'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

WELKOM: ma-di-wo: 10-18h, do-vr: 10-22h, za: 9-18h,
2e Pinksterdag in Ter Aar en Dordrecht: 10-18h.
Met nu ook: 1000 luxe keukens direct uit voorraad leverbaar in iedere denkbare afmeting!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij bij Keukenwarenhuis.nl belangrijk. Wij streven er naar om, naast de milieuvriendelijke oorsprong van onze producten, het duurzaam ondernemen in alle aspecten van ons bedrijf mee te nemen.

Daarom streven wij er onder andere naar om duurzame producten te verkopen. Wij staan voor optimale kwaliteit voor een scherpe prijs, maar ook voor het milieu. Elke dag proberen wij weer een stapje verder te komen om het milieu zo min mogelijk te belasten, zonder daarbij de goede kwaliteit en scherpe prijzen van onze keukens te beïnvloeden.

5000 M2 ZONNEPANELEN

Keukenwarenhuis.nl en Zitmaxx in Ter Aar hebben flink verbouwd, en tijdens de lockdown is het gehele dak voorzien van zonnepanelen! Hierdoor worden wij volledig zelf voorzienend t.a.v. energie verbruik. 
– Ons centraal voorraad magazijn is ook voorzien van zonnepanelen.

Zonnepanelen kwh
Zonnepanelen kwh

WARMTEPOMP INSTALLATIE

Naast dat het gehele dak is voorzien van zonnepanelen hebben Keukenwarenhuis.nl en Zitmaxx in Ter Aar ook een warmte pomp installatie voor 10.000 m2 aangelegd. Mede hierdoor zijn wij volledig zelf voorzienend t.a.v. energie verbruik. 

DUURZAME KEUKENS

Al onze keukenmerken werken met vele milieu certificaten. Dit betekent dat het hout waaruit onze keukens vervaardigd is, gekeurd is op duurzaamheid. Hierdoor helpt Keukenwarenhuis.nl om het duurzaam bosbeheer in stand te houden en zo het groen op deze aardbol te behouden.

DUURZAAM MET KWALITEIT

Duurzaamheid zit niet alleen in de oorsprong van de materialen. Ook door enkel keukens van ultieme kwaliteit te leveren, dragen wij bij aan het milieu. Een keuken van goede kwaliteit hoeft namelijk minder vaak vervangen te worden, wat ook weer bijdraagt aan het behoud van onze bossen.

KEUKENS UIT VOORRAAD

Keukenwarenhuis.nl verkoopt een groot deel van zijn keukens direct uit voorraad. Dit is voordelig voor uw portemonnee,  en ook voor het milieu. De fabrikant levert altijd met volledig afgevulde vrachtwagens, in plaats van stuks bestellingen waar ze enkele stuks rond moeten brengen in Nederland. Ook zijn alle service parts op voorraad, waardoor deze ook niet uit Duitsland hoeven te komen. Hierdoor zijn er vele malen minder auto bewegingen nodig. Tevens zijn alle voorraadkeukens en aanrechtbladen FSC en PFEC gecertificeerd.

DUURZAME SHOWROOM

Niet alleen aan de keukens en de apparatuur die wij verkopen wordt gedacht. Ook onze showrooms hebben wij meegenomen in de groene gedachte.

GERECYCLED TAPIJT

Zo zijn beide onze filialen in Dordrecht en Ter Aar bij de laatste verbouwing voorzien van een gloednieuw tapijt, maar niet zo maar een tapijt! Voor deze 6000 m² aan nieuwe ondergrond hebben wij namelijk enkel tapijttegels gebruikt die volledig van gerecyclede en recyclebare garens zijn vervaardigd.

PAPIERLOZE ORGANISATIE

Al weer 8 jaar geleden is Keukenwarenhuis.nl papierloos geworden, op alle officiële documenten na is alles opgeslagen in ons systeem. Ook voor de interne en de externe communicatie vindt alles in the “cloud” plaats. In plaats van een anderhalf miljoen a-viertjes gebruiken wij sinds die tijd nauwelijks meer papier !

LED VERLICHTING

Al onze showrooms zijn voorzien van LED verlichting. Deze lampen verbruiken zo’n 90% minder energie dan de klassieke gloeilampen, en gaan ook nog eens vijftig keer langer mee.

SLIMME VERWARMING

Ons filiaal in Dordrecht is voorzien van een Hoog Rendement verwarmingssysteem. Hierdoor wordt zowel het verbruik als de CO2 uitstoot flink gereduceerd, mede ook door het groene gas en de groene stroom die wij daar gebruiken uiteraard.

AFVAL SCHEIDEN

Al ons afval, zowel intern als na het plaatsen van een keuken, wordt netjes afgevoerd en gescheiden door Spelt Milieu BV. Zo kan al het recyclebare materiaal, zoals hout, plastic of piepschuim, hergebruikt worden.

ALLE MEDEWERKERS HEBBEN BHV

Bij Keukenwarenhuis.nl heeft letterlijk iedereen zijn BHV diploma, en gaat jaarlijks op herhaling, zowel in de showrooms, als op onze kantoren ! Ook zijn beide filialen uitgerust met een AED, dus zekerheid voor alles, fijn om te weten toch ! we laten niets aan het toeval over.

ONZE MVO DOELSTELLING

Keukenwarenhuis.nl heeft als doelstelling om volledig CO2 neutraal te worden. Met de bovenstaande punten zijn we natuurlijk al een heel eind op weg, maar het kan altijd beter! Daarom werken wij continu aan verbetering, zowel voor de klant, de keukens, en het milieu. In Ter Aar zijn wij bijna zelf voorzienend t.a.v. energieverbruik:

KEUKENRENOVATIE: WANT WEGGOOIEN IS ZONDE

Want zeg nou zelf, een verder goede keuken weggooien, dat is toch zonde? Zonde voor de portemonnee, maar ook zonde van de gebruikte materialen en het milieu. Daarom zijn we bij Keukenwarenhuis.nl grote voorstanders van keukenrenovatie.  Is keuken nog te goed maar wilt u wel wat kleine aanpassingen maken of een paar beschadigde onderdelen vervangen? Dan is de keuken renoveren een goed alternatief. Nieuwe fronten, en/of een nieuw blad, en/of nieuwe apparatuur zullen uw keuken weer laten stralen.

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

60-JARIG Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE JUBILEUM KEUKENDEALS, EN ALLES helder IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN, B2C EN B2B!

 • 60-JARIG VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ONLINE OF THUIS KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK