'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

KEUKENVEILING

VEILING PROTOCOL KEUKENWARENHUIS TER AAR

UITLEG IN HET KORT:

U kunt tot en met … van deze veiling gebruik maken. Als uw keuken er tussen staat kunt u een bod doen. Indien wij uw bod direct accepteren kunt u direct tot koop overgaan. Indien wij uw bod niet direct kunnen accepteren, schrijven wij uw bod officieel in. U hoort dan …  tussen … en … uur of u gewonnen heeft, en dus de hoogste bieder bent geweest, en of uw bod geaccepteerd is. Indien dit het geval is bent u de trotse eigenaar van een nieuwe keuken!

Staat uw keuken er niet tussen? Dan kunt u profiteren van een nieuwe keuken uit voorraad voor Half Geld.

UITGEBREIDE UITLEG:

1. Voorkijken en voorbieden;
– U krijgt de mogelijkheid om tot en met … komen kijken en, indien uw keuken er (nog) tussen staat, kunt u een bod doen. De veilingmeester heeft de mogelijkheid uw bod direct te accepteren of af te wijzen. Uw bod kan direct geaccepteerd worden, of indien dit bod te laag is voor dat moment, wordt er gewacht tot einde veiling of u de hoogste bieder bent geweest. Staat uw keuken er niet tussen? Dan kunt u profiteren van een nieuwe keuken uit voorraad voor Half Geld.

2. Veilingdag;
– De veiling kijkdagen zijn op … U kunt dus op deze dag nog steeds uw keuken kiezen en een bod uitbrengen als bij artikel 1 beschreven.
U hoort dan … of u de hoogste bieder bent geweest. Indien dit het geval is heeft u gewonnen, en bent u de trotse eigenaar van een nieuwe keuken, voor een fractie van de normale prijs!
– Indien u een bod uitgebracht heeft hoeft u dus later niet aanwezig te zijn.

3. Uitbrengen van een bod;
– Indien u de keuken vindt welke u zou willen hebben kunt u een bod uitbrengen. Het uitbrengen van een bod is niet vrijblijvend! Indien u een bieding doet wordt uw bod genoteerd op een opdrachtformulier alwaar opgeschreven wordt dat, als u de hoogste bieder bent, u de keuken afneemt conform het bod wat u gedaan heeft. Hier wordt door de verkoper en de koper een handtekening voor gezet. Ook zal er vermeld worden dat als u niet de hoogste bieder bent geweest uw order/bod automatisch is te komen vervallen. Indien uw bod direct geaccepteerd wordt, dan wordt de keuken direct uit de veiling genomen. Indien uw bod te laag is dan kan de verkoper uw bod weigeren in de veiling op te nemen. Ook is de directie van verkoper gemachtigd om een officieel bod te annuleren tot en met …

4. Advies:
– Tijdens uw bezoek lopen er diverse adviseurs van de verkoper welke u kunnen helpen met het inplannen van de door u gewenste keuken. Dit heeft voor u het voordeel dat u meer zekerheid krijgt van de te kiezen keuken.

5. Garantie:
– Op alle goederen die tijdens de veiling verkocht worden zit twee jaar normale -nieuw- garantie. In sommige gevallen, bij sommige keukens, kan dit afwijken. Dit zal dan specifiek vermeld worden.

6. Afhaaldagen:
– Indien u de hoogste bieder bent geweest wordt er met u overlegd wanneer u de keuken kunt demonteren en af halen. U dient dan zelf voor gereedschap, hulp en transport te zorgen. Wel is er iemand aanwezig om u te voorzien van tips en trucs bij het demonteren. Het afhalen, demonteren etc. is voor risico van de koper.

7. Extra service, demontage, transport, opslag en montage:
– Tevens is het mogelijk om de keuken door de verkoper te laten demonteren en te laten transporteren. Ook is het soms mogelijk de keuken door de verkoper tijdelijk op te laten slaan. De tarieven hiervoor zijn in de showroom beschikbaar. Daar het nog steeds een showroomkeuken betreft, blijft het risico van demontage, opslag en transport bij de koper.

8, De showroomkeuken:
– De showroomkeukens worden altijd compleet verkocht zoals opgesteld in de showroom, what you see is what you get. De decoratie op de keuken blijft eigendom van de verkoper.

9, Extra aankopen:
– Bij de meeste showroomkeukens zijn nog zaken extra bij te bestellen, bijvoorbeeld extra kastjes of apparaten. Ook is het soms mogelijk de keuken zonder apparatuur af te nemen, of met andere apparaten. In dit geval berekent de verkoper de speciale meerprijzen door aan de koper.

10. Betaling:
– Indien uw bod geaccepteerd wordt door de veilingmeester, dan betaalt u direct 500 euro handgeld. Dit kan bij voorkeur per pin, en eventueel contant. Bij de demontage afhalen betaalt u direct uw keuken. Indien voldoende tijd kunt u dit vooraf per bank overmaken, doch het bedrag dient zichtbaar op de rekening van de verkoper te zijn op het moment van het afhalen van de keuken. Ook is het mogelijk contant te betalen. Er gaat geen keuken de deur uit zonder dat de betaling op de rekening van de verkoper staat.

ADRES SHOWROOM KEUKENS VEILING

Keukenwarenhuis.nl TER AAR
Stobbeweg 19-21
2461EX Ter Aar
088-0101201

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

60-JARIG Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE JUBILEUM KEUKENDEALS, EN ALLES helder IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

WELKOM BIJ DE KEUKENWARENHUIS.NL FAMILIE, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN!

 • 60-JARIG VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • BETAALBARE LUXE MET ONTZORGDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS BINNEN 7 DAGEN LEVERBAAR

 • 12 MAANDEN VOORUIT RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ADVIES DOOR ERVAREN KEUKENEXPERTS 

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine