Reviews

ALLE REVIEWS

KLIK OP DE NAAM OM DE VOLLEDIGE REVIEW TE LEZEN

Timo

Complete, betaalbare topkeuken en personeel dat meedenkt en niet dwingend overkomt.

Als trouwe fan van FC Dordrecht heb ik mijn kritische vrouw met enige tegenzin meegesleept naar shirtsponsor Keukenwarenhuis.nl. Je hoort mensen vaak klagen over de aankoop en plaatsing van hun keuken. Onlangs hebben wij een mooie keuken gekocht bij keukenwarenhuis.nl XXL in Dordrecht. Alle vooroordelen die mensen hebben over veel ‘keukenboeren’ gelden NIET voor keukenwarenhuis.nl. Dit is van begin tot t eind gewoon een goede oprechte zaak met mooie keukens van goede kwaliteit. Het eerste verkoopgesprek was gemoedelijk, helder en totaal niet opdringerig. De afwijkingen die wij wilden ten opzichte van de voordbeeldkeuken in de enorme showroom hadden een kleine maar eerlijke meerprijs. Denk aan upgrade apparatuur en andere/extra kastjes. Een paar weken voor de definitieve order kwam er eerst iemand inmeten en kijken of de leidingen op de juiste plaats zaten. In een tweede gesprek wordt daarna alles nagelopen en hebben we nog wat aangepast. Niet omdat dat ons werd opgedrongen maar omdat wij daar zelf om vroegen. De keuken bleef nagenoeg t zelfde in prijs. Zelfs in een final check een paar dagen later wilde mijn vrouw toch nog iets aanpassen. Ook dat was nog mogelijk. Dan de plaatsing. Dinsdag (augustus 2019) alle spullen gebracht door keurige mensen van een soort verhuisbedrijf. Op woensdag is de keuken perfect in 1 dag neergezet. Alle zaagresten en verpakkingen netjes afgevoerd en dus binnen een dag een topkeuken in ons nieuwe huis. Kortom een super tevreden klant met een prachtige en betaalbare kwaliteitskeuken met een service van A tot Z waar veel andere bedrijven nog wat van kunnen leren! Keukenwarenhuis is ook wat mijn kritische vrouw betreft een aanrader voor iedereen die toe is aan een nieuwe keuken.

04-09-2019

Y. van Zeijl

Vanmiddag met een deel van mijn 23 jaaroude Nolte keuken binnen gelopen, in Ter Aar. De geleider van mijn hoek apothekerskastje laag model, waren stuk gegaan. Ik hoopte dat het nog besteld kon worden. Ze hebben er een orgineel boek bij kunnen vinden, gebeld voor het onderdeel, maar niet gelukt. Helaas. Er was nog een andere mogelijkheid maar die was erg duur en ingewikkeld te bevestigen. Plus, zei een dame die al sinds 1999 in de oa. Nolte keukens zat; De maten zijn veranderd de deurtjes zijn hoger. Oke dan maar er een gewoon deurtje/kastje er van proberen te maken. Ze hadden nog 2 scharnieren voor me. Die hoefde ik niet te betalen.
Bij deze; bedankt meneer en mevrouw die mij en mijn broer te woord gestaan hebben!!!

04-09-2019

Marion

Het keukenwarenhuis is echt een aanrader. Bij binnenkomst krijg je de kans om eerst lekker rustig rond te lopen. Daarna heel vriendelijk geholpen en zeer actief mee gedacht. Heel blij met alle keuzes die zijn gemaakt. Ook het opmeten en plaatsen heel netjes verlopen. Na het plaatsen keuken ook nog schoon gemaakt. Omdat ik tussendoor besloten had de afzuigkap anders aan te sluiten, waren er geen koolstoffilters. Na een telefoontje werd ook dit snel geleverd.

01-09-2019

Margreet

De keuken op zich ben ik blij mee . Hij is in april geplaatst ipv februari maar goed dat was ergens miscommunicatie denk ik. Maar het is nog steeds niet af!! Hoe moeilijk kan het zijn om nog een stuk achterwand te bestellen (op de juiste maat) en te komen plaatsen . En niks laten horen , moet er zelf steeds achter aan bellen . Jammer hoor.

29-08-2019

Dorien

Je wordt tijdens het uitzoeken van je keuken met alle egards behandeld. Daarna gaat het mis. Voor het inmeten kwam de monteur de eerste keer al niet opdagen. De tweede keer gelukkig wel en dan wordt er even een meetlat ergens langs gehouden en klopt het allemaal met wat uitgezocht is. De keuken wordt besteld en geleverd en dan komen de problemen. De keukenmonteur begint met plaatsen en blijkt dat er voor wat betreft het aanrechtblad toch niet goed is ingemeten. Er is een smetplint nodig van 4 cm. Deze plint wordt besteld. Dan ga je bellen wanneer aflevering c.q. plaatsing volgt. Diegene die je moet hebben is er uiteraard niet en terugbellen zoals beloofd gebeurt ook niet. Nog een keer bellen, zelfde verhaal. Dit herhaalt zich meerdere keren. Uiteindelijk dan toch bericht dat de smetplint er is. Afspraak gemaakt voor plaatsing, op de ochtend zelf een telefoontje, helaas de smetplint is niet goed en moet opnieuw besteld worden. Dan begint hetzelfde verhaal weer van voren af aan. Bellen, meneer is er niet, belt terug, Nee dus. Het gebeurde zelfs op een middag dat we belden en bericht kregen dat meneer inmiddels naar huis was en toen we 5 minuten later belden dat meneer er wel was en zelfs aan de telefoon kwam. Helaas bleek uiteindelijk dat ook deze smetplint niet goed was en dat hij dus voor de derde keer besteld moest worden. Na 6 maanden gedoe uiteindelijk zelf maar eens op gesprek gegaan bij het keukenwarenhuis. Helpt ook niet. Ze doen gewoon niets voor je.
Uiteindelijk bleek ook nog 1 van de kastjes beschadigd aan de onderkant na 5 maanden. Dit kastje is weliswaar onmiddelijk opnieuw besteld. Toen het binnen was kregen we een mail die c.c. aan de keukenmonteur was gestuurd. Na levering (3 weken later) zelf maar eens contact opgenomen met de monteur omdat hij dat niet deed. Duurde uiteindelijk nog 5 weken voor hij kon plaatsen. Kortom: een zaak waar we nooit meer naar toe gaan.

18-08-2019

Reactie Keukenwarenhuis.nl
Beste Dorien, wij betreuren enorm dat je niet tevreden bent. Dat is niet wat we nastreven, in tegenstelling juist. Onze oprechte excuses dat het allemaal zo gelopen is. We hebben je een mail gestuurd om zo samen tot een oplossing te kunnen komen. Groeten, Victoria

Sjaak en Annette

Van de week onverwachts binnen gestapt bij Keukenwarenhuis in Dordrecht, gewoon om eens te kijken wat er is.
We werden daar zo leuk en goed geholpen door Arif met allemaal goede ideeën en adviezen dat we met een heel goed gevoel en een nieuwe keuken de deur uit gingen.

Echt een aanrader!

17-08-2019

Romelingh

Vandaag mooie keuken gekocht goed geholpen door Arief en zo een goede prijs gemaakt dat we geen nee konden zeggen pluimpje👍👏

15-08-2019

Ellen Hooijmans

Wat heerlijk om te merken dat een groot bedrijf zich even zo inzette voor een kleine vraag. Vandaag werd ik geholpen met nieuwe plintklemmen welke zonder kosten voor mijn inmiddels 7 jaar oude keuken opgezocht werden.
Dankjulliewel voor het oplossen van een klein maar vervelend probleem.

13-08-2019

SCHRIJF EEN REVIEW

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Z

Volledig zelfstandig Familiebedrijf

Z

grootste keukenshowrooms van nederland

Z

Ontzorgde Keukendeals, EN OUTLET KEUKENS, NU ook uit voorraad

KEUKENWARENHUIS.NL, DAAR MOET JE GEWEEST ZIJN!

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN INTERNETPRIJZEN

  • 1000 LUXE KEUKENS - OP MAAT - UIT VOORRAAD

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • MONTAGE IN GEHEEL NEDERLAND