Reviews

Welkom bij het KeukenWarenhuis.nl, ook zonder afspraak, in de Grootste en Ruimste Keukenshowrooms van NL: Klik hier voor al onze openingstijden. KeukenWarenhuis.nl heeft zeer ruime en veilige showrooms waar de 1,5 meter ruim gegarandeerd wordt, met zeer ruime looppaden en supergrote ontwerptafels! en we dragen verplicht mondkapjes. NB. zaterdag 9-18h en (zondag gesloten)

ALLE REVIEWS

KLIK OP DE NAAM OM DE VOLLEDIGE REVIEW TE LEZEN

Jan en Marion

Wij zijn 3x in de vestiging in Ter Aar geweest. De eerste verbazing was de geweldige showroom en de vele opgestelde keuken in alle maten en varianten en niet onbelangrijk, de ongedwongen sfeer.
Het begon als oriëntatie en het opdoen van ideeën. Wat foto’s gemaakt en wat maten genoteerd van de showroomopstellingen waar wij mogelijk interesse in hadden. Omdat we een beperkte ruimte hebben moest het allemaal redelijk compact blijven.
Thuis het een en ander doorgenomen en wat varianten op papier gezet en voor de 2e keer richting Keukenwarenhuis gereden.
Geheel toevallig raakte wij in gesprek met Max omdat wij vroegen om een rolmaat en een pen die hij ook keurig voor ons opgezocht heeft.
Er volgde een geheel vrijblijvend gesprek waarbij we onze wensen kenbaar maakte en Max begon vol enthousiasme te tekenen en oplossingen te bedenken. Onder dankzegging zijn wij weer huiswaarts gegaan.
De week erop zijn we weer naar Ter Aar gereden met de intentie om de keuken te gaan bestellen. Max herkende ons direct en heeft de deal perfect uitgewerkt en wat aanpassingen in de configuratie gemaakt. We hebben gekozen voor een rechte keuken incl. de apparatuur welke wij 3 weken later hebben laten bezorgen. Ook de communicatie liep perfect o.a. via de persoonlijke pagina op de website waar je de order kunt volgen etc.
De aflevering ging exact conform afspraak en werd met grote zorg afgeleverd.
We hebben gekozen om de keuken zelf te plaatsen en na flink afzien zijn we nu beretrots op het resultaat.
Kortom, we kijken met veel genoegen terug op het hele traject en vooral op het eindresultaat. Dit is voor ons een reden om keukenwarenhuis aan te bevelen bij familie en vrienden en vooral te gaan kijken in de prachtige showroom in Ter Aar.

04-12-2020

Albert en Jeanet

Wij zijn door onze zoon naar het Keukenwarenhuis in Ter Aart verwezen. Wij zijn op 5 oktober daar naar toe gegaan.
I.v.m. Corona hadden wij een afspraak gemaakt van te voren. Eerst hebben we door de zaak gelopen en al snel had ik de keuken van mijn dromen gevonden. John Jonker kwam naar ons toe en heeft ons uitstekend, onder het genot van een kop koffie, geholpen. Op 28 oktober zijn we terug geweest om met Henk Willem Dorst de puntjes op de I te zetten en wat technische punten aan te passen. Wat ook erg fijn was dat een paar dagen na 5 oktober wij een telefoontje kregen of de maten wel klopten aan één kant van de keuken. Gelukkig konden wij bevestigen dat het goed was.
Toch prettig dat ze dit nog even controleren.
21 januari 2021 komt onze keuken ik kan niet wachten om straks in mijn droomkeuken te kokkerellen.

02-12-2020

Haideri

We zijn twee keer naar Keukenwarenhuis geweest. Beide keren goed geholpen. Vooral de laatste keer werden we door Dawid geholpen. Hij was nog maar net begonnen, maar hij deed erg zijn best om alle vragen te kunnen beantwoorden. We gingen met een voldaan gevoel naar huis.

28-11-2020

Sandra Fenne

Vandaag super mooie keuken samengesteld met verkoper Simon. Leuk geholpen, mooie prijs en geen geouwehoer. En lekker ook het apparatuur live in de winkel uitzoeken en niet alleen uit een boekje, Aanrader. Is onze 2e keuken al bij dit bedrijf.

28-11-2020

Meta en Thamar

Vandaag zijn wij buitengewoon goed geholpen met het uitzoeken van een keuken door Edgar. Edgar dacht met ons mee en gaf ons een eerlijk en betrouwbaar advies. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden met de dienstverlening. Wij hopen dat de verdere afhandeling van onze keukens net zo soepel gaat verlopen als vandaag! Hartelijke groet en veel dank!

27-11-2020

Kees de Haas

Toen ik onlangs een keuken nodig had, heb ik mij uiteraard georiënteerd op het aanbod. Waar ik absoluut geen zin in had, was zo’n keukenboer met louche verkopers en hun bekende verkooptrucs (deze prijs is alleen vandaag geldig…). Ik heb ook nooit begrepen waarom dat zo moet, iedereen heeft er een hekel aan. Vrij toevallig kwam ik terecht bij het Keukenwarenhuis in Dordrecht. Met de nodige argwaan stapte ik naar binnen en was voorbereid om snel weer te vertrekken als ik me niet prettig zou voelen. Maar ik moet zeggen dat ik vanaf het eerste gesprek tot het laatste contact een uitstekende ervaring heb gehad. De verkoper nam de tijd, zette me niet onder druk en dacht goed mee. En toen ik na twee gesprekken had besloten om voor de voorgestelde keuken te gaan (de prijs vond ik ook nog eens zeer acceptabel) was het niet afgelopen met de aandacht. Toen kreeg ik gesprekken met de technici om de keuken tot in detail uit te werken. De communicatie daarover was transparant en snel. De monteur die mijn keuken kwam plaatsen was uitstekend en snel en ook de afhandeling van enkele restpuntjes verliep in goede communicatie en op nette manier. Kortom, een keukenboer die het nu eens wel op de goede manier doet. Ik kan het Keukenwarenhuis dan ook van harte aanbevelen!

27-11-2020

Loes

Wederom zeer vriendelijk en deskundig advies bij keukenwarenhuis in Ter Aar! jammer dat keukens niet elk jaar vervangen hoeven te worden! ik kom graag terug in Ter Aar.
Keuken op tijd geleverd . heel veel dank !!!!!

22-11-2020

fam. van den Akker

Naar lang wachten en wat obstakels is onze keuken eindelijk klaar zoals wij de keuken wenste te hebben.
Met een aantal gesprekken met de eigenaar Mark die alles keurig voor ons heeft opgelost, zijn wij inmiddels heel blij hoe het eind resultaat eruit ziet en ik met heel veel plezier mijn ding kan doen in onze prachtige keuken foto’s zet ik op fb
Mark nogmaals bedankt voor je goede service 😘

20-11-2020

SCHRIJF EEN REVIEW

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Z

Zelfstandig Familiebedrijf met zeer ruime veilige showrooms: 1,5 meter safe!

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder geprijsd IN DE SHOWROOM!

Z

1000 COMPLETE KEUKENS UIT VOORRAAD, IN IEDERE GEWENSTE AFMETING!

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN !

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • SCHONE SHOWROOM EN SCHONE TOILETTEN

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

  • GRATIS EN VEILIG PARKEREN