'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

ONS VERHAAL

Kom ook naar de "Tropische" Inspiratie KeukenBeurs

 TIP: help onze planning, en maak een vrijblijvende afspraak, in ruil voor een GRATIS cadreau t.w.v. 109 euro!
Welkom: ma/di/wo: 10-18h; do/vr: 10-22h, zaterdag 10-18h plus Koopzondag!
NU kopen is (voor of) in de vakantie koken: 1000 luxe keukens direct uit voorraad leverbaar in iedere denkbare afmeting!

Al 60 Jaar FAMILIEBEDRIJF

Mark Verkerk, directeur en mede eigenaar van Keukenwarenhuis.nl, heeft het niet van een vreemde. De keukenervaring stroomt door de aderen van deze familie. Ooit is hij opgeleid door zijn opa, later door zijn vader, moeder en ooms. Het is hem, in andere woorden, met de paplepel ingegoten. Of zoals Mark het zelf met een big smile zegt: “ik ben in een keukenkastje geboren”.

Om maar direct duidelijk te zijn: wij zijn GEEN onderdeel van “…………”
Keukenwarenhuis.nl is een volledig zelfstandig familie bedrijf!

Van oma leerde Mark alles over contact met klanten, sfeer en gezelligheid. Opa leerde hem de kneepjes van het vak, maar vooral om altijd respect te hebben voor klanten, collega’s, leveranciers en medewerkers. Van vader Jos leerde Mark veel over (digitale) marketing en sales. van zijn moeder leerde hij discipline. Passie voor het vak, en mensen blij maken, is zijn grootste drijfveer. Nog steeds leert de familie van elkaar, maar ook zijn het echte keukenexperts geworden op het gebied van raad en advies. In totaal 60 jaar aan relevante ervaring, en de vierde generatie is inmiddels al geboren!

WIJ ZIJN FAMILIE VERKERK, EN VELE ANDERE FAMILIE NAMEN

En toen waren we ineens 6.000 keukens verder. Hoewel onze familienaam nog altijd onlosmakelijk aan Keukenwarenhuis.nl is verbonden, zijn er door de jaren heen vele familienamen bijgekomen. Medewerkers van allerlei pluimage, maar met een gemene deler: ze dragen de kernwaarden van ons bedrijf op handen: eerlijk, respectvol, met lef en onafhankelijk.

Zij zijn onze familie, of ze nu aan het roer of achter de schermen werkzaam zijn, of ze nu monteren of inkopen. Elke dag gaan zij op de stoel van onze klanten zitten. Die willen één aanspreekpunt, gastvrijheid en geholpen worden. Want een nieuwe keuken is een zeer serieuze zaak. De keuken is in menig huis het middelpunt van de huiselijkheid, waar verhalen worden gedeeld, thee wordt gedronken, een boterham wordt gegeten en heerlijke
maaltijden worden bereid.

Dus nemen wij onze klanten uiterst serieus. En onze klanten, die willen geen antwoord krijgen van een chatbot en willen ook niet zelf een keuken uittekenen met een ingewikkeld softwareprogramma. Zij willen ontzorgd worden en op prettige wijze bejegend worden. Een vriendelijk woord kost niets, goede service evenmin. Wat het ons oplevert is voldoening en eer van ons werk, want dat is elke dag weer ons streven.

Wij zijn wars van valse beloftes, maar kijkende naar onze organisatie is er waanzinnig veel mogelijk. En is er toch iets niet mogelijk, dan zeggen we dat eerlijk. We doen gewoon ons stinkende best. Het gevolg is dat we heel veel goed doen, maar soms ook een fout maken. Dan is het simpel: recht is recht en krom is krom en voor een oplossing wordt dan onmiddellijk gezorgd.

Ondertussen pionieren we. Morgen willen we beter zijn en meer kunnen. Wat gisteren nog niet kon, blijkt vandaag ineens wel te kunnen. Creativiteit en innovatief vernuft kan een mens heel ver brengen. Dat vinden we leuk, dat ongebaande pad gebaand maken. Want dan kunnen we uitblinken en onze klanten verrassen.

Wij zijn snel en flexibel, passen en meten, volgen de mens in plaats van de markt
en willen u versteld doen staan van alle mogelijkheden. Wij zijn trotse mensen die eer van hun werk willen. Wij heten Verkerk, Kok, El Dahri, Britting, De Jonge, Dorst, De Vries, Walters, van Ginkel, Mohemmed, Kalkdijk, Fok en hebben nog veel meer namen. Samen vormen wij Het Keukenwarenhuis.nl. Uw Keukenwarenhuis.nl. Geen keten, gewoon één bedrijf. Onafhankelijk groot geworden door klein te blijven. Waar de ko e altijd vers gezet is en wij voor u een luisterend oor zijn.

VAN VADER, OP ZOON, OP KLEINZOON

Opa begon samen met zijn vrouw in 1964 zijn eigen bedrijf vanuit een kleine werkplaats in Ter Aar aan de Oostkanaalweg. Daar timmerde hij kasten en keukens op bestelling. Keukens waren toen immers nog timmerwerk! Als het even wat rustiger was op de zaak bouwde hij graag bootjes. In 1967 verhuisde het bedrijf naar de Westkanaalweg. In 1969 werd daar een echte keuken showroom aan toegevoegd. Ook werden er toen keukens uit Duitsland geïmporteerd, aangezien het niet meer zelf te timmeren was.

