INDUSTRIËLE KEUKENS

DE MOOISTE INDUSTRIËLE KEUKENS, ALLEMAAL IN 1 MEGA SHOWROOM!

Keukenwarenhuis.nl is de specialist op het gebied van alle soorten en stijlen industriële keuken. De stoerste en meest prachtige industriële keukens zijn te zien in de complete en overzichtelijke showrooms van Keukenwarenhuis.nl

Kom ze NU allemaal bekijken in onze Mega Showrooms!

Hieronder leest u meer over onze Industriële Keukens, of klik direct hier voor voorbeeld Industriële Keukens, compleet met prijzen!

DE STOERE EN ROBUUSTE INDUSTRIËLE KEUKENS VAN KEUKENWARENHUIS.NL

EEN INDUSTRIËLE KEUKEN IS STOER

Kenmerkend voor de loft en industriële keukens van Keukenwarenhuis.nl is de robuuste sfeer. Deze stoere uitstraling komt voort uit de gebruikte materialen, de industriële keukenapparatuur en robuuste keukenaccessoires.

Populaire materialen zijn stevige steensoorten en RVS. Het aanrechtblad kan bijvoorbeeld vervaardigd worden uit beton, RVS of Quartztop composiet. Voor de keukenkasten is de RVS- of beton-look populair.

Kenmerkend voor industriële keukenapparatuur is een grof ontwerp, zoals een vrijstaand fornuis en een grote RVS afzuigkap. Ook in de keukenaccessoires zien we deze trends terug, bijvoorbeeld met een stoere magnetische messenstrip aan de muur.

EEN INDUSTRIËLE KEUKEN KAN TEGEN EEN STOOTJE

In de loft of industriële keukens wordt gebruik gemaakt van stoere materialen, zoals bijvoorbeeld roestvrijstaal, beton en andere diverse steensoorten.

Deze groffe materialen staan bekend om hun duurzaamheid. Uiteraard heeft elk materiaal andere kwaliteiten qua slijt-, hitte- en stootvastheid, maar over het algemeen kunnen ze flink wat hebben.

RVS is bijvoorbeeld waterdicht en bestand tegen hele hoge temperaturen. Een RVS keukenblad kan daardoor zowat alles hebben. Het enige nadeel? Het krast makkelijk. Maar is dat eigenlijk wel een nadeel? Een industriële keuken wordt namelijk juist nog stoerder met een krasje her en der! We vertellen je hieronder hoe dat kan.

EEN INDUSTRIËLE KEUKEN WORDT IEDER JAAR MOOIER

In een industriële keuken dient geleefd te worden! Door het robuuste en stoere karakter wordt een loft keuken met de jaren heen nog mooier. Een kleine krasje is voor dit soort keukens namelijk eerder een toevoeging dan een afbraak.

Door de robuuste afwerking van de keuken geven kleine beschadigingen, zoals een krasje of een deukje, juist een extra stoere uitstraling aan uw keuken.

industriële keuken
industriële keukens
keuken industriëel

WAAROM EEN INDUSTRIËLE KEUKEN BIJ KEUKENWARENHUIS.NL?

GROOTSTE ASSORTIMENT VAN INDUSTRIËLE KEUKENS

FAMILIEBEDRIJF MET 50 JAAR ERVARING

GROOTSTE KEUKEN SHOWROOMS VAN NL

KEUKENWARENHUIS.NL IS DE SPECIALIST IN COMPLEET ONTZORGDE INDUSTRIËLE KEUKENDEALS VOOR HALF GELD

Het familiebedrijf Keukenwarenhuis.nl specialiseert zich in Betaalbare A-merk Industriële Keukens, welke voor Half Geld en compleet ontzorgd in heel Nederland geleverd worden. Compleet ontzorgd wil zeggen inclusief het inmeten, leveren, monteren en aansluiten van de keuken.

Zo hoeft u zelf niks te doen, behalve natuurlijk genieten van uw nieuwe keuken! Dit valt allemaal onder de getoonde netto prijs, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Uiteraard zijn de keukens tegen meer- of minderprijs aan te passen aan uw eigen wensen en smaak.

LIEVER DE GEHELE COLLECTIE BEKIJKEN? KOM OOK GEZELLIG LANGS!

DE KOFFIE STAAT AL KLAAR.

FILIAAL TER AAR

FILIAAL DORDRECHT

INDUSTRIËLE KEUKENS INSPIRATIE

keukens industriëel
loft keuken
loft keukens
lampen industriële keuken
stoere keuken
bakstenen wand keuken
Z

Volledig zelfstandig Familiebedrijf

Z

grootste keukenshowrooms van nl +NIEUW B2B CENTRUM

Z

Ontzorgde Keukendeals, EN OUTLET KEUKENS, NU ook uit voorraad

KEUKENWARENHUIS.NL, DAAR MOET JE GEWEEST ZIJN!

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • MONTAGE IN GEHEEL NEDERLAND