'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

keukendeurtjes RENOVATIE ACTIE

NIEUWE FRONTEN OP MAAT GEMAAKT 

Kom ook naar de Inspiratie KeukenBeurs!
TIP: help onze planning, en maak een vrijblijvende afspraak, in ruil voor een GRATIS cadeau t.w.v. 109 euro!

 Welkom: ma/di/wo: 10-18h; do/vr: 10-22h, zaterdag 10-18h plus Koopzondag!
Met nu ook: 1000 luxe keukens direct uit voorraad leverbaar in iedere denkbare afmeting!

NIEUWE KEUKENDEURTJES? WIJ MAKEN ZE VOOR U OP MAAT!

Uiteraard met respect voor uw bestaande keuken.

 TIP: Kom naar onze Keuken Deurtjes Renovatie Actie week!
Maak onder aan deze pagina gerust een afspraak op uw gewenste moment!

Komt u langs voor een keukendeurtjes renovatie? Denk er  dan aan de maten mee te nemen voor het maken van de offerte!

Keukenwarenhuis.nl introduceert een uniek Keukenrenovatie concept: Kuchen-Reno. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om een uniek en compleet concept KeukenRenovatie in de markt te zetten, met de mogelijkheid om uw bestaande keuken met gloednieuwe keukendeurtjes weer als nieuw te maken.

In dit Kuchen-Reno honderden soorten Reno keukendeurtjes op maat, plus daarnaast ook alles wat u nodig heeft, Reno Ladesystemen, Reno aanrechtbladen en Reno apparatuur, en dat alles op de door u gewenste kleur, soort en afmeting.

Wij hebben respect voor uw bestaande keuken en toveren deze graag om in een nieuwe look, met meer gebruiksgemak! Ook kunt u vragen nar een DUO-berekening. Wij zetten dan de kosten van Keukenrenovatie af tegen een nieuwe keuken, zo kunt u eenvoudig zelf beslissen wat voor u het slimste is!

Onze hoogwaardige Reno keukendeurtjes worden op de mm. nauwkeurig op uw maat geleverd. U heeft de keuze uit een breed assortiment van fronten en mogelijkheden. Wilt u onze Keukendeurtjes in het echt zien? Wij staan altijd klaar met een lekkere kop koffie of thee. Tot snel!

DIVERSE KEUKENDEURTJES

Er zijn honderden soorten en kleuren verschillende keukendeurtjes leverbaar. Met ons nieuwe Kuchen-Reno keukendeurtjes concept toveren wij iedere bestaande keuken om tot weer een volledig nieuwe, en dat natuurlijk direct van alle nieuwe snufjes, en van alle gemakken voorzien ! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan ook kijken, wij helpen u graag.

RENOVATIE VAN BALLERINA, NOLTE & NOBILIA

Heeft u een Ballerina, Nobilia of Nolte keuken? Ook dan kunnen wij u helpen met het renoveren van uw keuken. Bij Keukenwarenhuis.nl kunnen we namelijk ook deurtjes van een Ballerina, Nobilia of Nolte keuken vervangen met fronten van het eigen merk. Indien het model nog bestaat kunnen we zelfs precies dezelfde fronten bestellen en plaatsen.

KEUKENDEURTJES VAN UNIEKE KWALITEIT

De kwaliteit van onze Küchen-Reno deuren is uniek. Daarnaast heeft u de keuze uit honderden soorten en kleuren, zoals bijvoorbeeld mat gelakt, glans gelakt, en zelfs echt houtfineer in rustig of wild eiche in alle kleuren!

KOSTEN KEUKENRENOVATIE 

Gebaseerd op een gemiddelde keuken die van nieuwe keukendeurtjes wordt voorzien.

Gemiddelde keukens hebben ca. 4-5 m2 nieuwe keukendeurtjes nodig. Voor een kleine 1250 euro heeft u dus reeds een “nieuwe keuken”. Indien u ook het aanrechtblad en de apparatuur wilt vervangen, of de opstelling wilt aanpassen aan de hedendaagse ergonomie, dan maken wij graag bij ons in de showroom een pasklare offerte voor u. De prijzen van nieuwe keukendeurtjes variëren van 279 t/m 399 euro per m2.

– De deurtjes worden ongeboord geleverd, dus zonder scharnier en deurgreep boring. Indien u een handig doe-het-zelver bent kunt u dit zelf, ook bestaat de mogelijkheid dat wij de fabrikant tegen betaling de boringen laten doen, dit scheelt u heel veel werk, u betaalt dan 7,50 euro per front extra, plus dat zij bij u thuis komen inmeten daarvoor (148 euro). Daarnaast kunnen wij ook de gehele montage voor u uit laten voeren, de kosten hiervan zijn sterk afhankelijk per keuken. Wellicht kunnen wij in de showroom reeds een richtprijs voor uw keuken geven. (TIP: maak zo veel mogelijk foto’s van uw huidige keuken)

Ontzorgd praktijk rekenvoorbeeld 1:
De familie Overbeek uit Den Haag kocht bij ons 4,5m2 magnolia gelakte keukendeurtjes, een nieuw kunststof aanrechtblad, een hoek van 300×200 cm. met een nieuwe spoelbak en kraan, en een nieuwe inductiekookplaat, en dit geheel hebben wij gemonteerd.  De totale kosten voor deze “nieuwe” keuken bedroeg 3850 euro, all in ! (let op iedere Reno keuken is weer anders uiteraard)

Ontzorgd praktijk rekenvoorbeeld 2:
De familie Jansen uit Veenendaal kocht bij ons 5 m2 echt houtfineren keukendeurtjes, een nieuw composiet stenen aanrechtblad, een hoek van 220×260 cm. met een nieuwe spoelbak en kraan, en een nieuwe inductiekookplaat en een nieuwe vaatwasser, en dit geheel hebben wij gemonteerd.  De totale kosten voor deze “nieuwe” keuken bedroeg 6750 euro, all in ! (let op iedere Reno keuken is weer anders uiteraard)

TWEEVOUDIGE DUO BEREKENING

Indien u dit wenst kunnen we ook een DUO berekening maken. Wat kost de complete keukenrenovatie, en wat kost nu een compleet nieuwe keuken? Hierdoor kunt u een weloverwogen beslissing nemen.
TIP: Vraag ook naar ons voorraad assortiment keukens! Dat is soms voordeliger dan renoveren. U kiest dan voor voordeel, kwaliteit, gemak en indien gewenst voor een snelle levertijd.

KEUKENRENOVATIE VOOR EN NA

 Hierboven de keuken van Fam. de Vries uit Zaandam.  Deze keukenrenovatie had een totaal van 5,6 m2 houtfineer fronten. Indien u de montage geheel zelf doet, bent u reeds voor ca. 2250 euro klaar! Uiteraard kunnen ook wij de montage voor u regelen. Neem een foto van uw bestaande keuken zodat wij u hiervoor een richtprijs kunnen geven.

Voorraadkeuken

 

Keukenkasten

 

Keukenrenovatie

 

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

60-JARIG Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE JUBILEUM KEUKENDEALS, EN ALLES helder IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN, B2C EN B2B!

 • 60-JARIG VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ONLINE OF THUIS KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK