'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Reviews

Lees hier was 1000+ mensen hebben ervaren

Altijd een warm gevoel van welkom, bij de Keukenwarenhuis.nl Familie.

Knotsgekke prijzen tijdens de Kerstbeurs Actie week

1000 Jubileumkeukens, binnen 7 dagen bij u thuis.

Grootste keukenshowrooms van Nederland.

Uitgebreid en vrijblijvend advies van onze keukenexperts.

Trustpilot review

ALLE REVIEWS:

Jolanda

Vandaag super goed geholpen door Simon! Hij weet waar hij het over heeft en was erg deskundig en zeer vriendelijk. Goede adviezen en hulp wat geresulteerd heeft in een voor ons super mooie keuken! Wij kunnen niet wachten totdat deze er is! Echt een aanrader!

02-12-2023

Fam. Van der Wijngaart

Vanochtend in ter Aar geweest met als bedoeling inspiratie opdoen. Het genoemde “WARM WELKOM ” hebben wij zelf mogen ervaren. Dank je wel Serkan!! De eerste de beste keuken was direct bingo. Het geheel van hoe wij de keuken willen doorgenomen onder de bezielende en vakmanschap van Serkan. Uitkomst; we hebben onze nieuwe keuken!!!! Hans en Mariska.

30-11-2023

D. Koolhaas

Wij hebben een keuken gekocht in 2020 die er mooi uitziet, maar binnen 3 jaar is er, ondanks zorgvuldig gebruik, een front van de lade die door vocht opzwelt. Helaas wordt dit niet door garantie van Keuken warenhuis gedekt en moeten we zelf een nieuw front betalen. Na veel gezeur hebben we wat van de prijs af gekregen, maar we moeten alsnog een bedrag zelf betalen, terwijl je er vanuit mag gaan dat de keuken van zo een goede kwaliteit zou zijn, dat je binnen 3 jaar niet op kosten wordt gejaagd. We hebben spijt dat we hem bij Keuken warenhuis hebben gekocht.

Reactie Keukenwarenhuis.nl: Ondanks de schade door vocht hebben wij u een nieuw front aangeboden en nemen 80% van de kostprijs voor onze rekening om u te helpen. We vinden het dan ook jammer hier te lezen dat u hier niet blij mee bent. uw keuken is van perfecte kwaliteit, alleen vocht is nooit goed voor hout. Wij wensen u verder weer heel veel plezier van uw mooie keuken. Met vriendelijke groet, Mark Verkerk.

21-11-2023

Monica & Dennis

Afgelopen weekend, ondanks de drukte, uitstekend geholpen door Carlo. Hij nam netjes en rustig de tijd om ons professioneel voor te lichten. Met als resultaat een schitterende keuken voor een heel reële prijs. Bij de gemiddelde ‘keukenboer’ ervaren wij een dwingende manier van verkoop. Fijn te ervaren dat dit hier niet het geval was. Gezien de oplevering van onze nieuwe woning duurt het nog even voordat we van de nieuwe keuken kunnen gaan genieten, we kunnen niet wachten!

12-11-2023

Fam. Kromkamp

Super geholpen vanaf het begin bij het maken van de tekening met Carlo tot inmeten levering en de montage door Hans
Bedankt . Ook heel fijn dat alles afgevoerd werd, dozen piepschuim enz door een zeer vriendelijke medewerker . Ook dat je na Carlo bij het 2de gesprek nog eens alles doorloopt en dingen kunt veranderen .Bedankt keukenwarenhuis Ter Aar

09-11-2023

Corrie & HP

Ook wij een keuken gekocht bij keukenwarenhuis.
Goed geholpen en in het afroep gesprek nog zaken kunnen wijzigen.
Ik vond dat wel snel gaan. In de zin dat je bepaalde keuzes snel moest maken( mijn gevoel)
Over het slopen en plaatsen door Anton zeer tevreden. Een dikke 10 voor hem.
Wat een vakman.
Super blij met onze nieuwe keuken

31-10-2023

Wei-Ming & Ilona

We zijn uitstekend geholpen door Erik in Ter Aar. Hij heeft ons goed geadviseerd over de apparatuur en de mogelijkheden qua kast indelingen. Heel flexibel in wijzigingen om onze droom keuken te realiseren.

25-10-2023

Frans & Margreet

Vriendelijk ontvangen door verkopers die het gevoel gaven tijd voor je te hebben ondanks de zaterdagdrukte. Na een oriënterend rondje met adviseur Ahmed een eerste gesprek gehad waarna we onmiddellijk een serieuze offerte kregen. Dankzij vakmanschap, vriendelijkheid en meedenken en een goed prijsaanbod direct opdracht gegeven voor een prachtige Nobilia keuken. Kortom een aanrader om het keukenwarenhuis te bezoeken en een offerte te laten maken.

21-10-2023

SCHRIJF EEN REVIEW

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WELKOM BIJ DE KEUKENWARENHUIS.NL FAMILIE, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN!

 • 60-JARIG VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • BETAALBARE LUXE MET ONTZORGDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS BINNEN 7 DAGEN LEVERBAAR

 • 12 MAANDEN VOORUIT RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ADVIES DOOR ERVAREN KEUKENEXPERTS