'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Al drie generaties lang in de keukens

JUBILEUMACTIES BIJ KEUKENWARENHUIS.NL

60-jaar Jubileum acties in de Grootste Keukenshowrooms van Nederland, profiteer NU van de ongekende ontzorgde jubileum-keukendeals, of kies voor een gratis Quooker, of een gratis Bora, of kies voor de korting! *lees meer:
Welkom Ma-Wo 10-18:00, Vr 10-22:00, Zaterdag 9-18:00 uur, en Koopzondag in Ter Aar en Dordrecht.

Al drie generaties lang in de keukens

Het begon bijna zestig jaar geleden allemaal in Ter Aar. In een kleine werkplaats startten de opa en oma van Mark Verkerk met een timmerbedrijf. Opa Hans vervaardigde er met eigen handen voornamelijk keukens. Die werkplaats van weleer groeide in de jaren die volgden uit tot een vooraanstaande keukenleverancier. Inmiddels runt de derde generatie Keukenwarenhuis.nl, dat over de grootste keukenshowrooms van Nederland beschikt.

Met oma Corrie als zijn steun en toeverlaat timmerde opa Hans aan de Oostkanaalweg 39 in Ter Aar kasten en keukens op bestelling. Ook de vervaardiging van kleine boten ging hem goed af. Het was de tijd dat vakmanschap nog echt meesterschap was en dat dergelijke producten puur handwerk waren.

Drie zonen

In 1967 verhuisde het bedrijf naar de Westkanaalweg 100 en in 1969 werd daar de
eerste keukenshowroom aan toegevoegd. De verkoop van keukens zat in de lift en opa Hans kon het timmerwerk niet meer aan. Daarom besloot hij keukens uit Duitsland te importeren. Een bewuste keuze, omdat de Duitsers bekend stonden om hun kwaliteit. Het bedrijf groeide in de jaren die volgden gestaag door naar drie keukenvestigingen.

Toen kwamen de drie zonen van Hans in het bedrijf en werd een groeispurt doorgemaakt. Het keukenbedrijf werd groter en groter. Uiteindelijk waren er meer dan honderd keukenfilialen. Op 16 maart 2001 werd het bedrijf succesvol verkocht.

Passie voor keukens

Mark, de kleinzoon van Hans, groeide dus op in een familie waar het ondernemen in het bloed zit. Daarnaast bleek ook hij een passie voor keukens te hebben. Hij ging voor diverse keukenbedrijven in Nederland werken, volgde gerichte opleidingen en legde zijn oor te luister bij zijn familieleden. Van oma Corrie leerde hij wat sfeer en gezelligheid in een bedrijf doen en dat je je klanten moet koesteren. Opa Hans vertelde hem dat een aardig woord voor alle betrokkenen heel belangrijk is. Niet alleen voor klanten, maar ook voor leveranciers en collega’s. Vader Jos bracht hem de kneepjes van sales en (internet)marketing bij en moeder Yvon hamerde erop dat de administratie altijd op orde moest zijn en dat een goede ondernemer gedisciplineerd is. Nadat zijn bagage groot genoeg was, zette hij de stap en richtte hij Keukenwarenhuis.nl op. Inmiddels heeft zijn bedrijf twee vestigingen (in Ter Aar en Dordrecht) en beschikt die in Ter Aar (Stobbeweg 19-21) over de grootste keukenshowroom van Nederland.

Mensen blij maken

Wie Mark vraagt wat zijn grootste drijfveer is, krijgt als antwoord: “Mensen blij maken.” Dat doet hij dan ook dagelijks en met succes. Met zijn familie nog altijd op de achtergrond aanwezig voor raad en advies levert zijn bedrijf momenteel jaarlijks duizenden keukens aan tevreden mensen. En zo doet Mark anno 2023 wat opa Hans zestig jaar geleden ook al deed. Zal de vierde generatie straks ook in de keukens actief zijn? De tijd zal het leren.

LEES HIER ALLES OVER ONZE JUBILEUM ACTIES

Nieuwsgierig geworden naar onze jubileumacties? Klik dan op deze link.

60 jarig keuken jubileum
Jubileum verhaal

Vrijblijvend Advies? Maak een afspraak in onze showroom.

 • Uitgebreid advies van opgeleide keukenexperts
 • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
 • Een afspraak is altijd vrijblijvend. Je krijgt je tekening en offerte mee naar huis!
 • In de zomer geopend van maandag t/m zaterdag en koopzondag alleen in Ter Aar!
 • Klik op onderstaande link, maak een vrijblijvende afspraak en ontvang een gratis Airfryer t.w.v. 109 euro!

Klanten beoordelen ons Uitstekend op Trustpilot

Prima geholpen door Erik. Goede uitleg m.b.t. apparatuur en soorten keukenkastjes. Het was een fijn en open/transparant gesprek wat betreft de prijs.

Selma van der Veen

10 augustus 2023

Uiterst vriendelijk geholpen, zowel in de winkel, als de monteur thuis en het app contact over de dag van de werkzaamheden.

T. Jansen

26 juli 2023

Wat zijn we hier goed en vakkundig geholpen. We hadden Jelle en die heeft ons zeer goed geholpen om ons droomkeuken te realiseren.
We hebben onze keuken nu een 1/2 jaar en zo super blij mee.

Een mooi bedrijf met zeer vakkundig personeel.

G. Brauer

10 Juli 2023

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN, B2C EN B2B!

 • 60-JARIG VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ADVIES DOOR OPGELEIDE ERVAREN KEUKENEXPERTS