'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

In 2011 een Nolte keuken aangeschaft. Na 5 jaar begeeft een scharnier het van een kastje. Ik ge¬čnformeerd bij de leverancier. Helaas was dit scharnier vervangen door een andere. Dat andere scharnier moest hij bestellen. Levertijd: niet aan te geven. Ik ben toen door gereden naar Dordrecht, het Keukenwarenhuis. Hier hadden zij wel het scharnier op voorraad. Ondanks dat ik mijn keuken hier niet had gekocht kreeg ik het scharnier gratis mee naar huis. Met de complimenten van de zaak. DAT noem ik nu service. Ik weet waar ik mijn volgende keuken ga kopen. Bedankt Keukenwarenhuis!

11-12-2016

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine