BAD- EN WOONMEUBELS OP MAAT

Welkom bij het KeukenWarenhuis.nl, ook zonder afspraak, in de Grootste en Ruimste Keukenshowrooms van NL: Klik hier voor al onze openingstijden. KeukenWarenhuis.nl heeft zeer ruime en veilige showrooms waar de 1,5 meter ruim gegarandeerd wordt, met zeer ruime looppaden en supergrote ontwerptafels! en we dragen verplicht mondkapjes. NB. donderdag en vrijdag open tot 20h

SPECIALIST IN BAD- EN WOONMEUBELEN

Bij Keukenwarenhuis.nl kunnen wij diverse bad- en woonmeubels direct uit voorraad leveren. U kunt uw bad- en/of woonmeubels baseren op een bestaand model, of u kunt uw eigen meubels van a tot z ontwerpen. Uiteraard onder begeleiding van onze speciaal getrainde en ervaren top adviseurs!

Onze woon- en badmeubels zijn compleet ontzorgd en worden in heel Nederland geleverd. Compleet ontzorgd wil zeggen inclusief het inmeten, leveren, monteren en aansluiten van de keuken. Zo hoeft u zelf niks te doen, behalve natuurlijk genieten van uw nieuwe keuken!

VOLLEDIG TOEGESPITST OP UW WENSEN

NAAR ELK BUDGET AAN TE PASSEN

VOOR COMPLETE DESIGN OPLOSSINGEN

TOEGESPITST OP UW WENSEN

Keukenwarenhuis.nl kenmerkt zich door het enorme assortiment en een zeer brede collectie vol varianten en diverse stijlen.

Met andere woorden, dankzij de diverse lijnen en modellen van badkamermeubels, woonmeubels, kasten, garderobes, en alle andere interieur accessoires, kan het ontwerp volledig worden toegespitst op uw wensen.

NAAR ELK BUDGET AAN TE PASSEN

Keukenwarenhuis.nl levert diverse merken.  Door de grote variëteit aan verschillende merken zitten er voor elk budget  geschikte opties bij. Uiteraard wel allemaal met de beste kwaliteit.

Hetzelfde geldt voor de materialen in uw badkamer- en woonmeubels. Samen met onze adviseurs kunnen wij u helpen met uw keuze, om zo binnen het door u aangegeven kader te blijven.

Zo kunt u uw droomassortiment samenstellen, zonder uw budget uit het oog te verliezen.

UNIEKE DESIGN OPLOSSINGEN

Een mooi interieur valt of staat met de meubels. Dankzij de bad- en woonmeubels van Keukenwarenhuis.nl, kunt u eindelijk uw interieur op elkaar afstemmen. Uiteraard zijn onze bad- en woonmeubels volledig te personaliseren qua design, kleuren, en opstellingen.

Naast het grote assortiment van kleuren en mogelijkheden, zijn onze woon- en badmeubels ook door en door getest op comfort. Geef bijvoorbeeld uw hal een functionele én uiterlijke make-over met een mooi en handig garderobe meubel!

Benieuwd? Laat u inspireren bij ons in de showroom, en vind uw perfecte meubels! U kunt onder aan deze pagina een afspraak maken, maar ook zonder afspraak bent u natuurlijk altijd welkom.

WAAROM BAD- OF WOONMEUBELS BIJ KEUKENWARENHUIS.NL?

GESPECIALISEERDE EN GETRAINDE TOP ADVISEURS

FAMILIEBEDRIJF MET PASSIE VOOR DE KLANT

GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

Zelfstandig Familiebedrijf met zeer ruime veilige showrooms: 1,5 meter safe!

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder geprijsd IN DE SHOWROOM!

Z

1000 COMPLETE KEUKENS UIT VOORRAAD, IN IEDERE GEWENSTE AFMETING!

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN !

 • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • SCHONE SHOWROOM EN SCHONE TOILETTEN

 • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • GRATIS EN VEILIG PARKEREN