Reviews

SPECTACULAIRE ZOMERACTIES IN DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOMS VAN NL
1000 Duitse Keukens Direct Uit Voorraad, op iedere maat en naar iedere wens
!
welkom: ma-di-wo 10-18h; do-vr 10-22h; za 9-18h; zondag 1 aug. open in Ter Aar.
+ Keuken Magazijn Uitverkoop in Ter Aar t/m 1 augustus: klik hier;

ALLE REVIEWS:

Jennifer & Moses

We kwamen aan het eind van de middag om te oriënteren. We zagen meteen een keuken die we mooi vonden en werden heel prettig geholpen door Ahmad, die goed met ons meedacht. Ondanks het tijdstip, nam hij alle tijd en zijn wij nu heel blij dat we een keuken bij jullie gekocht hebben!

25-07-2021

Sabrina

We zijn vandaag langsgekomen om te kijken voor een keuken in Dordrecht bij Ahmad Mohammad, en we zijn er heel tevreden over!
We kwamen enkel onze opties bekijken, maar hebben uiteindelijk beslist om ervoor te gaan en dat dankzij de hele goede service van Ahmad! omdat hij een fantastische design heeft getekend en ook heel goed luisterde naar onze wensen!
We hadden een paar offertes maar deze van Ahmad is de beste qua design, kwaliteit en prijs!
Dank je Ahmad Mohammad!

Ook wil ik alle mensen bedanken voor hun uitstekende service naar ons toe, en vooral naar mijn dochtertje toe want ze werd verwend door het personeel met ijsjes, snackjes enz…
Ik RAAD keukenwarenhuis.nl in Dordrecht zeker aan!
Dank je voor de beste service!
Met vriendelijke groet
Sabrina uit België

24-07-2021

Bram

Vandaag naar de showroom geweest met de bedoeling om gewoon ons eens te oriënteren voor een nieuwe keuken.
Wij werden geholpen door Edgar, hij geef goed advies en onze keuken die wij voor ogen hadden, was binnen een record tijd samengesteld.
Zeer deskundige hulp en je kan alles samenstellen zoals jij dat wilt.
Wij hebben dan ook meteen de keuken uitgezocht die hij voor stelde na overleg en veranderingen in de opstelling die daar stond.
Zeer plezierig en goed geholpen door Edgar!

24-07-2021

Fam. Grootveld

Wat een ontzettend goede service hebben wij geboden gekregen in Dordrecht.

Allereerst een gastvrij ontvangst bij binnenkomst. Daarna werdt er vollop met ons meegedacht om het optimale voor onze toekomstige woning eruit te halen. Het onder voorbehoud aanschaffen van een keuken is echt een geweldige optie. De oprechtheid en puurheid van Ahmed Mohemmed was hartverwarmend.

Zeker in een tijd waarbij wij met ernstige ziekte te kampen hebben doet het zo goed om op dit vlak ontzorgt te worden. Ahmed bedankt.

We zien uit naar het vervolg en het prettige contact. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

23-07-2021

Nel Verlaan-Droog

Eind april is onze lockdownkeuken geplaatst. Echt een lockdown keuken, want we hadden het alleen maar via de mail en met 3D foto’s gekocht, dus nooit in het echt gezien. Geweldig goed geholpen door Edgar, klasse gewoon. Wel spannend hoe de keuken er in het echt er uit zou zien. Nou, geweldig mooi, zo blij mee!! Alleen de plint was niet goed, dus ook dat is goed opgelost. Afgelopen week is de plint hersteld, topservice, topmedewerkers en topmonteurs. Zeker een aanrader voor een nieuwe keuken.

23-07-2021

Jan van Emden

Net geweest voor de spoelbak. En een paar nieuwe filters voor de afzuigkap.
Na 4 jaar nog steeds je keuken in de administratie kunnen zo zien wat je hebt.
Zeer goed en vriendelijk geholpen.

21-07-2021

Peter

Wij willen het Keukenwarenhuis, en speciaal Wendy en Robbert-Jan, bedanken voor jullie hulp en inzet bij realiseren van ons “project” keuken.
Dankzij jullie inzet en service hebben wij nu door ons gewenste keuken. Het is vanaf het begin, bestellen in de winkel, een project met hobbels geweest. Ook de planning en realisatie was een periode met diverse tegenvallers, maar nu staat de keuken er. En misschien wel het belangrijkste een waar wij tevreden mee zijn en hopelijk nog vele jaren van gaan genieten.

Eerlijk gezegd hebben wij wel eens gedacht waar zijn we aan begonnen, maar dankzij jullie service, advies en geduld is het keurig afgerond.
Bij Wendy en Robbert-Jan hebben wij ervaren hoe service moet zijn ook als zaken niet gaan zoals gehoopt. Dit geeft vertrouwen en dat is wat je aan de voorkant hoopt te krijgen maar hier ook daadwerkelijk werd geboden. Waarvoor onze dank!
Daarvoor onze dank.

21-07-2021

Sjaak Roukema

Vandaag 1e gesprek gehad en een keuken uitgezocht.
Zeer plezierig en goed geholpen door Edgar!
Zien met vertrouwen het 2e gesprek en tzt de levering en montage tegemoet

21-07-2021

SCHRIJF EEN REVIEW

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

→ filialen in Ter Aar (ZH) of Dordrecht

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN !

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

  • ONLINE VOOR KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK