Reviews

ACTIE: DUITSE A-MERK KEUKENS HALF GELD - NU DIRECT UIT VOORRAAD!
Zaterdag 18 januari in Ter Aar en Dordrecht open van 9-18 uur; en maandag
van 10-18 uur! Klik hier voor meer info.

ALLE REVIEWS

KLIK OP DE NAAM OM DE VOLLEDIGE REVIEW TE LEZEN

K. Schiermeier

We kregen, na een teleurstellende ervaring bij een ander keukenbedrijf, de tip om eens bij het Keukenwarenhuis een afspraak te maken. Dat hebben we gedaan en werden boven verwachting goed geholpen. Vriendelijk, gedegen advies gekregen waardoor we in ons eigen tempo keuzes konden maken. We hebben zo, in een paar uur (we hadden ons goed voorbereid), een prachtige keuken naar onze wens en budget kunnen samenstellen. Erik, dank je wel!

11-01-2019

Anja en Jacob Schook

Als je echt service wilt, ga dan naar keukenwarenhuis.nl.
Probleem met verkeerd aanrechtblad meteen opgelost.
Bij nader inzien toch graag een stollenwand, gratis geleverd
Schroeven van de handgreep die de binnenlade iets beschadigde werd opgelost door verzinken en nieuwe binnenlade fronten.
En dan de aftersales geweldig ze bellen na of alles naar tevredenheid is opgelost.
Stop met shoppen en ga naar keukenwarenhuis.nl
Alle betrokken medewerkers bedankt Mark kan trots zijn op jullie.

09-01-2019

Diana de Vried

In augustus 2019 in Dordrecht keuken gekocht en in november 2019 geplaatst, ben er meer dan tevreden mee. Bij aankoop prijsopgave gemaakt, meteen aankoop gedaan , omdat alle details, kleuren enz later bij een 2e afspraak definitief gemaakt konden worden. Ook de plaatsing door Anton Suijker van Keukenmontage Holland is perfect gedaan. Enige wat belangrijk is om zelf aan te denken voordat de handtekening gezet wordt zijn welke kosten inclusief aankoop zijn ivm de evt extra loodgieterkosten, electra en of de bestaande meterkast voldoet voor de nieuwe keuken. Voor de rest elke dag blij met mijn nieuwe keuken!

05-01-2019

Zuiddam-Cok

Goed geholpen, goede service, netjes geplaatst, super blij mee, klantvriendelijk, super

18-12-2019

Jaap

Slechte voorlichting bij aankoop , ook in het tweede gesprek werd niet gesproken over extra kosten voor het aanpassen leidingen kosten 850 euro. Bij het eerste gesprek niet genoemd een plasmafilter 750 euro dus de kosten waren veel hoger. op de dag van monteren diverse onderdelen niet aanwezig zoals kraan zelf moeten halen anders was de keuken niet afgemaakt. andere artikelen heeft monteur geregeld. Dus zorgeloos echt niet.

12-12-2019

A. van Schaick

2 jaar geleden mijn keuken gekocht, toen goed geholpen en goed advies gekregen. Elke dag blij mee! Helaas nu met een klusje de onderplint beschadigd, ik mocht gelijk en kostenloos een nieuwe plint komen halen. Als dat geen klantenservice is!

02-12-2019

Rinus & Yvonne Muilwijk – Voorburg

Onze keuken hebben we 1,5 jaar geleden gekregen. Wat een top service levert dit bedrijf. Vanmorgen kwam Michael Baumann. Deze installateur was door Mark Verkerk, directeur van Keukenwarenhuis.nl, gevraagd om bij ons langs te gaan voor stelwerkzaamheden, terwijl hier geen garantie meer op zit.
Onze keuken ziet er weer TOP uit. We zijn er zoooo blij mee. Hartelijk dank Keukenwarenhuis, jullie verdienen een grote pluim.
Chapeau voor deze TOKO!

29-11-2019

Jaap Wielinga

Vandaag langs geweest met een defect scharnier. Kosteloos twee nieuwe scharnieren ontvangen, en dat na bijna 4 jaar na de aanschaf van de keuken. TOP service. Nog steeds zeer tevreden over jullie bedrijf.

Met vriendelijke groet,
Familie Kingma

25-11-2019

SCHRIJF EEN REVIEW

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Z

Volledig zelfstandig Familiebedrijf

Z

grootste EN GEZELLIGSTE keuken showrooms van nEDERLAND

Z

Ontzorgde Keukendeals, EN OUTLET KEUKENS, NU ook uit voorraad

KEUKENWARENHUIS.NL, DAAR MOET JE GEWEEST ZIJN!

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • MONTAGE IN GEHEEL NEDERLAND