KEUKENACTIE

ON- EN OFFLINE IN DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND!

keukenbeurs

Profiteer deze week van onze acties en laat u inspireren door de gloednieuwe collectie met de allernieuwste trends en de extra acties mede mogelijk gemaakt door onze leveranciers!

Keukenwarenhuis.nl is specialist in betaalbare ontzorgde A-merk keukens en ook keukens uit voorraad, welke vast laag geprijsd voor Half Geld verkocht worden, mét de apparatuur, het blad en meer tegen onze internetprijzen. Alles wordt voor u geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar!

Bij Keukenwarenhuis.nl is het mogelijk om op uw gemak uzelf veilig te oriënteren! U kunt ook vooraf onze webshop bezoeken.

Profiteer deze week van onze acties en laat u inspireren door de gloednieuwe collectie met de allernieuwste trends en de extra acties mede mogelijk gemaakt door onze leveranciers!

Keukenwarenhuis.nl is specialist in betaalbare ontzorgde A-merk keukens en ook keukens uit voorraad, welke vast laag geprijsd voor Half Geld verkocht worden, mét de apparatuur, het blad en meer tegen onze internetprijzen.

Alles wordt voor u geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar!

Bij Keukenwarenhuis.nl is het mogelijk om op uw gemak uzelf veilig te oriënteren! U kunt ook vooraf onze webshop bezoeken. Alle keukens in de ruime showroom staan vast laag geprijsd, zodat u zelf vrijblijvend kunt beslissen of u met een adviseur in gesprek wilt gaan.

Deze acties gelden uitsluitend voor alle keukens welke dit jaar (2020) geleverd mogen worden.

Keukenwarenhuis.nl zorgt voor een veilige, ruime en ontspannen sfeer.

 DE RUIMSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

keukenbeurs

Ruim 55 jaar geleden startte het familiebedrijf met de verkoop van keukens en inmiddels heeft Keukenwarenhuis.nl de Grootste Keukenshowrooms van Nederland, zodat je veilig de ruimte hebt om op je gemak te kunnen oriënteren. Alles staat met prijzen in de showroom, ideaal om ontspannen rond te kijken!

Wij specialiseren ons in betaalbare en compleet ontzorgde A-merk keukens, welke vast laag geprijsd verkocht worden, mét de apparatuur, het aanrechtblad en de accessoires tegen onze internetprijzen. Alles wordt voor je geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar!

Bovendien leveren wij 1000 luxe keukens direct uit voorraad, compleet met apparatuur, welke in vrijwel iedere gewenste opstelling voor je ontworpen kunnen worden en binnen enkele dagen bij je thuis geplaatst

DE NIEUWSTE TRENDS EN EXTRA ACTIES

keukenwarenhuis.nl

Je vindt nu een gloednieuwe collectie met de allernieuwste trends van 2020/2021, zoals industriële keukens, landelijke keukens, zwarte keukens, greeploze keukens, seniorenkeukens, outletkeukens, betonlook keukens, en vele vele luxe keukens uit voorraad, welke binnen enkele dagen bij je thuis geplaatst kunnen worden.

Tijdens deze acties profiteert je bovendien extra van de diverse leuke leveranciersacties!
– Ook geldig op onze nieuwe collectie spoed- en voorraadkeukens. 

De acties gelden uitsluitend voor alle complete orders welke dit jaar geleverd mogen worden.

GEZELLIGE SFEER EN WE DOEN HET VEILIG!

Een dag op uw gemak zelf oriënteren is bij Keukenwarenhuis nog mogelijk! De showroom is extra ruim en veilig opgezet, en alle keukens in de showroom staan compleet en vast laag en netto geprijsd, zodat je zelf vrijblijvend kunt beslissen of je met een adviseur in gesprek wilt gaan.

Keukenwarenhuis.nl zorgt tevens voor een gezellige en ontspannen sfeer, met hapjes en drankjes. Ook kan je aan de bar een gratis wijntje of een biertje drinken!

*Welkom indien u gezond bent! Volg bij showroombezoek onze (RIVM) voorschriften op, onze showrooms zijn zeer ruim, rustig en veilig, toch te druk?? houdt u aan ons deurbeleid. De speelhoek voor de kinderen is om veiligheidsredenen tijdelijk gesloten, lees meer over veilig winkelen bij keukenwarenhuis.nl.

UNIEK IN NEDERLAND: KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

1. Doe uw voorkeuze en reserveer uw keuken (gratis)
2. Maak later, tijdens het 2e gesprek, pas uw definitieve keuze
*Ook geldig op onze nieuwe collectie spoed- en voorraadkeukens.

Reserveer dus nu alvast GRATIS uw keuken!

Z

Volledig zelfstandig Familiebedrijf

Z

IN "HET NIEUWE NORMAAL" AANGEPASTE SHOWROOMS VEILIG EEN KEUKEN KOPEN

Z

1000 COMPLETE KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD, MET OF ZONDER MONTAGE

KEUKENWARENHUIS.NL KLAAR STAAN VOOR ELKAAR IS BELANGRIJKER DAN OOIT

 • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • SCHONE SHOWROOM EN SCHONE TOILETTEN

 • SHOWROOMS IN "HET NIEUWE NORMAAL"

 • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • MONTAGE IN GEHEEL NEDERLAND

 • GRATIS EN VEILIG PARKEREN

 • KLAARSTAAN VOOR ELKAAR, JUIST NU