'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Nolte Greeploos

1000 NOLTE EN ECO KEUKENS UIT VOORRAAD

NOLTE GREEPLOOS ORIËNTATIE EN INSPIRATIE

GROOTSTE NOLTE KÜCHEN SHOW VAN NEDERLAND

ONTZORGDE NOLTE GREEPLOZE KEUKENDEALS

GREEPLOZE KEUKENS NU DIRECT UIT VOORRAAD!

NOLTE GREEPLOOS

Bent u op zoek naar een mooie keuken, maar wilt u geen handvaten? Dan is de Nolte greeploze keuken wellicht iets voor u. Een keuken met strakke lijnen en een minimalistische afwerking. De kunst van het weglaten, zo mooi kan greeploos zijn.

De greeploze keukens zijn te herkennen aan, zoals de naam al doet vermoeden, de greeploze fronten en zijn leverbaar in een matte en glanzende afwerkingen, maar ook in massief hout en glas. Voor ieder wat wils dus.

NOLTE SEMI-GREEPLOOS

Naast Nolte greeploos is er ook semi-greeploos. Een Nolte semi-greeploze keuken heeft een minimalistische en haast onzichtbare greep. Deze greep is vaak bovenaan het kastdeurtje of de lade verwerkt, waardoor deze nagenoeg niet zichtbaar is. Hierbij heb je het gemak van een greep, maar nog steeds strakke lijnen in de keuken. Voor een egale en minimalistische look kunnen handvaten worden uitgefreesd in dezelfde kleur als het front.

BETAALBAAR EN ONTZORGD

Keukenwarenhuis.nl specialiseert zich in betaalbare ontzorgde Duitse A-merk keukens, welke voor Half Geld verkocht worden. Mèt A-Merk apparatuur, het aanrechtblad en de accessoires tegen de internetprijzen. Alles wordt voor u geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar!

VAST LAAG GEPRIJSD

Een dagje op uw gemak zelf oriënteren is bij Keukenwarenhuis.nl nog mogelijk. In de showrooms staan alle Nolte keukens namelijk compleet en vast laag geprijsd. Zo kunt u zelf vrijblijvend beslissen of u met een adviseur in gesprek wilt gaan.

NIEUW: KIES VOOR NOLTE OF VOOR ECO 

Naast het brede assortiment van Nolte Keukens vindt u ook het ECO assortiment bij Keukenwarenhuis.nl. Het Eco assortiment van Nolte is afgeleid en identiek aan de best verkochte Nolte deurfronten, het assortiment is smaller en daardoor vaak veel voordeliger. U koopt dus “dezelfde keuken” voor minder geld. Vraag uw adviseur naar de verschillen! 

UNIEKE NOLTE KEUKEN ACTIES

Profiteer dus juist deze week van de unieke Nolte acties bij Keukenwarenhuis.nl. Deze acties gelden uitsluitend voor alle complete orders welke binnen 12 maanden geleverd mogen worden.
TIP: vraag ook naar ons voorraad assortiment Nolte en Eco keukens, u kiest dan voor voordeel, kwaliteit, gemak en indien gewenst voor een snelle levertijd.

Nolte Greeploos
Nolte Greeploze keuken
Nolte keuken Greeploos

Keukenwarenhuis.nl heeft de allergrootste Nolte Kűchen showroom van Nederland! Vrijwel alles wat u maar kunt bedenken van Nolte Keukens wordt gepresenteerd in de grootste keukenshowrooms van Nederland.

Bij Keukenwarenhuis.nl vindt u 114 compleet ontzorgde KeukenDeals. In onze mega showrooms staan alle Nolte Keukens compleet geprijsd, zodat u ook eenvoudig zelf kunt oriënteren. Ons familiebedrijf is er trots op om reeds vanaf 1969 het merk Nolte te mogen verkopen.

LET OP: De levertijden van Nolte en Nolte-Eco zijn enorm opgelopen, door de huidige omstandigheden, dus zorg dat u uw Nolte of Nolte-Eco keuken op tijd reserveert of koopt …….. of kiest voor een Nolte Keuken uit voorraad, op iedere afmeting mogelijk, 1000 keukens op voorraad.

Keukenwarenhuis.nl

GROOTSTE NOLTE KEUKENSHOWROOM VAN NEDERLAND 

U VINDT DE MEGA NOLTE SHOWROOMS IN:

Ter Aar ZH: 30 minuten van Utrecht, Den Haag en Rotterdam/15 minuten van Schiphol/1 uur van Amersfoort/Lelystad
en in Dordrecht: 15 minuten van Breda, 45 minuten van Den Bosch en Tilburg

GEZELLIGE SFEER

Keukenwarenhuis.nl zorgt altijd voor een gezellige en ontspannen sfeer, met een hapje en een drankje. U kunt aan de bar bijvoorbeeld een gratis biertje of wijntje drinken!

 GRATIS KEUKENMAGAZINE MET NOLTE LEZERS AANBIEDINGEN

Alvast lekker vanaf uw comfortabele bank oriënteren? Vraag onder aan deze pagina ons gloednieuwe KeukenMagazine aan boordevol met leuke tips en verhalen en vele Nolte Keuken aanbiedingen!

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

60-JARIG Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE JUBILEUM KEUKENDEALS, EN ALLES helder IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

WELKOM BIJ DE KEUKENWARENHUIS.NL FAMILIE, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN!

 • 60-JARIG VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • BETAALBARE LUXE MET ONTZORGDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS BINNEN 7 DAGEN LEVERBAAR

 • 12 MAANDEN VOORUIT RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ADVIES DOOR ERVAREN KEUKENEXPERTS 

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine