'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Reviews

Kom ook naar de Inspiratie KeukenBeurs. Heerlijk vrijblijvend oriënteren en inspireren in de grootste keukenshowrooms van NL! Uniek: Je vindt daar alle mogelijke keukenstijlen en ideeën onder een dak. PLUS ook 1000 luxe budget keukens op iedere maat direct uit voorraad!!! WELKOM: in Ter Aar (ZH) en Dordrecht: ma-di-wo 10-18h; do-vr 10-22h; za 9-18h; + de Koopzondag in Ter Aar en Dordrecht;

Trustpilot review

ALLE REVIEWS:

Fam. Hamond

Wij hebben vandaag een keuken bij jullie uitgezocht met zeer veel plezier mede omdat de adviseur Ahmao Mohammed zeer hulpzaam en vriendelijk was hij heeft alles zeer duidelijk en helder uitgelegd en was ook zeer kundig zodat het makkelijk was om onze wensen kenbaar te maken
Dus wij gingen met een zeer goed gevoel de zaak uit

30-01-2023

A. Visser

Door het goed luisteren en meedenken van Ahmad Mohemmed is vandaag (27012023) door ons een mooie keuken gekocht. Zijn uitleg op basis van kennis, samen met zijn oog voor detail heeft gezorgd voor een scherpe prijs en een zeer tevreden klant.
Waarvan acte!

30-01-2023

A. Visser

Door een warm ontvangst in een grote showroom voelden we ons welkom. Na een tijd van oriëntatie werden we vakkundig geholpen.
De vriendelijke Ahmad luisterde goed, dacht creatief mee in oplossingen, had oog voor detail en zorgde voor een mooie keuken en een scherpe prijs.
Het inmeten door de monteur die de keuken plaatst voorkomt o.i. negatieve verrassingen.
Een meer dan tevreden klant kan n iet wachten tot begin mei, de zelfgekozen data voor plaatsing.

30-01-2023

Fam. Seijsener

Vandaag voor het eerst bij keukenwarenhuis geweest. Eerst even rond gekeken en vervolgens kwam Simon vragen of hij ergens meer kon helpen, wij hebben onze wensen kenbaar gemaakt en zijn met hulp van Simon tot een heel mooie keuken gekomen, en dat bracht ook nog een leuke korting op. Wij zijn er heel blij mee.

26-01-2023

Gwen

Afgelopen vrijdag hebben we bij Zoë een keuken gekocht. We waren echt positief verrast over de voorraad (wij hadden de keuken snel nodig) en de kwaliteit – prijs verhouding. We zijn vriendelijk en goed geholpen, ze kwam met diverse opties wat prettig is om meerdere inzichten te hebben. We hebben de aankoop als zeer plezierig ervaren en zijn erg blij met de keuken!

22-01-2023

M. Van Zutphen

Heel goed geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van een nieuwe keuken. Er wordt meegedacht en advies gegeven. Heel prettig om op deze wijze de mooie keuken samen te stellen.

22-01-2023

Fam. Ekelo

Vandaag onze keuken gekocht, Ahmed een top verkoper!!
Denkt heel goed met de klant mee.
Ook een prettige sfeer in de showroom.
Kortom een aanrader om een afspraak te maken voor een nieuwe keuken.

20-01-2023

A. Meijer

In januari 2021 is onze keuken in één dag geplaatst door deskundige monteur Geert, alles was compleet en af.
In december 2022 gaf ik melding dat onze vaatwasser bij het sluiten aan de onderkant naar binnen schoof, drie dagen later stond Geert weer voor de deur en loste het probleem op!

Begin januari was onze korfplug ( afsluiter voor wasbak) kapot, na wat vertraging door verkeerde mailadres, per omgaande opgestuurd en dat zonder kosten allemaal! Niet voor niets hebben kennissen van ons ( na onze loftrompet) een keuken besteld bij Keukenwarenhuis die volgende week wordt geplaatst.

19-01-2023

SCHRIJF EEN REVIEW

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE EN IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, DAAR MOET JE GEWEEST ZIJN, HEERLIJK VRIJBLIJVEND ORIENTEREN EN INSPIREREN, IN DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NL!

 • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ONLINE OF THUIS KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK