Reviews

Veilig en vertrouwd shoppen in de Grootste Keukenshowrooms van Nederland!: Klik hier voor al onze openingstijdenTevens 1000 luxe VOORDEEL keukens direct uit voorraad bij Het Keukenwarenhuis.nl, juist ook tijdens de (bouwvak)vakantie!

ALLE REVIEWS

KLIK OP DE NAAM OM DE VOLLEDIGE REVIEW TE LEZEN

Jan

Vanochtend werden wij bij ons eerste bezoek aan Keukenwarenhuis begroet door Ahmad. Zijn correct persoonlijke benadering stond gedurende onze zoektocht naar een passende keuken steeds centraal. Er werd zeer goed geluisterd naar onze wensen. Bij twijfel van onze kant wist hij alternatieven aan te bieden. We zijn , zonder dat we dit eigenlijk al van plan waren, met een mooie keuken huiswaarts gegaan. We hebben vertrouwen in een goed vervolg.

11-07-2020

Fam. Van Zanten

Wij zijn heel vriendelijk geadviseerd door Lilian, met wat hulp van Achmad zijn we er helemaal uit gekomen.

10-07-2020

Annie Graumans

Geweldig geholpen, luistert naar wat je wilt. Geen onzin en mooie keukens.
Achmed bedankt voor je advies en fijn gesprek.

10-07-2020

D. Advocaat

Vandaag een keuken gekocht in Dordrecht.
Ahmad heeft mij perfect geholpen. Leuke no nonsens verkoper. Lekker recht voor zijn raap en heeft mij daardoor over weten te halen om na een verschrikkelijke horror ervaring een aantal jaar geleden met Keukenwarenhuis toch weer een keuken bij dit bedrijf aan te schaffen. Tot nu toe dus tevreden deze ronde, hopelijk worden de beloftes wel waargemaakt. Ik hoop dat het bedrijf de uitdaging aan gaat om van een zeer ontevreden klant een jaar of 3 terug een zeer tevreden klant te maken. Tot nu toe gaat het heel goed.

10-07-2020

Kevin de kok

Vanmorgen erg goed geholpen door Ahmad. Nam goed de tijd dacht goed mee.

Fijne ervaring gehad.

10-07-2020

Ahmad

Gisteren geholpen door Ahmad leuk geholpen hij nam echt de tijd voor je denkt goed mee met de wensen van de klant. Echt een aanwinst voor het bedrijf. Zal dit bedrijf zeker aanraden om uw keuken te kopen.

09-07-2020

Hetty & René Westerhof

Prima geholpen door Ahmad, niets opdringen, ruimschoots de tijd nemen, alternatieven laten zien. Eind van de maand de vervolg afspraak, kijken er naar uit.

08-07-2020

Antoinette & Gerard

Wat een fijne zaak ! Aardige mensen, lekkere koffie en alle tijd voor je. We zijn er prima geholpen en hebben er een mooie keuken gekocht. Heel ongedwongen maar zeer deskundig advies. De verkopers (Ahmed) denken voortdurend met je mee en komen met zeer creatieve ideeën en oplossingen. We zijn inmiddels terug geweest voor een 2e gesprek om alles te bevestigen en de puntjes op de i te zetten. We kijken echt uit naar het moment dat de keuken wordt geplaatst.
Voor nu; super bedankt Keukenwarenhuis voor de geweldige service. Hoop dat veel mensen jullie weten te vinden in de toekomst want daar zal men absoluut geen spijt van krijgen. De keuze, prijs/kwaliteit en service vind je nergens beter. Daar zijn wij echt van overtuigd! TOP

06-07-2020

SCHRIJF EEN REVIEW

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Z

Volledig zelfstandig Familiebedrijf

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder geprijsd IN DE SHOWROOM!

Z

1000 COMPLETE KEUKENS UIT VOORRAAD, OOK TIJDENS DE (BOUWVAK)VAKANTIE!

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN !

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • SCHONE SHOWROOM EN SCHONE TOILETTEN

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

  • GRATIS EN VEILIG PARKEREN