Reviews

ALLE REVIEWS

KLIK OP DE NAAM OM DE VOLLEDIGE REVIEW TE LEZEN

Jessica

Onze keuken gerenoveerd met nieuwe keukendeurtjes en nieuw aanrechtblad ! De kastjes waren nog goed, dus zonder sloopwerk een nieuwe keuken. Supergaaf geworden !

01-11-2019

Henriëtte Boogaard

Geweldig bedrijf heb zelfs na 15 jaar nog een artikel gekregen super bedrijf geef meer als een 10

29-10-2019

Mike

Een keuken aangeschaft heel blij mee. Goede service. De man die ons hielp ook heel vriendelijke.

29-10-2019

Fam. Kläring

Goed en plezierig geholpen bij de aankoop van de keuken. De monteur die de keuken zou plaatsen werd ook aanbevolen voor de voorwerkzaamheden zoals het afbreken van de oude keuken. Praktisch om alle werkzaamheden in één hand te houden. Het afbreken en plaatsen zijn grotendeels gedaan begin april 2019.
Meteen na Pasen 2019 wordt de keuken helemaal afgemaakt zo wordt afgesproken. We hebben t over 23 april.
Dat loopt wat uit, want het nieuwe stucwerk is nog niet droog en kan ik niet schilderen.
Er zijn ook enkele beschadigingen door de monteur waar genomen en de afzuigkap en wat andere klusjes moeten nog gedaan worden. De beschadigingen zal de monteur aan het Keukenwarenhuis doorgeven zodat e.e.a. besteld kan worden. Duur: ongeveer 2 weken.
Wij hebben niets meer vernomen. Noch van de monteur, noch van het keukenwarenhuis.
Een telefoontje op 23 mei met Arjan van het keukenwarenhuis leert dat wegens onenigheid tussen monteur en het keukenwarenhuis de contracten en contacten beëindigd zijn met onmiddellijke ingang van april (4 weken eerder!). Het keukenwarenhuis neemt de verantwoordelijkheid op zich en zegt er voor te zorgen dat alles correct afgehandeld zal worden. Hij zal een andere monteur sturen waarschijnlijk 27 mei al.
Na héél véél telefoontjes van onze kant -Arjan is net de deur uit, Arjan zit net in vergadering, Arjan zal u meteen terugbellen (niet dus) is het 6 juni geworden en nog steeds niks gehoord. Arjan is net de deur uit.
8 juni 16.45 bel ik en krijg Arjan eindelijk rechtstreeks aan de telefoon. ‘Ach, heeft de monteur U nog niet gebeld?’. Ik vraag het nummer van de monteur zodat ik deze zelf kan bellen en dat werkt. Meteen na zijn vakantie komt de nieuwe monteur op 18 juni. Beschadigde spullen gaan besteld worden en na levering wordt meteen het ‘nogtedoen’ lijstje afgewerkt. Hij ‘Jeroen’ heeft een prima oplossing voor het oude gat van de afzuigkap.
8 juli weer gebeld met het keukenwarenhuis. De lichtplank is wel besteld maar nog niet binnen. Zodra deze is ontvangen wordt contact opgenomen. Zegt Moniek. Op 23 september nog niet één telefoontje van het keukenwarenhuis gekregen.
Ondertussen maak ik een afspraak met monteur Jeroen voor 25 september. De kap voor de afzuigkap heeft hij klaar. Hij gaat zelf naar het keukenwarenhuis om de lichtplank op te halen en dan op 25 september -5 maanden later!!!- is de keuken klaar, eindelijk.
Een fijne keuken, helemaal zoals ik in gedachten had. Een fijne monteur, die mee denkt en ook nog zegt dat ik hem àltijd mag bellen als er wat is. Een 10 voor de keuken, een 10 voor de monteur.
Dat er bij de klantenservice dingend e.e.a. bijgeschaafd mag worden om het plezier in de aanschaf van een nieuwe keuken niet te vergallen moge duidelijk zijn.

21-10-2019

Fam. Wolven

Wellicht door een iets verlate reactie op een bestelling van ons betreffende een set voor onderhoud voor het keukenwerkblad kregen wij deze uit coulance kosteloos. Dat was echt een verrassing. Klasse!

14-10-2019

Lianne Bijl

Vandaag is onze keuken geplaatst. Vanaf het uitzoeken van de keuken tot het plaatsen van de keuken alleen maar lof. Goed advies, transparantie, duidelijke afspraken die nagekomen worden, geen aanbetaling, correcte levering, vakkundige montage….blije klant!!

09-10-2019

Leo en Jeanet Lammers

Na enig zoekwerk zijn we bij Keukenwarenhuis terecht gekomen en hebben een prachtige keuken uitgezocht.
We hebben besloten om deze keuken zelfstandig te plaatsen door een ervaren monteur. Voor onze ervaren monteur was de tekening niet helemaal duidelijk en daardoor zijn er fouten gemaakt. In eerste instantie werden we niet correct behandeld door een van de medewerkers van Keukenwarenhuis. Gelukkig zijn we na enige strubbeling , door de heer Saïd heel netjes te woord gestaan en heeft hij ons naar alle tevredenheid tegemoet gekomen en alle problemen zijn afgehandeld, waarvoor onze dank.

05-10-2019

Fam. Endlich

De afgelopen dagen heeft Anton bij ons de bestelde keuken geplaatst.
Alleen maar complimenten voor zijn werken, vakkundigheid en mooie oplevering.
Wij zijn niet alleen heel blij met de keuken maar zeker net zo tevreden over zijn werken.
Jullie mogen trots zijn dat zo’n monteur voor jullie werkt.
Niet alleen de verkoop is belangrijk om klanten een goede keuze te laten maken maar de montage is
net of nog meer belangrijk als verlengstuk van de zaak.
Nogmaals complimenten voor het verkoopadvies en correcte levering en afwerking van Anton.

03-10-2019

SCHRIJF EEN REVIEW

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Z

Volledig zelfstandig Familiebedrijf

Z

grootste keukenshowrooms van nederland

Z

Ontzorgde Keukendeals, EN OUTLET KEUKENS, NU ook uit voorraad

KEUKENWARENHUIS.NL, DAAR MOET JE GEWEEST ZIJN!

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN INTERNETPRIJZEN

  • 1000 LUXE KEUKENS - OP MAAT - UIT VOORRAAD

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • MONTAGE IN GEHEEL NEDERLAND