'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Reviews

KOM OOK NAAR DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOMS VAN NEDERLAND, NU HET NOG KAN EN NOG MAG !!
BIJ ONS KAN JE LEKKER OP JE GEMAK EN VEILIG INSPIREREN EN ORIENTEREN!
MET DEZE WEEK KNOTSGEKKE AANBIEDINGEN, PLUS NU KOPEN IS VOOR DE KERST KOKEN !!
Let op: vanaf deze week van maandag t/m zaterdag geopend van 9:00 - 17:00 uur !! en de telefonische bereikbaarheid, tijdens onze openingsuren plus donderdag en vrijdag tot 21:00 uur, of gebruik onze live chat 7 dagen per week tot 23:00 uur.

ALLE REVIEWS:

Bas Bleijenberg

Super bedrijf! Echt oog voor de klant! De keuken adviseur Ahmad Mohammad heeft ons echt super geholpen. Vriendelijke en eerlijke man! Ik raad zeker aan hier een keer een kijkje te gaan nemen als je opzoek bent naar een keuken! Bom vol keus en optie’s, allemaal tegen een betaalbare prijs!

03-12-2021

L. Griffioen

De planning omtrent de montage verdiende zeker geen schoonheidsprijs.
Lang moeten wachten op een monteur, terwijl alle spullen al geleverd waren.
De Monteurs Mark en Rob kwamen niet opdagen terwijl ik al een maand zonder keuken zat.
Gelukkig kwam daar de verlosser Geert Bouw, die zeer nauwkeurig en snel werkte. Uiteindelijk is mijn keuken door hem in 1,5 dag gemonteerd.

Mijn oprechte excuses! Goed om te lezen dat het uiteindelijk is opgelost. Ik wens u heel veel plezier van uw nieuwe keuken. – Met vriendelijke groet, Mark Verkerk.

02-12-2021

Leen van Dam

Fijne winkel,je wordt goed geadviseerd, vriendelijke mensen. Nemen echt de tijd voor al je vragen.

 

30-11-2021

Fam. van Gent

Fantastische keuken gekocht bij Keukenwarenhuis! Vanaf het eerste moment zeer vrijblijvend en professioneel advies, zelfs tijdens het intekenen en het bestelproces.
Je wordt volledig ontzorgd door het team van verkoop en klantenservice.
Plaatsing door hun partner Piet Romijn was ook top! In 1 dag de hele keuken vakkundig en zonder enige aanmerking geplaatst en gebruiksklaar.
Kortom, topzaak, top service en top plaatsing!
Wij geven een hele dikke 10!

 

29-11-2021

Fam. van Gils

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken. En genieten er iedere dag van.
Vriendelijke groeten fam. van Gils

 

29-11-2021

Fam. Prins

Gisteren onze nieuwe keuken gekocht. Zijn ontzettend goed geholpen door Ahmed Mohammad. Kwam met goede tips ! Er werd meegedacht, iets wat wij heel belangrijk vinden.

 

28-11-2021

John

Complete service, luisteren goed naar de wensen van de klant en herstellen wat nodig is.

 

27-11-2021

Fam. De Klerk

Eerste oriëntatie bezoek zonder opdringere verkoper. Daarom nogmaals teruggegaan. En hebben wij een keuken uitgezocht. Keuken is helemaal volgens verwachting en vakkundig geplaatst door monteur Hans. Op ons aanraden zijn onze buren ook naar Keukenwarenhuis gegaan en ook zij hebben een keuken besteld.
Wij zijn heel tevreden over Keukenwarenhuis!

 

26-11-2021

SCHRIJF EEN REVIEW

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

→ filialen in Ter Aar (ZH) of Dordrecht

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE EN INSTORE GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN, B2C EN B2B!

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

  • ONLINE VOOR KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK