'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Ik ging vandaag mijn nabestelde schuiflade voor in mijn keukenkastje ophalen. Ik vroeg of ze ook een onderhoudsset voor mijn granieten keukenblad verkochten.(De keuken is in een andere zaak gekocht.) Ze hadden nog ‚‚n set staan. Deze mocht ik zo meenemen. Waar hoor je tegenwoordig nog van zo`n service. Ze zijn er heel klantvriendelijk en de service is top. Ik raad ook iedereen aan, bij aanschaf van een keuken of toebehoren ga naar KEUKEN WARENHUIS in DORDRECHT.

21-9-2016

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine