'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Beste medewerkers van keukenwarenhuis: Onderstaande review heb ik geschreven en staat bij jullie reviews. Ik zag dat er aan het eind van de review vraagtekens staan maar dat moeten natuurlijk uitroeptekens zijn!! Angelique van der Heiden6-12-2017 17:42:11 Super service en top advies. Deze review schrijf ik omdat ik zeer oer de indruk ben van de service, het gericht meedenken in opgen & de vakkundigheid van dit bedrijf. De prijs-kwaliteit verhouding is hier zeer scherp. Ik heb ook ervaren dat de verkopers hier trots zijn op hun keukenwarenhuis. Ik geef ze daarom een dikke 10 en beveel ze van harte aan!!

12-9-2017

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine