Reviews

U bent hier » Reviews

Vandaag extra koopavond: Woensdag 8 en donderdag 9 april koopavond tot 22h; Goede vrijdag tot 18h!  Zaterdag 9-18h.
Je kunt ons dus ECHT veilig bezoeken, gemiddeld maar 2-8 klanten maar per dag, op 5000 m2 ruimte, alle ruimte dus. Tevens hebben we 1000 luxe keukens die wij direct uit voorraad kunnen leveren en monteren.

Juist nu ook voor keukenoffertes online! klik en lees meer over veilig online kopen .... en alle andere mogelijkheden!

ALLE REVIEWS

KLIK OP DE NAAM OM DE VOLLEDIGE REVIEW TE LEZEN

Fam. Franse

Wij zijn zeer tevreden over het Keukenwarenhuis in het algemeen van verkoop tot en met installatie. Na diverse winkels bezocht te hebben, ging onze voorkeur uiteindelijk uit naar Het Keukenwarenhuis. Rustig de winkel rond gelopen zonder dat je direct werd aangesproken. Thuis de plannen en voorkeuren uitgewerkt en daarna een afspraak gemaakt. De verkoper heeft een en ander verder uitgewerkt aan de hand van onze wensen. Hierbij hebben wij ook een goed advies gehad voor wat betreft de kleur van de keuken, het aanrechtblad en de apparatuur. Het uiteindelijke kostenplaatje was ook redelijk naar onze verwachting. Daarna kwam de monteur bij ons langs voor de juiste afmetingen. Ook hier hadden wij direct een goed gevoel bij. Daarna weer een afspraak gemaakt om alles definitief te maken. Hier en daar nog wat aanpassingen om alles nog mooier te maken. Ook dit gesprek gaf ons een goed gevoel. Uiteindelijk werd de keuken geleverd en alles werd keurig in huis neergezet. Binnen 1 dag hebben de monteurs Jeroen en Jimmy de keuken volledig perfect gemonteerd. Doordat er een foutje was gemaakt bij de maten is er 1 kastje ingekort van 60 naar 50 cm en is er een nieuw deurtje besteld. Al het verpakkingsmateriaal werd direct afgevoerd en de keuken werd schoon opgeleverd. De monteurs hebben echt hun best gedaan om ons tevreden te stellen. De keuken hebben wij nu enkele dagen in gebruik en alles werkt perfect.
Het keukenwarenhuis heeft onze verwachtingen volledig waargemaakt.

20-03-2020

Ron Tenholter

Tot voor kort nooit gehoord van het keukenwarenhuis. Na toe te zijn aan een nieuwe keuken en diverse keuken winkels bezocht te hebben kwamen we bij toeval in de showroom van het keukenwarenhuis terecht. Na een zeer prettige ontvangst zonder opdringerige of gladde verkoper liet men ons met rust om op ons gemak alle hoeken van de showroom te bekijken. Pas na dat mijn vrouw en ik iets wilden weten over een bepaalde keuken kwam de verkoper in actie wat wij beiden als heel prettig ervaarden. Na bijna vijf uur in de showroom te hebben doorgebracht gingen we met een goed gevoel omtrent prijs kwaliteit en opstelling naar huis . Het vervolg was een goede begeleiding we konden nog veranderen geen aanbetaling en alles goed op papier. Een dag voor de plaatsing werd alles keurig bezorgd en de monteur kwam s morgens keurig op tijd om de keuken te installeren . De monteur was keurig netjes en een ware vakman echt super werkte keihard en het resultaat is dan ook geweldig wij zijn zeer tevreden en genieten nu iedere dag van de keuken. Wij zullen dan ook iedereen aanraden om bij het keukenwarenhuis te gaan kijken. Ron Tenholter

17-03-2020

Dinie & Jan de Jong

Even een afspraak maken, dan krijg je deskundig advies! Zeker niet te duur! Eigen import duitse merkkeukens!

12-03-2020

Fam. R. Haex

Mensen zijn betrokken in je zoektocht naar de keuken die je wil.
Leuke ervaring, moeite waard voor de reis vanuit België

10-03-2020

Fam. Versluis

Het betrof in ons geval alleen de frontjes voor een bestaande keuken, maar de frontjes waren keurig op tijd geleverd, exact op maat en goed verpakt.
We zijn dus zeer tevreden over dit.

10-03-2020

Fam. Engels

Op 22-2-2020 naar Dordrecht gereden voor een oriëntatie. We werden direct supergoed geholpen door Ahmad. Ondanks de grote drukte in de showroom was niets hem te veel om ons diverse mogelijkheden te laten zien (dus veel lopen) en mee te denken in een oplossing voor onze lastige keukenmaat. Uiteindelijk een keuze gemaakt en we gaan vol vertrouwen het afleveringsproces in.

25-02-2020

Jan Hein

We hebben vorig jaar een schitterende keuken geleverd gekregen door keukenwarenhuis. Met allemaal AEG apparatuur waar we zeer tevreden over zijn. Helaas waren er wel een aantal dingen fout gegaan maar dat werd goed opgelost. Ricardo en Lilian vd klantenservice waren erg behulpzaam. En de heer waar wij ons eerste gesprek mee hadden (naam ben ik kwijt) heeft ons heel goed geadviseerd bij het maken van het ontwerp. Daardoor hebben wij nu en de komende jaren heel veel plezier in onze keuken!
Dank en groet uit Noordwijk!

22-02-2020

Ria Twaalfhoven

Prima winkel, veel keuze,s.
We zijn prima geholpen, voldoende advies en gehad.
Ben zeer tevreden over deze winkel,zeker aan te bevelen.
Een warme douche voor vader en zoon Jeroen en Dennis, een super team,ze werken hard en secuur
Die bij ons een prachtige keuken hebben geplaatst.

17-02-2020

SCHRIJF EEN REVIEW

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Z

Volledig zelfstandig Familiebedrijf

Z

JUIST NU IN ALLE RUST EEN KEUKEN KOPEN, OF KIES VOOR EEN KEUKEN OFFERTE ONLINE!

Z

1000 COMPLETE KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD, MET OF ZONDER MONTAGE

KEUKENWARENHUIS.NL STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR!

 • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 2x PER DAG SCHONE SHOWROOM EN TOILETTEN

 • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • MONTAGE IN GEHEEL NEDERLAND

 • GRATIS EN VEILIG PARKEREN