Tot 1987 groeide het bedrijf door naar 3 keukenvestigingen, waarna de drie zonen in het bedrijf kwamen. De groei ging door naar meer dan 100 keukenfilialen. Op 16 maart 2001 werd het bedrijf succesvol verkocht.

Toen begon het bij de kleinzoon Mark Verkerk weer te kriebelen. Zo opa, zo vader, zo kleinzoon. Een nieuw bedrijf, Keukenwarenhuis.nl, werd vanuit Ter Aar gestart. Inmiddels is deze showroom in Ter Aar uitgegroeid tot de grootste keukenshowroom van Nederland, waar duizenden keukens per jaar hun weg naar de consument vinden. Passie voor het vak, en mensen blij maken, is Mark Verkerk zijn grootste drijfveer.

HET VERHAAL VAN MARK VERKERK

“Nadat ik van school gekomen was wilde ik al iets voor mezelf beginnen. Mijn ouders wonen aan het water en hadden een sloep, dus ik bedacht dat ik voor bedrijven sloeptochten door Leiden kon organiseren. Ik leerde alles over de historie van Leiden en ben direct begonnen. En dat ging goed! Ik had al snel veel bedrijven die sloeptochten met mij deden. Het ging zelfs zo goed dat er bedrijven waren die met grotere groepen wilden komen, maar ik had maar één sloep.

Daar had ik snel iets op gevonden. Ik ging de waterkant afvaren langs sloep eigenaren en bood hen aan om hun sloep van onder tot boven te poetsen, als ik in ruil deze kon gebruiken voor de sloeptochten. Zo had ik opeens 10 sloepen tot mijn beschikking!

In de winter werkte ik intussen als free-lancer in diverse keukenzaken. In totaal heb ik in meer dan 20 verschillende keukenzaken als verkoper gewerkt, zowel in Nederland als in België. Zo heb ik veel gehoord, veel gezien, en vooral veel geleerd. Op een gegeven moment werd ik zelfs ingehuurd als bedrijfsleider voor diverse keukenzaken. Toen had ik zoiets van… ik begin een keukenzaak. Hierbij ben ik geholpen door mijn vader Jos en mijn oom Eric.

Dat is inmiddels wat jaartjes geleden. Het begin was erg zwaar eerlijk gezegd, maar het loopt nu echt allemaal super. Mede door mijn achternaam Verkerk natuurlijk, dat realiseer ik mij heel goed. Ik heb echt veel aan mijn familie te danken!”

PASSIE VOOR KLANT EN KEUKEN

“Wat wij het belangrijkste vinden bij Keukenwarenhuis.nl? Eerlijk en oprecht de klanten de keuken leveren die zij zelf willen hebben, en altijd voor onze klanten klaarstaan! We houden van een persoonlijke band met onze klanten, en dat werpt zeker zijn vruchten af.

Willen we groeien? Uiteraard! Maar wel vanuit onze 2 megastores in Ter Aar in Dordrecht. Klanten komen inmiddels al vanuit Groningen, Maastricht en zelfs België, dus waarom meer winkels? Nu kennen we iedere klant persoonlijk, en dat vinden wij erg belangrijk.”

ONS TEAM

“We hebben een ongelofelijk goed team van mensen. Velen van onze medewerkers komen uit de Verkerk stal van vroeger. Geen snelle verkopers, maar juist allemaal mensen die, net als ik, als doel hebben om de klant de keuken te leveren die ze graag willen hebben. Het is een gemixt team van hele ervaren mannen en vrouwen. We zijn hier bij Keukenwarenhuis.nl echt een familie, volledig op elkaar ingespeeld en gemiddeld reeds vele jaren bij ons werkzaam. Er wordt veel tijd en energie gestoken in de opleiding en regelmatige training, zodat we de steeds veranderde vraag goed kunnen beantwoorden.”

ONZE VAKKUNDIGE MONTAGEPLOEG

“We werken met ruim 40, zeer ervaren monteurs, die graag voor u klaarstaan. Deze monteurs zitten verspreid over heel Nederland, dus er is altijd een monteur bij u in de buurt. Bij ons kopen betekent zekerheid van een ervaren opvolging van uw vraag. Onze mensen zijn goed opgeleid in hun vak, daarnaast zijn zij communicatief oom in staat u advies en uitleg te geven!”

APETROTS OP GRAYDON AWARD

“Heel trots zijn wij op het wederom ontvangen van de Graydon Award! Dit betekent dat wij bij de 3% meest financieel betrouwbare bedrijven horen binnen onze branche, en de hoogste rating hebben binnen de branche met 2 sterren!”

WIJ STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR

Voor vragen kunt u bij ons gehele team terecht, in Ter Aar en Dordrecht!  Graag tot ziens!

 

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

60-JARIG Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE JUBILEUM KEUKENDEALS, EN ALLES helder IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN, B2C EN B2B!

 • 60-JARIG VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ONLINE OF THUIS KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK