'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Reviews

DEZE WEEK SPECTACULAIRE KEUKENBEURS BIJ KEUKENWARENHUIS.NL, MET DE COLLECTIE 2021/22 !
welkom in Ter Aar en Dordrecht: 20-25 september: ma-di-wo 10-18h; do-vr 10-22h; za 9-18h; (+koopzondag in Ter Aar)
TIP: Altijd bereikbaar via onze persoonlijke live chat service! ook s'avonds en in het weekend.

ALLE REVIEWS:

Karin Silvester

Vorige week in de showroom wezen kijken om te oriënteren. We hebben toen even met Said gesproken. Hij stelde een vrijblijvend gesprek voor om te kijken wat voor ons de mogelijkheden zouden zijn, omdat we toch wel aan een bepaald budget vastzitten. Afspraak gemaakt en afgelopen zaterdag om de tafel gezeten met Edgar. Aan de hand van onze wensen en foto’s van onze huidige keuken heeft hij een mooie keuken samengesteld precies binnen het budget. Een keuken in een uitvoering waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben. Was eigenlijk niet echt de bedoeling om gelijk de knoop door te hakken, maar hebben toch de keuken gelijk besteld. Nu afwachten hoe de uitwerking er precies uitziet en dan begin november alles afronden. Levering rond week 6. Voor ons geen probleem, maar stiekem toch wel jammer dat het nog zover weg is.

 

22-09-2021

Marga

Wij zijn vorige week naar dordrecht geweest om inspiratie op te doen en werden daar fantastisch geholpen door Bekhal. We hebben onze ideale keuken uitgezocht met heel goed advies. We kunnen niet wachten tot hij eindelijk in huis is.

 

20-09-2021

Onno

Goed en snel een nieuwe keuken uit kunnen kiezen. Zelfs met een goede pricematch.

 

19-09-2021

Fam. Lucassen

Vandaag bij het filiaal in Dordrecht geweest en zijn geholpen door Ahmad. Fijne verkoper die niet opdringerig is, iets waar we erg tegenop keken. Ons plan was eigenlijk gewoon wat kijken en komende weken nog wat winkels afspeuren. We hadden vooraf al duidelijk een beeld wat we wilden en liepen ook meteen tegen onze droomkeuken aan. Ahmad had duidelijke tips en maakte de beste opstelling voor ons die het mooiste uitkomt. Door het prettige gesprek en goede hulp hebben we de knoop doorgehakt en zijn erg blij. We kunnen niet wachten tot die geplaatst is!
We bevelen keukenwarenhuis.nl en Ahmad Mohammad zeker aan om de mooiste keuken samen te stellen.

 

18-09-2021

Fam. Vos

Afgelopen week bij keukenwarenhuis in Dordrecht geweest.
Eerst rustig rondgekeken en na een poosje werden we gevraagd door Edgar of we eruit konden komen.
Rustig met Edgar onze ideeën uitgewerkt. Goede prijs / kwaliteit en een nieuwe keuken aangeschaft.
Op naar ons volgende gesprek voor de laatste afwerking. En uitzien naar de plaatsing.

 

18-09-2021

Samantha

Vanavond hadden wij een afspraak met Ahmad voor onze toekomstige keuken in ons 1e koophuis. Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen, veel mogelijkheden laten zien en echt meegedacht om de beste oplossing voor de ruimte te creëeren. Vooraf hadden wij niet de intentie om meteen een keus te maken, maar doordat het gevoel bij het gesprek goed was en wij ons gehoord voelden hebben we meteen besloten dat onze keuken hier vandaan moet komen.

Het vervolggesprek staat gepland en we kunnen niet wachten tot we onze keuken in gebruik kunnen nemen!

 

17-09-2021

Fam. ‘T Hoff

vandaag bij keukenwarenhuis wezen kijken om te kijken wat de mogelijkheden waren voor een nieuwe keuken die in ons budget paste.
wij werden aangesproken door Ahmad Mohammad die ons in het kort wat dingen uitlag en liet ons toen rustig rondkijken.
Na een poos rondgekeken te hebben zijn wij in gesprek gegaan
Na duidelijke uitleg de vele mogelijkheden en de mogelijke voor en nadelen van bepaalde elementen niet alleen met worden maar ook visueel.
wij zijn Ahmad heel erg dankbaar met het hele mooie eindresultaat dat we gezamelijk bereikt hebben en kijken uit volgende af spraak.
Wij zullen zeker keukenwarenhuis bij familie vrienden en kennissen aanbevelen.

 

15-09-2021

Kuiltje

Vandaag naar Keukenwarenhuis in Dordrecht geweest om te oriënteren wat we nu eigenlijk wilde..
Bij binnenkomst kwam top verkoper Edgar ons vertellen dat we op ons gemak rond konden kijken en als we vragen hadden bij hem terrecht konden..
Hadden als snel onze droomkeuken gevonden en samen met Edgar de puntjes op de i gezet..
Vervolg afspraak staat gepland en kijken er dan ook naar uit dat in 2022 onze droomkeuken geplaatst gaat worden..

Echt een aanrader om bij keukenwarenhuis is een kijkje te gaan nemen..
Groot pluspunt.. geen opdringerige verkopers..

 

14-09-2021

SCHRIJF EEN REVIEW

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

→ filialen in Ter Aar (ZH) of Dordrecht

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN, B2C EN B2B!

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

  • ONLINE VOOR KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK