'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Je hoort altijd allerlei slechte verhalen over keuken verkopers, nou niet bij keukenwarenhuis, alleen maar goed geholpen.
Wij hadden een Belling oven en afzuigkap besteld, deze komen uit Engeland, maar helaas duurde dit wat langer om te leveren. Toen deze kwam paste de oven niet door ons trapgat naar boven. Wat nu zou je denken.?? Ik zat zelf op mijn schip op zee en mijn vrouw heeft direct gebeld, en de volgende ochtend was de monteur er en kon de oven naar boven met een speciale verhuis lift geregeld door het Keukenwarenhuis. Wij hebben onze keuken op de eerste etage, en dat komt niet zoveel voor. Maar Keuken warenhuis heeft dit prima opgelost, en het was het wachten zeker waard. Bedankt Wendy en het hele team !
Ook hadden wij 1 kastje wat 40 cm moest zijn, en er 30 was ingemeten, en deze werd ook gelijk besteld en veranderd door Wendy.
Wij bevelen Keukenwarenhuis aan omdat de verhalen misschien waar zijn bij andere keuken verkopers, maar niet bij Keukenwarenhuis! Toppie wij gaan lang genieten van onze keuken!

16-04-2021

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine