'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Reviews

WELKOM BIJ KEUKENWARENHUIS.NL GEZIEN OP TV: Profiteer nu van vroeg-boek-voordeel, of kies voor een luxe keuken direct uit voorraad! Bezoek de grootste keuken showrooms van Nederland; tropische-zomer-actie-openingstijden: ma-di-wo: 10-18h do-vr: 10-22h za 9-18h. 

ALLE REVIEWS:

Fam. Klinkenberg

Na een plezierige ontvangst en advies gesprek met John, de knoop doorgehakt en een mooie keuken besteld. Er is door John heel goed geluisterd naar onze wensen en vertaald naar een keukenopstelling waar we heel enthousiast van werden.

25-07-2022

Fam. Schering

Wij zijn op zoek naar een nieuwe keuken lopen binnen bij het Keukenwarenhuis, Ter Aar, worden vriendelijk gegroet en de vraag, kijkt u even rond of kan ik iets doen voor u.
Terwijl wij het grote assortiment bekijken krijgen we lekker iets te drinken, wij hebben wat vragen en worden geholpen door Matej. Vragen en kijken, nog een keer uitleggen als het ons niet helemaal duidelijk is.
Matej is bijzonder vakkundig en geen ‘gladde’ prater, om maar iets te kunnen verkopen. Niets is teveel!!
Goed geadviseerd zijn we naar volle tevredenheid tot een aankoop gekomen.

22-07-2022

Wil de Koning

Verrast door de duidelijkheid van verkoop, aflevering en installatie.

11-07-2022

Jolanda en Willem

Voor een nieuwe keuken naar Keuken Warenhuis in Ter Aar gegaan. We zijn daar heel erg goed geholpen door Simon Horjus. Heel prettig, omdat geen vraag hem teveel was en hij geduldig uitlegde wat wij niet snapten. Simon dacht ook goed mee in oplossingen in plaats van problemen te zien. Hij is ook niet te beroerd om voor de zekerheid nog iets te checken bij een collega. En dat alles heel relaxed en zonder dwang.
Dus: we hebben getekend voor deze keuken! We kunnen niet wachten……

09-07-2022

Roos & Erik

Via een vriendin die heel tevreden is zijn we bij keukenwarenhuis terecht gekomen. Vandaag echt superfijn geholpen door Carlo Snel. Hij wist snel welke richting we op wilden en kon aan hand daarvan de juiste opties voorleggen. De showroom is heel uitgebreid dus we konden vrijwel alle opties in het echt bekijken. Carlo kon een mooie prijs maken waardoor we gelijk vandaag hebben getekend. Wat een verademing in vergelijking met andere zaken. So far een hele fijne ervaring!

08-07-2022

Rob en Syl

Na eerst rustig diverse keren door de winkel gelopen te hebben zijn we heel prettig geholpen door dhr Simon.
Nam alle tijd en niets was teveel.
Bedankt voor uw hulp.

07-07-2022

P. Nijholt

Afgelopen zondag een keuken gekocht! De service was uitstekend en er werd echt maatwerk geleverd! Vriendelijk, zeer professioneel en meedenkend! We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en kunnen niet wachten totdat hij geplaatst wordt!

07-07-2022

L. van der Spek

Diverse keukens hier gekocht. Altijd super goed geholpen, zowel bij de aankoop als bij de montage. Zeer concurrerende prijzen een super service. Ik ben zo tevreden dat ik diverse vrienden en bekenden Keukenwarenhuis heb aanbevolen, top!

05-07-2022

SCHRIJF EEN REVIEW

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE EN IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN, B2C EN B2B!

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

  • ONLINE OF THUIS KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK