'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Toen ik onlangs een keuken nodig had, heb ik mij uiteraard georiĆ«nteerd op het aanbod. Waar ik absoluut geen zin in had, was zo’n keukenboer met louche verkopers en hun bekende verkooptrucs (deze prijs is alleen vandaag geldig…). Ik heb ook nooit begrepen waarom dat zo moet, iedereen heeft er een hekel aan. Vrij toevallig kwam ik terecht bij het Keukenwarenhuis in Dordrecht. Met de nodige argwaan stapte ik naar binnen en was voorbereid om snel weer te vertrekken als ik me niet prettig zou voelen. Maar ik moet zeggen dat ik vanaf het eerste gesprek tot het laatste contact een uitstekende ervaring heb gehad. De verkoper nam de tijd, zette me niet onder druk en dacht goed mee. En toen ik na twee gesprekken had besloten om voor de voorgestelde keuken te gaan (de prijs vond ik ook nog eens zeer acceptabel) was het niet afgelopen met de aandacht. Toen kreeg ik gesprekken met de technici om de keuken tot in detail uit te werken. De communicatie daarover was transparant en snel. De monteur die mijn keuken kwam plaatsen was uitstekend en snel en ook de afhandeling van enkele restpuntjes verliep in goede communicatie en op nette manier. Kortom, een keukenboer die het nu eens wel op de goede manier doet. Ik kan het Keukenwarenhuis dan ook van harte aanbevelen!

27-11-2020

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine