'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

In 2017 een keer zomaar gaan kijken in Ter Aar. Ik werd zo goed te woord gestaan door John en er werd heel goed meegedacht met de verandering van indeling van mijn keuken, dat ik besloot daar de keuken te kopen. De keuken werd helemaal goed en onbeschadigd geleverd en door de monteur Peter netjes geplaatst. Ik was erg blij met de keuken, behalve met de combioven. Die functioneerde volgens mij niet goed. Nadat een monteur van Zanussi mij had verteld dat ik daarmee maar moest leren leven, heeft Arjan Petiet samen met mij de perfecte oplossing gevonden. Zanussi eruit en Etna erin. Daar ben ik wél heel tevreden over. Ik kan iedereen deze winkel aanraden. De service is geweldig.

18-3-2018

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine