'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Het resultaat van de keuken mede dank aan Jeroen Brugman die hem super voor mij heeft geplaatst en later ook nog een koof en vensterbank heeft gemonteerd is de keuken nu helemaal af. Ik ben er heel erg blij dat hetgeen wat ik in gedachte had (mede door de adviezen die door u (jullie) zijn gegeven) dat dit het eindresultaat is. Nogmaals mijn hartelijke dank en ik zal het Keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij mensen die aan een nieuwe keuken toe zijn.

24-4-2017

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine