'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Wij zijn 3x in de vestiging in Ter Aar geweest. De eerste verbazing was de geweldige showroom en de vele opgestelde keuken in alle maten en varianten en niet onbelangrijk, de ongedwongen sfeer.
Het begon als oriëntatie en het opdoen van ideeën. Wat foto’s gemaakt en wat maten genoteerd van de showroomopstellingen waar wij mogelijk interesse in hadden. Omdat we een beperkte ruimte hebben moest het allemaal redelijk compact blijven.
Thuis het een en ander doorgenomen en wat varianten op papier gezet en voor de 2e keer richting Keukenwarenhuis gereden.
Geheel toevallig raakte wij in gesprek met Max omdat wij vroegen om een rolmaat en een pen die hij ook keurig voor ons opgezocht heeft.
Er volgde een geheel vrijblijvend gesprek waarbij we onze wensen kenbaar maakte en Max begon vol enthousiasme te tekenen en oplossingen te bedenken. Onder dankzegging zijn wij weer huiswaarts gegaan.
De week erop zijn we weer naar Ter Aar gereden met de intentie om de keuken te gaan bestellen. Max herkende ons direct en heeft de deal perfect uitgewerkt en wat aanpassingen in de configuratie gemaakt. We hebben gekozen voor een rechte keuken incl. de apparatuur welke wij 3 weken later hebben laten bezorgen. Ook de communicatie liep perfect o.a. via de persoonlijke pagina op de website waar je de order kunt volgen etc.
De aflevering ging exact conform afspraak en werd met grote zorg afgeleverd.
We hebben gekozen om de keuken zelf te plaatsen en na flink afzien zijn we nu beretrots op het resultaat.
Kortom, we kijken met veel genoegen terug op het hele traject en vooral op het eindresultaat. Dit is voor ons een reden om keukenwarenhuis aan te bevelen bij familie en vrienden en vooral te gaan kijken in de prachtige showroom in Ter Aar.

04-12-2020

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine