'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Afgelopen zaterdag naar het filiaal in ter Aar geweest met de intentie om een keuken te kopen na het lezen van de recensies. We zijn nog nooit zo slecht geholpen in een zaak. We hebben eerst wat rond gekeken en toen er uiteindelijk iemand naar ons toe kwam vroeg hij ons heel stug of hij kon helpen. Ik zei we willen graag een offerte laten maken voor een keuken. Toen vroeg hij welke keuken ik gezien had. Bij alle keukens stonden nummers dus ik zei nummer 26 vonden we wel mooi en wees naar de hoek waar die keuken stond. We werken hier niet met nummers zej de verkoper nors. Wij erheen gelopen, zegt ie: wil je m ook in het zwart en wit. Ik zei nee, we weten nog niet exact de kleur, ik denk een beetje cremekleurig. Ik moet eerst de kleur weten anders kan ik niet kijken of ik m heb zei hij nors. Ik vroeg of hij nog meer greeploze keukens had staan want ik had alleen deze gezien. Achter in de winkel staan er 2 ga daar maar kijken of je die kleur mooi vindt zei hij. Wij naar achteren gelopen en komen terug en zien dat die verkoper alweer met iemand anders bezig is. Andere verkopers staan gewoon met zn allen aan een statafel beetje rond te kijken. Ik vind het hartstikke goed dat je eerst op je gemak mag kijken maar als je aangeeft een keuken te willen kopen is het wel zo fijn als je een verkoper hebt die je goed en vriendeljjk helpt. We liepen nog even terug naar de tafel waar we waren gaan zitten maar er kwam niemand. Ik had er zo’n rotgevoel over, we zijn weggegaan.

13-3-2013

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine