Reviews

U bent hier » Reviews

KOM DEZE WEEK OOK NAAR DE NATIONALE KEUKENBEURS IN DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOMS VAN NEDERLAND!
Actietijden: dinsdag 25 en woensdag 26 februari 10-18h, donderdag en vrijdag extra open tot 22h
 Klik hier voor meer actietijden!

ALLE REVIEWS

KLIK OP DE NAAM OM DE VOLLEDIGE REVIEW TE LEZEN

Ria Twaalfhoven

Prima winkel, veel keuze,s.
We zijn prima geholpen, voldoende advies en gehad.
Ben zeer tevreden over deze winkel,zeker aan te bevelen.
Een warme douche voor vader en zoon Jeroen en Dennis, een super team,ze werken hard en secuur
Die bij ons een prachtige keuken hebben geplaatst.

17-02-2019

S.G. Nelissen

Nadat wij 4 jaar geleden de keuken hebben aangeschaft bleek bij een kastje de demping van het deurtje defect. (het sloeg te hard dicht)
We hebben contact gezocht en onder problemen werden ons 2 nieuwe scharnieren toegestuurd, dit alles uit coulance omdat de garantie inmiddels verstreken was.
Dit laat zien dat het Keukenwarenhuis een zeer professioneel en betrokken bedrijf is waar ook service hoog in het vaandel staat.
Zeer veel dank voor deze geweldige service.

17-02-2019

Familie Folla

Afgelopen weekend naar Ter Aar gereden om ons te oriënteren voor een nieuwe keuken. Er was ruim keuze in verschillende prijsklassen en in verschillende soorten afmetingen enz.. We werden supergoed geholpen en geïnformeerd door John. Echt een topper. Hele fijne service en heel flexibel. Alles is mogelijk. Omdat wij een vrij kleine keuken hebben zijn wij meestal heel beperkt maar we zijn uiterst tevreden met wat we nu gekocht hebben. Ik heb een 8 gegeven voor de waardering maar zodra we de keuken netjes in ontvangst hebben gehad kan je daar de 2 punten bij optellen!

Met vriendelijke groet,

Brenda en Bas!

12-02-2019

Fam. Batenburg

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Wij zijn zeer tevreden over de service, zowel in de winkel als bij het monteren van de keuken. Ook heel netjes dat je na plaatsing van de keuken wordt gebeld om te vragen of alles naar wens is verlopen.
Heel erg bedankt voor de goede service!

11-02-2019

Ria & Jan Brouwer

Laatste Donderdag en Vrijdag van januari/2020 werd onze nieuwe Ballerina keuken geplaatst door Marco en Richard. Wat werken die mensen zorgvuldig, schoon en hard! Marco hield volledig rekening met onze wensen en er was hem geen moeite teveel om aanpassingen voor onze situatie te doen. Aan het eind ontdekte hij nog 2 putjes in het werkblad en een deukje in een apparaat die wij zelf niet gezien hadden. Hij verzekerde ons dat Keukenwarenhuis dat gaat regelen. De keuken staat er strakker in dan in de showroom. Het is een plaatje en alles werkt perfect.
De aankoop bij Keukenwarenhuis was een heel proces en geen moeite was hen teveel om aan onze wensen tegemoet te komen. Omdat we de keuken ruim voordat onze verbouwing klaar was hadden besteld heeft die tijden in de wacht gestaan zonder enige aanbetaling. Prettige regeling.
Nu lekker kokkerellen maar met 1 bedenking: Helaas maakt een perfecte keuken niet zomaar een betere kok.

02-02-2019

Fam. Wilsterman

Na lang zoeken naar een Nolte keuken werd ons geadviseerd naar Ter Aar te gaan voor een Nolte keuken. Daar aangekomen waren er keuze zat aan keukens. Wij werden goed geholpen en geadviseerd door de verkoper en al onze wensen hebben wij kunnen waarmaken in de samengestelde keuken.
In mei 2019 werd onze keuken geleverd en ook deels geplaatst. Wat wij niet wisten was dat deze keuken ons heel veel geduld en stress zou kosten . Je leert als consument gedurende deze periode welke bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen.
De monteur die deze keuken voor ons geplaatst heeft, moest nog langs komen om enkele werkzaamheden af te maken. Dit bedrijf heeft zijn verantwoordelijkheid niet genomen, waardoor zij Keukenwarenhuis in een kwaad daglicht hebben gebracht naar de klant toe.

Na dit hoger te hebben gezocht kwam Keukenwarenhuis in beeld en brachten een huisbezoek om de situatie zelf waar te nemen. Na duidelijke afspraken gemaakt te hebben met de monteur kon hij zijn werkzaamheden voortzetten. Deze kwam hij echter ook weer niet na…

Keukenwarenhuis besloot toen om deze monteur niet meer bij ons in te zetten. Wij kregen een nieuwe monteur ( Jurry Martinus) een monteur om U tegen te zeggen. Deze meneer kwam, en loste de problemen op die de anderen 8 maanden geleden nagelaten hebben. Onze keuken is vandaag 31-01-2020 uiteindelijk af….

Jurry als je dit leest bedankt

De communicatie naar het management (mevr. de Visser) van Keukenwarenhuis was top. Vanaf het probleem bij haar bekend was zat ze er continue bovenop. Je bent een topper….

De service van het bedrijf is uitstekend ondanks het in gebreke stellen van de monteur…

31-01-2019

Hr. R. Koet en Mw. E.E. van Hal

Geachte Keukenwarenhuis Ter Aar,

Hiermede willen wij u hartelijk danken voor de service en kwaliteit, waarmee het vervangende werkblad/keukenblad kosteloos bij ons is vervangen voor een heel nieuw , gelijkend werkblad, in onze Nolte keuken, die we bij u enkele jaren geleden hebben gekocht.

Uiteraard gaat onze dank ook uit naar het voortreffelijke werk en montage door de Hr. Jeroen Brugman, die deze werkzaamheden, naar onze volle tevredenheid heeft uitgevoerd.

Het blad ligt er veel mooier op als het vorige en de afwerking is nu ook helemaal compleet, wat bij het vorige niet geheel het geval was en waardoor er destijds ook scheuren in het keukenblad waren ontstaan, omdat er spanning op kwam te staan.

Wij zijn heel erg blij met onze prachtige keuken waarvan we nu eindelijk volop kunnen gaan genieten en laten we het voorval van alles hopelijk snel vergeten….

Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige service en de afhandeling van onze klacht en misschien tot snel weer eens in uw winkel in Ter Aar, want wij blijven uiteraard trouwe klanten van u!

Met vriendelijke groet,

Ruud Koet en Ellen van Hal
Leiden

31-01-2019

M. Laban

Na ruim 8 jaar, een gebrek aan de scharnier van onze Nolte keuken. Met 1 telefoontje kon dit worden opgelost en kreeg ik 2 nieuwe scharnieren. Ondanks dat de garantie was verlopen. Top geregeld dus. Wij zullen hier de volgende keer zeker weer een keuken kopen.

26-01-2019

SCHRIJF EEN REVIEW

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Z

Volledig zelfstandig Familiebedrijf

Z

grootste EN GEZELLIGSTE keuken showrooms van nEDERLAND

Z

Ontzorgde Keukendeals, EN OUTLET KEUKENS, NU ook uit voorraad

KEUKENWARENHUIS.NL, DAAR MOET JE GEWEEST ZIJN!

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • MONTAGE IN GEHEEL NEDERLAND