-tot-mond reclame. Dit is niet alleen de goedkoopste, maar vooral de beste vorm van reclame. Wij streven er nar om iedere klant optimaal te laten genieten van de nieuwe keuken. Foutjes worden onderweg met een glimlach opgelost. Wij staan graag voor u klaar, niet alleen tijdens de levering, maar juist ook voor de gehele periode dat de keuken in gebruik is. Inmiddels zijn er al klanten die hun vierde of vijfde keuken bij Keukenwarenhuis.nl hebben gekocht (meestal wegens verhuizing).

  NOG VRAGEN?

  Mocht u nog vragen hebben mail ons dan gerust op info@keukenwarenhuis.nl of bel 0880101200 of 088-0101201.

  – Mark Verkerk (Directeur)
  – Martijn de Vries  (Operationeel Directeur)

  “Iedere stap in onze werkwijze is belangrijk, waaronder met name het afroepgesprek en natuurlijk ook het bestelproces van uw nieuwe keuken. Wij hebben veel controle punten ingebouwd om er voor te zorgen dat uw keuken vlekkenloos geleverd wordt. Een keuken is echter een enorm complex product. Geen keuken of woning is namelijk hetzelde, dus ook bij ons gaan er wel eens dingen niet goed. Dan staat onze klantenservice echter altijd voor u klaar voor een snelle en correcte opvolging, zodat u uiteindelijk altijd blij bent met uw nieuwe keuken.”

  – Mark Verkerk

  Gratis Airfryer bij een vrijblijvende afspraak tijdens onze daluren.

  Maak nu direct een afspraak tijdens onze daluren en ontvang Gratis Airfryer t.w.v. 109,99 euro bij een vrijblijvende offerte!
  - Ons doel is het aantal afspraken te stimuleren, waardoor wij onze bezetting beter af kunnen stemmen, piekdrukte voorkomen en onze daluren te vullen. Dat is dit cadeau dus voor ons waard!
  - Deze offerte actie is geldig vanaf 29 april 2024.
  - Geldig tijdens onze dal uren:
  - Alle doordeweekse dagen overdag
  - Donderdags en vrijdags om 18:00 uur
  - Zaterdags om 9:00 en 10:00 uur; en vanaf 15:30 uur
  - Zondags om 10:00 uur en vanaf 15:30 uur
  Klik hier voor meer informatie.

  → Boek nu alvast uw showroom bezoek !

  Z

  60-JARIG Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

  Z

  ONTZORGDE JUBILEUM KEUKENDEALS, EN ALLES helder IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

  Z

  1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

  WELKOM BIJ DE KEUKENWARENHUIS.NL FAMILIE, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN!

  • 60-JARIG VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • BETAALBARE LUXE MET ONTZORGDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS BINNEN 7 DAGEN LEVERBAAR

  • 12 MAANDEN VOORUIT RESERVEREN MOGELIJK

  • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

  • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

  • ADVIES DOOR ERVAREN KEUKENEXPERTS 

  GRATIS KEUKEN MAGAZINE

  Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
  Met de keuze van Irene Schouten!

  - Stoere editie met Irene Schouten.
  - Per PostNL bij u thuisbezorgd.
  - Over de kracht van ons familiebedrijf.
  - Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

  En nog veel meer...

  Keukenwarenhuis magazine