Reviews

Welkom bij het KeukenWarenhuis.nl, de Grootste Keukenshowrooms van Nederland: zaterdag 9-18h ... Klik hier voor AL onze openingstijdenTevens 1000 luxe VOORDEEL keukens, goedkoper en indien gewenst direct uit voorraad leverbaar of te reserveren voor later!

ALLE REVIEWS

KLIK OP DE NAAM OM DE VOLLEDIGE REVIEW TE LEZEN

Fam Jansen

Vandaag super geholpen door Ahmad. Deze verkoper heeft perfect geholpen met de keuze van onze keuken. Een echte topper moeten ze zuinig op zijn.
Ahmad je bent een kanjer Fijne vacantie.
Bedankt Richard en Danielle

12-09-2020

Martin &Ellen van Os

Gisteren is onze nieuwe keuken geplaatst ..en er moet gezegd worden!!!wat een fantastische service heeft het keukenwarenhuis!al bij de eerste ontmoeting een ongedwongen sfeer absoluut niet opdringerig zijn eigenlijk blind van vertrouwen de 2e keer tot aankoop overgegaan!de verdere afhandeling is zeer soepel verlopen!gisteren is de keuken geplaatst door Jeroen Brugman en zijn zoon!perfecte plaatsing en er wordt meegedacht op alle fronten!het verpakkingsmateriaal is een paar uur later opgehaald en de chauffeur stond erop om de complete keuken te rrinigen…maar dat had de monteur(jeroen al voor 99%gedaan!)hulde voor dit bedrijf!beste mensen!het keukenwarenhuis is bijzonder aan te raden!ga er gewoon voor!(en ik heb geen aandelen)wel inmiddelds 2 kennisen richting Ter Aar gestuurd!!!

10-09-2020

Piet en Tineke

Een eerste vakantiedag hebben wij besteed aan een oriënterend bezoek aan Het Keukenwarenhuis. We waren niet voornemens om meteen een keuken te kopen. We werden aangenaam verrast door de vele keuze in keukens en apparatuur. We zijn geholpen door Ahmad die op een vriendelijke, enthousiaste en meedenkende wijze ons van advies heeft voorzien. Dankzij de tijd hij voor ons nam en zijn bekwaamheid om in te gaan op onze wensen hebben we weloverwogen een keuze gemaakt. Deze plezierige ervaring nemen wij mee in de komende weken en binnenkort hopen wij te kunnen genieten van onze droomkeuken.

Dank Ahmad!

09-09-2020

Patricia en danny ringers

Wij hebben vandaag eigenlijk totaal onvoorbereid toch al gelijk de keuze doorgehakt.
We wilde alleen oriënteren, maar de goede vakkundige aanpak van Ahmad Mohammed en de scherpe prijs.
Heeft ons toch doen besluiten om vóór hun te kiezen.
De keukens zijn zoals je in de showroom kunt zien van goede kwaliteit en ze bieden een lange garantie.
En bieden dus een goede begeleiding in het verwoorden wat je nu eigenlijk in je hoofd hebt als idee.
Kortom we hopen dat het gehele proces zo vlot zal verlopen als vandaag.

07-09-2020

Gerrit

vandaag bij keukenwarenhuis.nl wezen kijken in verwachting de zoveelste verkoop praat te krijgen van ja maar dit en ja maar dat en extra korting etc etc. Maar verrast door de hulpvaardigheid advies en openheid en zeer vriendelijk geholpen door Ahmad en was ook geen probleem dat het iets na sluitingstijd ging worden en Britt ook nog langer moest blijven maar hebben echt tijd genomen om te helpen en juist omdat ze graag klant gericht werken is het raadzaam om een afspraak te maken zodat ze ook echt tijd voor je hebben en je niet ontgoocheld moet wachten.
Ik vond het in ieder geval zeer prettig en ook mijn keuken in opdracht gegeven nu nog afwachten hoe alles verder verloopt en hoop dat dat net zo plezierig zal zijn als deze kennismaking

07-09-2020

Anthony Vincentius

Ahmad : Klantvriendelijk , geeft duidelijk uitleg en goed advies.

05-09-2020

Piet en Tineke

Vorige week hebben wij onze eerste vakantiedag besteed aan een oriënterend bezoek aan Het Keukenwarenhuis in Dordrecht. We waren niet voornemens om direct een keuze te maken. We waren aangenaam verrast door de vele keuze in keukens en apparatuur. We zijn geholpen door Ahmad die op een enthousiaste, vriendelijke en meedenkende wijze ons van advies heeft voorzien. Dankzij de tijd die hij voor ons nam en zijn bekwaamheid om in te spelen op onze wensen hebben we toch een keuze gemaakt. Deze plezierige ervaring nemen wij mee in de komende weken in de voorbereiding van de levering en plaatsing. Binnenkort hopen wij te kunnen genieten van onze droomkeuken.

Dank Ahmad!

04-09-2020

Macy Verstijlen

Paar weken geleden een keuken uitgezocht en besteld. Goed advies gekregen van Ahmed en super goed geholpen met de opstelling van de keuken en advies over hoe het beter uit zou komen. Ahmed neemt alles tijd voor je en geeft ook eerlijk zijn mening. Wij zijn super goed geholpen en zouden zeker adviseren om hier een keuken te kopen.

Hardstikke bedankt voor je goede hulp ahmed!!!!

Macy en william

01-09-2020

SCHRIJF EEN REVIEW

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Z

Volledig zelfstandig Familiebedrijf

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder geprijsd IN DE SHOWROOM!

Z

1000 COMPLETE KEUKENS UIT VOORRAAD, IN IEDERE GEWENSTE AFMETING!

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN !

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • SCHONE SHOWROOM EN SCHONE TOILETTEN

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

  • GRATIS EN VEILIG PARKEREN