'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Reviews

WELKOM BIJ KEUKENWARENHUIS.NL! Bezoek de grootste keuken showrooms van Nederland tijdens onze HEMELVAARTS-ACTIE-WEEK! TIP: Reserveer nu uw keuken, voor de prijsverhogingen uit!
Extra open: zaterdag 28 mei: 9-18h en koopzondag 29 mei: Ter Aar 10-18h en Dordrecht 12-18h.
openingstijden: ma-di-wo: 10-18h do-vr: 10-22h za 9-18h.

ALLE REVIEWS:

Fam. Gouma

Vandaag zeer goed geholpen door Ahmad! 6 jaar geleden hebben we ook bij Keukenwarenhuis een mooie keuken gekocht en geleverd gekregen. Ook dit keer weer professioneel advies gekregen, waarbij alle tijd genomen werd om de juiste keuken samen te stellen! Ahmad heeft goed geluisterd naar onze wensen en hier invulling aan gegeven. We kijken erg uit naar onze nieuwe keuken!

27-05-2022

Karin Kievit

Geleverd wat afgesproken is, prijs / kwaliteit uitstekend. Goed advies bij keuze maken en prettige mensen die er werken.

06-05-2022

Gea

Prima adviesgesprek, later was het wel lastig om een definitieve prijs vast te stellen, omdat we daarover verschil van mening hadden. Wel tot een goede oplossing gekomen.

03-05-2022

Fam. Van Buyten

Na 7 jaar heel tevreden met onze Nolte keuken, zijn nu de demping van 4 scharnieren defect.
Tot onze verrassing kregen we de 4 scharnieren gratis mee.
Daarom onze hartelijke dank.

29-04-2022

Fam. Van der Meer

Wat een mooie zaak in Ter Aar en vriendelijk, deskundig personeel. We werden geholpen door Zoë en ze nam alle tijd voor ons en onze lastige keukenwensen. De problemen en bezwaren die wij hadden werden besproken en keurig opgelost. We zijn enorm blij met onze toekomstige keuken, vooral omdat we met hulp van Zoë en haar leidinggevende John ondanks ons beperkte budget toch onze meeste wensen konden realiseren. Absoluut een topzaak, die we iedereen kunnen aanbevelen!

28-04-2022

Mevr. Van Twisk

Goed geholpen en goeden ideeën ( zeer tevreden )

26-04-2022

Fam. Bijlsma

Nadat we 3 jaar geleden onze eerste keuken bij keukenwarenhuis gekocht hebben, kwamen we nu om ons te oriënteren voor een nieuwe keuken in ons nieuwe huis.
De kwaliteit van de keukens wisten we natuurlijk.
Ahmad Mohammed heeft eigenlijk gelijk onze wensen op papier kunnen zetten en we hebben onze droomkeuken gelijk kunnen kopen.

Wederom zijn wij zeer tevreden met keukenwarenhuis en zeker met Ahmad, die door het goede meedenken en zijn eigen enthousiasme het plaatje helemaal compleet maakte.

Ik adviseer nog steeds iedereen om hier een kijkje te gaan nemen en zich te laten helpen door deze geweldige mensen.

18-04-2022

Laila

Tijdens onze afspraak met Ahmad werd alle tijd genomen voor ons en de prachtigste keuken samengesteld. Wij zijn uitermate tevreden en blij met onze nieuwe keuken. Bedankt Ahmad!

17-04-2022

SCHRIJF EEN REVIEW

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE EN IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN, B2C EN B2B!

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

  • ONLINE OF THUIS KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK