'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Super service, Net voor de kerstdagen, zou ik bij een vriend van mij even helpen, om een keukenblad pas te zagen en voorzien van een spoelbak en kookplaat uitsparing. Even snel, want eigenlijk had ik er geen tijd voor. Tot grote teleurstelling was het werkblad 2 cm te kort afgezaagd Maar na even contact te hebben gehad met afdeling service. Was ik echt verbaasd De dame aan de telefoon ging even in overleg met de directie En werd ik binnen een paar minuten terug gebeld en vertelde ze mij dat ik een nieuw werkblad gratis en voor niets op kon komen halen. En wenste mij fijne kerst dagen. Echt geweldig!! Nogmaals heel erg bedankt, voor het medeleven. Ik kan een ieder aanraden om hier uw keuken aan te schaffen Dank Met vr groet johan

27-12-2016

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine