'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

KOM OOK NAAR DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOMS VAN NEDERLAND, NU HET NOG KAN EN NOG MAG !!
BIJ ONS KAN JE LEKKER OP JE GEMAK EN VEILIG INSPIREREN EN ORIENTEREN!
MET DEZE WEEK KNOTSGEKKE AANBIEDINGEN, PLUS NU KOPEN IS VOOR DE KERST KOKEN !!
Let op: vanaf deze week van maandag t/m zaterdag geopend van 9:00 - 17:00 uur !! en de telefonische bereikbaarheid, tijdens onze openingsuren plus donderdag en vrijdag tot 21:00 uur, of gebruik onze live chat 7 dagen per week tot 23:00 uur.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij bij Keukenwarenhuis.nl belangrijk. Wij streven er naar om, naast de milieuvriendelijke oorsprong van onze producten, het duurzaam ondernemen in alle aspecten van ons bedrijf mee te nemen.

Daarom streven wij er onder andere naar om duurzame producten te verkopen. Wij staan voor optimale kwaliteit voor een scherpe prijs, maar ook voor het milieu. Elke dag proberen wij weer een stapje verder te komen om het milieu zo min mogelijk te belasten, zonder daarbij de goede kwaliteit en scherpe prijzen van onze keukens te beïnvloeden.

5000 M2 ZONNEPANELEN

Keukenwarenhuis.nl en Zitmaxx in Ter Aar hebben flink verbouwd, en tijdens de lockdown is het gehele dak voorzien van zonnepanelen! Hierdoor worden wij volledig zelf voorzienend t.a.v. energie verbruik. 
– Ons centraal voorraad magazijn is ook voorzien van zonnepanelen.

Zonnepanelen kwh
Zonnepanelen kwh

WARMTEPOMP INSTALLATIE

Naast dat het gehele dak is voorzien van zonnepanelen hebben Keukenwarenhuis.nl en Zitmaxx in Ter Aar ook een warmte pomp installatie voor 10.000 m2 aangelegd. Mede hierdoor zijn wij volledig zelf voorzienend t.a.v. energie verbruik. 

FSC / PFEC GECERTIFICEERD

Al onze keukenmerken zijn PFEC en of FSC gecertificeerd. Dit betekent dat het hout waaruit onze keukens vervaardigd is, gekeurd is op duurzaamheid. Hierdoor helpt Keukenwarenhuis.nl om het duurzaam bosbeheer in stand te houden en zo het groen op deze aardbol te behouden.
– lees hier onder aan deze pagina meer over.

DUURZAAM MET KWALITEIT

Duurzaamheid zit niet alleen in de oorsprong van de materialen. Ook door enkel keukens van ultieme kwaliteit te leveren, dragen wij bij aan het milieu. Een keuken van goede kwaliteit hoeft namelijk minder vaak vervangen te worden, wat ook weer bijdraagt aan het behoud van onze bossen.

KEUKENS UIT VOORRAAD

Keukenwarenhuis.nl verkoopt een groot deel van zijn keukens direct uit voorraad. Dit is voordelig voor uw portemonnee,  en ook voor het milieu. De fabrikant levert altijd met volledig afgevulde vrachtwagens, in plaats van stuks bestellingen waar ze enkele stuks rond moeten brengen in Nederland. Ook zijn alle service parts op voorraad, waardoor deze ook niet uit Duitsland hoeven te komen. Hierdoor zijn er vele malen minder auto bewegingen nodig. Tevens zijn alle voorraadkeukens en aanrechtbladen FSC en PFEC gecertificeerd.

DUURZAME SHOWROOM

Niet alleen aan de keukens en de apparatuur die wij verkopen wordt gedacht. Ook onze showrooms hebben wij meegenomen in de groene gedachte.

GERECYCLED TAPIJT

Zo zijn beide onze filialen in Dordrecht en Ter Aar bij de laatste verbouwing voorzien van een gloednieuw tapijt, maar niet zo maar een tapijt! Voor deze 6000 m² aan nieuwe ondergrond hebben wij namelijk enkel tapijttegels gebruikt die volledig van gerecyclede en recyclebare garens zijn vervaardigd.

PAPIERLOZE ORGANISATIE

Al weer 8 jaar geleden is Keukenwarenhuis.nl papierloos geworden, op alle officiële documenten na is alles opgeslagen in ons systeem. Ook voor de interne en de externe communicatie vindt alles in the “cloud” plaats. In plaats van een anderhalf miljoen a-viertjes gebruiken wij sinds die tijd nauwelijks meer papier !

LED VERLICHTING

Al onze showrooms zijn voorzien van LED verlichting. Deze lampen verbruiken zo’n 90% minder energie dan de klassieke gloeilampen, en gaan ook nog eens vijftig keer langer mee.

SLIMME VERWARMING

Ons filiaal in Dordrecht is voorzien van een Hoog Rendement verwarmingssysteem. Hierdoor wordt zowel het verbruik als de CO2 uitstoot flink gereduceerd, mede ook door het groene gas en de groene stroom die wij daar gebruiken uiteraard.

AFVAL SCHEIDEN

Al ons afval, zowel intern als na het plaatsen van een keuken, wordt netjes afgevoerd en gescheiden door Spelt Milieu BV. Zo kan al het recyclebare materiaal, zoals hout, plastic of piepschuim, hergebruikt worden.

ALLE MEDEWERKERS HEBBEN BHV

Bij Keukenwarenhuis.nl heeft letterlijk iedereen zijn BHV diploma, en gaat jaarlijks op herhaling, zowel in de showrooms, als op onze kantoren ! Ook zijn beide filialen uitgerust met een AED, dus zekerheid voor alles, fijn om te weten toch ! we laten niets aan het toeval over.

ONZE MVO DOELSTELLING

Keukenwarenhuis.nl heeft als doelstelling om volledig CO2 neutraal te worden. Met de bovenstaande punten zijn we natuurlijk al een heel eind op weg, maar het kan altijd beter! Daarom werken wij continu aan verbetering, zowel voor de klant, de keukens, en het milieu. In Ter Aar zijn wij bijna zelf voorzienend t.a.v. energieverbruik:

DUURZAME KEUKENS MET FSC KEURMERK

Onze leverancier Nolte uit Duitsland is als één van de weinige keukenmerken volledig FSC gecertificeerd. Dat wil zeggen dat bij het produceren van Nolte keukens  de verschillende belangen, namelijk het milieu, de mens en de economie, evenwichtig worden afgewogen. De materialen die in deze keukens verwerkt zijn dus allen gegarandeerd duurzaam ingekocht onder het FSC certificaat C101628.

OVER HET FSC

Het ‘Forest Stewardship Council’ werd in 1993 opgericht. FSC is een internationale organisatie zonder winstoogmerk, bestaande uit bedrijven, maatschappelijke organisaties en vertegenwoordigers van inheemse volkeren. In de organisatie werken vooruitstrevende boseigenaren, houthandelaren, milieugroepen en vertegenwoordigers van de locale bevolking samen om duurzaam en milieuvriendelijk bosbeheer tot stand te brengen.

HET FSC KEURMERK

De doelstelling van FSC is de ontwikkeling van een wereldwijde standaard voor goed bosbeheer. FSC beheert het FSC-keurmerk voor duurzaam bosbeheer en ziet daarmee toe op de juiste toepassing en naleving van de gestelde eisen. Met de ontwikkeling van deze standaard en het bijbehorende FSC-keurmerk wil FSC bereiken dat bossen beter worden beheerd en benut. Ongeremde en onverantwoorde houtkap heeft wereldwijd al veel waardevolle natuurlijke hulpbronnen vernietigd. En nog steeds worden bossen bedreigd door wanbeheer en illegale houtkap. FSC wil die ontwikkeling keren door de betrokken partijen, inheemse bewoners en houthandelaren, producenten en consumenten, te overtuigen van de waarde en voordelen van duurzaam bosbeheer.

Het FSC-keurmerk staat dus garant voor duurzaam en goed bosbeheer. Tevens is het het enige keurmerk dat echt onafhankelijk en internationaal operationeel is. De werkwijze bij certificering is gebaseerd op ISO-normen. Een certificaat wordt pas afgegeven na onafhankelijk toetsing van het bosbeheer door deskundigen. Hierbij worden de beheersplannen voor het bos beoordeelt en wordt nagegaan of er daadwerkelijk volgens de plannen wordt gewerkt. Vervolgens wordt een certificaat voor het desbetreffende bosperceel afgegeven. Het hout dat uit het bos wordt gewonnen krijgt een certificaat en keurmerk met een uniek nummer, dat op de FSC-website kan worden gecontroleerd, namelijk het FSC certificaat C101628.

MAATSTAVEN VOOR GOED BOSBEHEER

FSC hanteert 10 principes voor goed bosbeheer:

 1. Het bosbeheer moet de nationale wetten, internationale afspraken en overeenkomsten, en de principes en criteria van FSC respecteren.
 2. Het gebruik en eigendom van het bos zijn vastgelegd en rechtsgeldig.
  3. De rechten en gebruiksrechten van inheemse volkeren worden erkend en gerespecteerd.
  4. Bosbeheer is gericht op het handhaven of verbeteren van het lange termijn welzijn van bosarbeiders en lokale gemeenschappen in sociale en economische zin.
  5. De bosproducten en -diensten moeten efficiënt gebruikt worden, opdat de economische, ecologische en sociale voordelen worden veiliggesteld.
  6. De ecologische functies en biodiversiteit van het bosgebied worden beschermd.
  7. Er is een duidelijk beheerplan op schrift, waarin doelen en middelen uiteengezet zijn.
  8. De sociale, economische en ecologische gevolgen van de activiteiten in het bos worden regelmatig gecontroleerd.
  9. Bossen met hoge natuurwaarde moeten behouden en op hun waarde geschat worden.
  10. Plantages moeten een aanvulling vormen op natuurlijke bossen, maar mogen natuurlijke bossen niet vervangen en moeten in overeenstemming met principes 1 t/m 9 beheerd worden.

GROENE  EN DUURZAME APPARATUUR

De keukenapparatuur van Keukenwarenhuis is minimaal voorzien van het A+ of A++ energielabel. Onlangs hebben we zelfs een vaatwasser in het assortiment geïntroduceerd die slechts 9 liter water verbruikt! Ook stimuleren wij onze leveranciers om de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid na te streven. Al is er nog altijd ruimte voor verbetering, we doen hard ons best om stukje bij beetje een betere duurzaamheid te behalen!

KEUKENRENOVATIE: WANT WEGGOOIEN IS ZONDE

Want zeg nou zelf, een verder goede keuken weggooien, dat is toch zonde? Zonde voor de portemonnee, maar ook zonde van de gebruikte materialen en het milieu. Daarom zijn we bij Keukenwarenhuis.nl grote voorstanders van keukenrenovatie.  Is keuken nog te goed maar wilt u wel wat kleine aanpassingen maken of een paar beschadigde onderdelen vervangen? Dan is de keuken renoveren een goed alternatief. Nieuwe fronten, en/of een nieuw blad, en/of nieuwe apparatuur zullen uw keuken weer laten stralen.

→ filialen in Ter Aar (ZH) of Dordrecht

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE EN INSTORE GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN, B2C EN B2B!

 • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • RUSTIG EN ONTSPANNEN ORIËNTEREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ONLINE VOOR KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK