'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Prima geholpen in Dordrecht. Ik was al enige tijd opzoek naar een keuken en al meerdere keuken winkels bezocht. Bij Keukenwarenhuis een keuken gevonden die ik mooi vond, Gerben Rook adviseerde mij hierbij en dat was een prettige ervaring Hij dacht goed mee en gaf het juiste advies met wat je wel en beter niet kon doen. Ik had alles uitgezocht met de vraag erbij dat als ik de tekening kreeg of ik eventueel nog kon veranderen dat was geen probleem. Later nog een verandering gedaan van het aanrecht/achterwand die wilde ik in een andere kleur en dat is aangepast waar ik heel blij mee was. Het zetten van de keuken zat iets tegen maar hebben we opgelost en ik kan genieten van een prachtige keuken. De communicatie achteraf ging wel erg traag dat is het enige minpuntje ik heb vier weken moeten wachten op een antwoord waardoor me keuken later klaar was maar gelukkig heb ik enorm veel geduld en ik ga er ook altijd van uit dat het goed komt.

14-06-2023