Reviews

Gisterenavond goed nieuws op de persconferentie voor onze grote showrooms !! Vanaf 16 maart mogen wij 50 klanten per winkel ontvangen!! dus maak NU alvast je bezoek- en kijkafspraak, kijk vooral lekker vrijblijvend rond, kies je keuken uit (alle keukens staan compleet geprijsd) en wij zorgen voor zo veel mogelijk verkopers, en wil je daarna verder? dat kan! ... iedereen wordt dan op volgorde van aanmelding bij onze gastvrouw geholpen !!! Ook hebben we deze week nog ruimte voor een aantal verkoopafspraken!

ALLE REVIEWS:

Fam. Espinal

Onze droomkeuken gevonden bij Keukenwarenhuis dankzij adviseur Edgar! Hij heeft ons enorm goed geholpen en begreep precies wat onze wensen zijn. Gaf en goede en duidelijke uitleg en dacht goed met ons mee. Een absolute aanrader!

07-03-2021

fam. Van der Poort

Wij hebben nogal impulsief in januari 2020 een keuken gekocht voor onze vakantiewoning. Er werd door een verkoper veel druk op ons gezet omdat de aanbieding alleen die dag bleef staan. Achteraf waren we daar eigenlijk best ontevreden over, ook naar onszelf toe.
We maakten de eerste keuzes, om die op een later tijdstip, na het inmeten ter plaatse, definitief te maken. De afspraak werd gemaakt de keuken in november te laten plaatsen, nadat ons huis weer uit de verhuur kwam. Een externe monteur kwam ter plaatse de keuken inmeten en met hem maakten we afspraken over inbouwdetails. Vervolgens hadden we in april een tweede gesprek met een technische verkoper, waarin we de laatste keuzes maakten en vastlegden. De definitieve bestelling moesten we ruim van te voren bevestigen om tijdige levering mogelijk te maken. Dat deden we in augustus. Meteen bleek dat de externe monteur niet meer beschikbaar was en moest er een andere externe monteur alsnog de situatie per plaatse bekijken en offerte voor het extra werk uitbrengen. De initiële montagekosten zaten al in het eindbedrag voor de keuken. De nieuwe monteur had een dusdanig volle agenda dat plaatsing van de keuken naar februari 2021 werd opgeschoven.
Op 3 februari werden de keukenonderdelen bezorgd en op 4 /5 februari werd de keuken geïnstalleerd. Op 5 februari bleek dat nog niet alle werkzaamheden waren afgerond en dat er manco’s en beschadigingen waren. Het zou wel april worden volgens de monteur voor alles geleverd en afgemaakt kon worden. Wij hebben vervolgens een uitgebreide klachtenbrief naar Keukenwarenhuis gestuurd en al snel reageerden zij daar op. De klachten werden besproken en de klantenservice van keukenwarenhuis zegde ons toe er zo snel mogelijk werk van te maken. Gelukkig kon er geregeld worden dat de benodigde materialen op 26 februari geleverd zouden worden en op 27 februari kwam de monteur de resterende werkzaamheden afronden. Uiteindelijk hebben wij nu een prachtige nieuwe keuken waar we trots op zijn en zijn we tevreden over de afhandeling van de klachten.

06-03-2021

Hans&Corry de Graaf

Enkel superlatieven.
Vanaf het moment dat wij binnenstapte ter oriëntatie en het gesprek met “rasverkoper” Jelle en vervolgens met Henk-Willem om een definitieve overeenkomst met elkaar aan te gaan inzake een complete keuken voor onze aangekochte woning.
Vervolgens in het voorbereidingstraject de technische tekeningen ontvangen en bij vragen of onduidelijkheden telkens uitvoerig te woord gestaan door een enthousiast team van ter zake kundige medewerkers.
En dan het moment suprême Michel(Utreg) het plaatsen van de
Keuken inclusief de apparatuur….professioneel vakkundig oog voor detail!!!
Perfect werk geleverd!
En last but not at least het “ontzorgen”Alle verpakkingsmaterialen en het cleanen van de keuken na plaatsing was een enorme verrassing en ten zeerste gewaardeerd!
Een enorm goed besluit om bij het Keukenwarenhuis onze droomkeuken te kopen
Kunnen het dan ook werkelijk iedereen die op speurtocht gaat adviseren loop binnen in Ter Aar bij het KEUKENWARENHUIS EN JE DROMEN WORDEN WERKELIJKHEID wat betreft een DROOMKEUKEN😉
Wij genieten iedere dag weer van onze SUPER KEUKEN.
Nogmaals een enorm compliment voor het gehele team!
Hans&Corry de Graaf.

05-03-2021

Jurgen Lankhuijzen

Vandaag hadden wij een afspraak bij KeukenWarenhuis.nl bij binnenkomst hebben we rustig rond kunnen kijken zonder dat de verkoper achter je aan liep. na een rondje in de zaak gedaan te hebben kwamen we bij 2 hele mooie keukens uit. onze keuze is gevallen voor een betonlook keuken. we zijn top geholpen door Ahmed, dacht goed met ons mee, gaf goede en eerlijke uitleg en advies over materialen en apparatuur en was boven al heel vriendelijk.

03-03-2021

Gonnie Pellis

We zijn de afgelopen tijd goed geholpen met het uitzoeken van de keuken, goed afgeleverd en ook perfect gemonteerd, ik kan niet anders zeggen, als TOP.

02-03-2021

Familie Vrees

Wij hebben voor het eerst van ons leven zelf een keuken uit kunnen zoeken. 52 jaar getrouwd en onze 5de woning. Betre gezegd nu een appartement. Wij zijn op onze oriëntatie-dag naar drie leveranciers gegaan en blijven plakken in het keukenwarenhuis. Het eerste gesprek was al vol vertrouwen en in het tweede gesprek met Andy Pengel is dit alleen toegenomen.
Een deel werd i.v.m. corona nageleverd en dat duurde wat lang maar nu kunnen wij trots onze keuken laten zien en krijgen wij alleen maar complimenten.
Fam. Vrees

02-03-2021

Jacob Jan Koedoot

Uitstekende ervaring, eerst had ik mijn bedenkingen over het hand getekende ontwerp, maar alles is goed gegaan, uiteindelijk zeer professioneel begeleid. Complimenten voor Serkan en de verdere service van Keukenwarenhuis.

28-02-2021

Piet en Ineke Jansen

De eerste contacten in showroom Ter Aar waren zeer vriendelijk en vertrouwd. Ondanks dat we nog niet van plan waren om te bestellen hebben we dat hierdoor toch gedaan. Het afroepgesprek ging minder soepel waardoor we best wel bezorgd waren geworden over de plaatsing. Nadat we de volgende dag nog even terug zijn gegaan en met een andere medewerker hebben gesproken waren we enigzins gerustgesteld. De dag dat de keuken werd geleverd verliep perfect en volgens afspraak. Onze keuken is door monteurs Chris en Arno zeer goed gemonteerd. De plintboiler bleek defect te zijn maar de volgende dag hebben ze een nieuw exemplaar opgehaald en onder de plint gemonteerd. Chris en Arno werkten rustig en netjes.

26-02-2021

SCHRIJF EEN REVIEW

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

→ filialen in Ter Aar (ZH) of dordrecht

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF VOLLEDIG ONLINE! B2B OP AFSPRAAK GEWOON OPEN.

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE GEPRIJSD!

Z

DUITSE KEUKENS IN ALLE AFMETINGEN! DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! IN GEHEEL NL!

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD ONLINE SHOPPEN !

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • B2B CENTER ZAKELIJK ALLEEN OP AFSPRAAK

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ONLINE ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

  • ONLINE KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK