'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Reviews

Kom ook naar de "Tropische" Inspiratie KeukenBeurs

 TIP: help onze planning, en maak een vrijblijvende afspraak, in ruil voor een GRATIS cadreau t.w.v. 109 euro!
Welkom: ma/di/wo: 10-18h; do/vr: 10-22h, zaterdag 10-18h plus Koopzondag!
NU kopen is (voor of) in de vakantie koken: 1000 luxe keukens direct uit voorraad leverbaar in iedere denkbare afmeting!

Trustpilot review

ALLE REVIEWS:

Ramon

Prima geholpen en keurig uitgelegd door Zoë, en daarna mooie strakke keuken gekozen. Vriendelijke en goeie winkel, professioneel.
En de keuken staat prima, en is van hoge kwaliteit. Top dus!

07-06-2023

Marcel Gerritsen

Beste mensen, koop toch vooral uw keuken hier als u service en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan.
Wij genieten nu al 10 jaar van onze schitterende Nolte keuken en natuurlijk gaat er wel eens een deurscharnier kapot. (slow close)
Tot op vandaag levert het Keukenwarenhuis zonder enige vorm van gedoe gewoon nieuwe scharnieren. Vandaag waren het er wel 5!
Deze zijn van de hoge deur naast de koel/vries combinatie. En wederom geheel als zijnde service.
En dit na 10 jaar mensen. Ik kan niet anders zeggen dan grote klasse van een fijn bedrijf.
Groeten vanuit Alphen a/d Rijn.

06-06-2023

Arie & Rinske

Natuurlijk verdienen ze een 10. Maar deze review gaat over het eerste contact en de bestelling. Na vriendelijk te zijn ontvangen door Simon konden wij rustig door de showroom wandelen en kijken naar alle daar opgestelde keukens, zonder dat er een verkoper hijgend in onze nek meeliep. Na alle opstellingen te hebben gezien werd het tijd om vragen te gaan stellen. Simon weer opgezocht. Een man met kennis van keukens en van verkopen. Ons plan was n.l. niet om gelijk een nieuwe keuken te bestellen. Doch hij heeft ons alles laten zien van een keuken die wij hadden uitgezocht voor ons nieuwe huis. Een woning van 90 jaar oud, waar wij een passende keuken voor zochten. Alles bleek mogelijk. Op elke vraag werd zeer gedecideerd geantwoord met ja door Simon. Toen toch maar is laten berekenen wat al dat moois ging kosten met al die mooie apparatuur die wij erbij hadden uitgezocht. Natuurlijk nam Simon hier ook ruim de tijd voor. Alle verschillen in kwaliteit en prijs passeerde de revue. Doch nadat alles was opgeteld schrokken wij wel een beetje van de totaalprijs. Doch ook daar had Simon aan gedacht. Met het antwoord op de vraag wat ons budget was ging hij in overleg met Said en kwam terug met een prijs en een ontbindende voorwaarde als de koop van onze nieuwe woning niet door ging de keuken kosteloos en zonder verdere verplichtingen kon worden afgezegd. Beiden stonden ons zo aan dat wij het contract, onder het genot van een drankje, hebben getekend. Al met al zeer goed geholpen door Simon en Said en met een goed gevoel huiswaarts. Deze review zal worden aangevuld met het vervolg.

26-05-2023

Svjetlana

Ik ben niet zeker welke beoordeling ik zou geven aan ons bezoek aan de winkel in Ter Aar. Tijdens ons bezoek hadden we zowel een zeer negatieve als een fantastische ervaring.

We kwamen met een vriend die al een keuken bij hen had besteld. Bij het bestellen had hij met de verkoper afgesproken dat tot een afgesproken datum kon komen en eventueel de kleur van de keuken kon wijzigen. Hij was niet zeker of hij echt een zwarte keuken wilde, dus vroeg hij ons om met hem mee te gaan en hem te helpen bij de keuze.

Achter de receptie zaten drie dames en hij sprak direct een van hen aan om te zeggen dat hij een andere kleur keuken wilde dan oorspronkelijk gekozen. De eerste vrouw antwoordde meteen dat dit niet mogelijk was en haar toon was niet erg vriendelijk. Onze vriend is behoorlijk direct, maar zij was nog sneller en directer in haar antwoord. Zonder enige verdieping in het verhaal, zonder enige overweging van wat mogelijk zou kunnen zijn. Hij kreeg meteen een onvoorwaardelijk NEE. Misschien kwamen we op een ongelukkig moment omdat ze bezig was met eten. Maar als je al met twee collega’s zit, zou het dan niet normaal zijn om even weg te gaan en rustig te eten, in plaats van voor alle klanten?

Onze vriend vertelde haar dat ze niet erg vriendelijk was voor klanten en richtte zich tot de andere vrouw achter de balie. Zij zei dat haar collega gelijk had en dat het niet kon, maar ze was tenminste bereid om uit te leggen waarom het niet kon en om naar het bestelnummer te vragen. Het was niet zozeer de verbale communicatie, maar de non-verbale signalen die ervoor zorgden dat we ons zeer ongemakkelijk voelden. De eerste dame keek de hele tijd, tussen het eten door, ontevreden en er ontstond al snel een sterke tegenstelling: wij tegen hen. We hadden het gevoel dat we hen stoorden, wat ongebruikelijk is in een winkel waar de klant altijd gelijk zou moeten hebben. Toen ze de bestelling controleerde, ging ze op zoek naar een collega die met ons kon praten over wat de oorspronkelijke afspraak was. En op dat moment veranderde een zeer negatieve ervaring in een fantastische.

Said kwam naar ons toe en vroeg wat precies het probleem was en hoe hij kon helpen. Het is inderdaad niet gemakkelijk om ontevreden klanten om te buigen. Het vraagt vaardigheid, inzet en empathie van de verkoper om de situatie te veranderen en de klanttevredenheid te herstellen. Dat is hem zeker gelukt!

We hadden geen afspraak gemaakt, maar hij nam meer dan een uur de tijd om onze hele bestelling te controleren. We kozen volledig voor een andere keuken, die veel beter paste bij al onze wensen en verlangens. Een andere kleur, een andere indeling, andere apparaten… Op geen enkel moment voelden we ons te veeleisend of dat we moesten haasten. Said was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. En dat is heel belangrijk, maar om een ultieme koopervaring te hebben, moet de verkoper ook weten waar hij het over heeft. En dat wist hij.. Hij wist alles over elk product, vond snel alle monsters, kon goed overweg met catalogi en stelde voor wat hij dacht dat beter en mooier zou zijn. En hij had meestal gelijk ook nog.

Als alle verkopers zoals Said zouden zijn, zou dit de beste winkel ter wereld zijn. Bravo Said en nogmaals bedankt!

20-05-2023

Hans & Frieda Bosman

Wij waren op zoek naar een bijna op maat keuken voor onze ‘kleine’ keuken.
Na een aantal zaken afgeweest te zijn die in beperkingen dachten, naar het keukenwarenhuis gegaan waar we wederom top geholpen werden nu door Pim. Hij dacht heel goed mee in efficiënte oplossingen. Wij bevelen een ieder het keukenwarenhuis aan

14-05-2023

Jacqueline

Door vervangen vloer moesten de plinten onder de keuken vandaan om in te korten. Hierbij brak een plint. Lastig snel een nieuw stuk plint te organiseren, dacht ik. Nou, niet voor Keukenwarenhuis!
Na één telefoontje kon ik bij magazijn stuk plint ophalen, zelfs in de kleur van mij keuken. En deze komt niet eens bij hen vandaan.
Binnen uur had ik m’n nieuwe stukje plint, kosten: niets!!! Dat noem ik nog eens Service met een super S!

12-05-2023

Lex van Essen

Begin januari van dit jaar een keuken besteld. Wij waren er snel uit doordat alles tijdens het verkoopgesprek vlot verliep. In overleg zijn we nog een tweede keer langs geweest om alles verder af te stemmen en ook dat verliep vlot. Zeer kort daarop werd de montagedatum in april bekend. De keuken werd behoedzaam en keurig in onderdelen door de transporteur aangeleverd. De eerste dag bestond uit demonteren van de oude keuken, het verleggen van leidingen, aanleggen van nieuwe leidingen en het opstellen van de basis van de nieuwe keuken. Dat gebeurde met twee man. De tweede dag bestond uit het afmonteren van de keuken door één man. Alles werd zeer vakkundig aangepakt en alles is keurig gemonteerd. Degenen die de montage verricht hebben verdienen zeker complimenten.

Een klein minpuntje, het composiet zijblad voor de rechterwand was er niet bijgeleverd, waardoor de keuken net niet helemaal af is. De keukenmonteur heeft gelukkig alles wel zo kunnen afmaken dat het aanbrengen van dat composiet zijblad (ca. 60x60cm) voor de achterwand zo gebeurd is. Wij gaan ervan uit dat dit ergens in de komende weken zal gebeuren. Wij zijn eigenlijk zeer tevreden over de verloop van het hele proces, de kwaliteit van de keuken en zeker van de afwerking door de keukenmonteur.

11-05-2023

Lian Vermijs

Wil even bedanken voor het zeer uitstekend adviseren door Dhr Ahmed Mohemmed bij de aankoop van een prachtige Nolte keuken in Dordtrecht vandaag Ben zeer verheugd met deze prachtige keuken helemaal naar wens en de prijs binnen het budget Hartelijk dank en wat een aardige mensen in deze zaak

06-05-2023

SCHRIJF EEN REVIEW

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

60-JARIG Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE JUBILEUM KEUKENDEALS, EN ALLES helder IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN, B2C EN B2B!

 • 60-JARIG VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ONLINE OF THUIS KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK