'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Geachte Keukenwarenhuis Ter Aar,

Hiermede willen wij u hartelijk danken voor de service en kwaliteit, waarmee het vervangende werkblad/keukenblad kosteloos bij ons is vervangen voor een heel nieuw , gelijkend werkblad, in onze Nolte keuken, die we bij u enkele jaren geleden hebben gekocht.

Uiteraard gaat onze dank ook uit naar het voortreffelijke werk en montage door de Hr. Jeroen Brugman, die deze werkzaamheden, naar onze volle tevredenheid heeft uitgevoerd.

Het blad ligt er veel mooier op als het vorige en de afwerking is nu ook helemaal compleet, wat bij het vorige niet geheel het geval was en waardoor er destijds ook scheuren in het keukenblad waren ontstaan, omdat er spanning op kwam te staan.

Wij zijn heel erg blij met onze prachtige keuken waarvan we nu eindelijk volop kunnen gaan genieten en laten we het voorval van alles hopelijk snel vergeten….

Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige service en de afhandeling van onze klacht en misschien tot snel weer eens in uw winkel in Ter Aar, want wij blijven uiteraard trouwe klanten van u!

Met vriendelijke groet,

Ruud Koet en Ellen van Hal
Leiden

31-01-2020

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine