'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Keuken gekocht en 2 weken later (23-1-2024) al geleverd dat is super snel.
Ik had alle maten doorgegeven ook van het keukenblad Alles word op maat en kant en klaar aangeleverd is mij verteld. Alleen de passtukken moest ik zelf op maat maken.
Toen zag ik de keuken bladen (aanrecht) die waren veel te lang. De klantenservice gebeld en deze vertellen dan dat het keukenbladen van standaard maten zijn en ik die zelf op maat moet maken.
Ik verteld dat ik alle maten had doorgegeven en verwacht dat deze bladen op maat worden afgeleverd ik kan deze immers zelf niet netjes op maat zagen. Ik zou terug gebeld worden.
Volgende dag uiteraard nog niet terug gebeld dus nog maar een keer gebeld waarop ik zelfde verhaal krijg te horen standaard bladen zelf op maat maken. Ik nogmaals aangegeven dat ik de maten had doorgegeven en verwacht dat ze met een oplossing komen zodat ik verder kan. Ik word terug gebeld.
Tot op heden ben ik niet meer terug gebeld. Met verkopen gaat het snel maar afhandeling klacht niet zo. Erg jammer dit.

Reactie Keukenwarenhuis.nl: Geachte heer Leeuwesteijn, wij hebben de keuken keurig geleverd zoals besproken. Er is een keuken zonder montage gekocht waarbij onze werkbladen in standaard maten worden geleverd.

29-01-2024

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine