'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

In september 2020 zijn wij naar de vestiging in Ter Aar gegaan om ons te oriënteren. Wat een grote zaak en wat een keuze! Gelukkig hadden wij al wel in ons hoofd wat we ongeveer wilde.
Met de uiteindelijke verkoper die ons kwam helpen hadden we niet echt een klik. We zijn op een gegeven moment met hem aan tafel gegaan en hij heeft de keuken voor ons getekend en we kregen een voorstel. Wij vonden dit uiteraard te hoog dus de onderhandeling begon. Toen we er niet uitkwamen wilde wij weg gaan. Toen kwam de verkoper toch nog met een soort eindvoorstel die eerst goedgekeurd moest worden door de directie. Wij gingen akkoord en zouden binnen 2 weken horen of het allemaal door zou gaan. Het is door gegaan.
We hebben best wel even in de zenuwen gezeten of het allemaal goed zou gaan met de levering ivm de coronatijd. Maar de keuken is volgens afspraak geleverd op 19 januari
Er staan best wat slecht reviews dus wij waren wel een beetje huiverig. Maar is zit nog geen krasje op de keuken en ook niet op het blad.
Wij hebben de keuken zelf geplaatst. Het enige wat wij jammer vonden is toen de keuken werd uitgetekend (tweede afspraak) – dat er bleek met andere greepjes te zijn gerekend. En de greepjes die wij wilde waren natuurlijk duurder dus dat was in ons nadeel.

09-02-2021

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine