'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

HOUTEN KEUKENS EN EIKEN KEUKENS

Keukenwarenhuis.nl heeft de allergrootste showrooms van Nederland en is specialist op het gebied van houten keukens en eiken keukens.  U vindt bij ons 114 compleet ontzorgde KeukenDeals. Alle keukens staan compleet geprijsd, zodat u ook eenvoudig zelf kunt oriënteren.

Op zoek naar de perfecte houtkleur? In onze Natural Woodlands Collectie vindt u vele verschillende soorten eiken en houten fronten, waar u rustig uw perfecte samenstelling kunt combineren.

Lees hieronder meer over de Natural Woodland Collectie, of klik hier voor een selectie uit onze houten keukendeals, compleet met prijzen.

HOUTLOOK OF ECHT HOUT FINEER

VOLLEDIG OP MAAT ONTWORPEN

AAN TE PASSEN VOOR ELK BUDGET 

DE ‘NATURAL WOODLANDS’ COLLECTIE

U vindt bij Keukenwarenhuis.nl een breed assortiment aan echt houten, eiken, en houtlook fronten.

Dankzij onze top leveranciers van Duitse kwaliteitskeukens, kunnen wij u diverse houtsoorten en houtafwerkingen bieden. Laat u inspireren door de volledige eiken en houten keukens, of bekijk de verschillende mogelijkheden in onze inspiratie hoek.

Hulp nodig? Onze ervaren keukenadviseurs staan altijd voor u klaar. Één ding is zeker: met zoveel keus vindt u zeker de perfecte houten of eiken keuken, die precies bij u en bij u interieur past!

Houten front

VOLLEDIG OP MAAT TE ONTWERPEN

Bij Keukenwarenhuis.nl kunt u kiezen voor een houten keukendeal, waarbij wij natuurlijk ook graag uw ideale houten keuken ontwerpen.

Een populaire optie is om een deel van de keuken in hout uit te voeren, en een ander deel weer in een neutrale kleur. Een mooi voorbeeld is de staande kasten in het hout, en het keukeneiland in neutraal wit. Alles kan!

Onze ervaren keukenadviseurs hebben jarenlange ervaring en vele trainingen achter de rug. Zo kunnen zij u optimaal door het hele proces leiden, en al uw vragen beantwoorden.

houten keuken front

HOUTLOOK OF ECHT HOUT FINEER

Een houten keuken is een breed begrip. U kunt kiezen uit houten keukenkasten, een houten aanrechtblad, of voor een combinatie. Wel is er een wezenlijk verschil in materialen: echt hout (fineer) en houtlook (kunststof). Wat u kiest is afhankelijk van uw wensen en benodigdheden.

Echt (eiken)hout heeft de échte natuurlijke warme uitstraling van hout. Wel is dit materiaal prijziger, en vergt het regelmatig onderhoud. Houtlook is gemaakt van kunststof, en bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Het is een stuk voordeliger, vergt geen onderhoud, en in is ook in vele kleuren en afwerkingen verkrijgbaar.

houtlook keukenfront

AAN TE PASSEN NAAR ELK BUDGET

Keukenwarenhuis.nl kan eiken en houten keukens leveren voor elk budget. Zo hoeft u uw droomkeuken niet afhankelijk te maken van de prijs!

Uiteraard zijn onze houten en eiken keukens te leveren en te ontwerpen in iedere opstelling en in iedere keukenstijl, zoals bijvoorbeeld moderne houten keukens, landelijke houten keukens en industriële houten keukens.

Onze ervaren keukenadviseurs gaan graag met u zitten om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u samen uw droomkeuken ontwerpen, met de beste samenstelling van materialen.

Nolte keukenbeurs

MEER INSPIRATIE? VRAAG HIERONDER HET GRATIS KEUKENMAGAZINE AAN!

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

60-JARIG Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE JUBILEUM KEUKENDEALS, EN ALLES helder IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN, B2C EN B2B!

 • 60-JARIG VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ADVIES DOOR OPGELEIDE ERVAREN KEUKENEXPERTS