'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Nolte Matrix

1000 NOLTE EN ECO KEUKENS UIT VOORRAAD

 

ORIËNTATIE EN INSPIRATIE BIJ DE NOLTE KEUKEN SHOW

GROOTSTE NOLTE KÜCHEN SHOW VAN NEDERLAND

114 COMPLEET ONTZORGDE  KEUKENDEALS

BESPAAR: NU OOK NOLTE/ECO KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD!

NOLTE MATRIX

Nolte Matrix 150 is gebaseerd op een eenvoudig maatraster: alle afmetingen (dus zowel breedte-, hoogte- als dieptematen) zijn deelbaar door 150. Het resultaat? Niet alleen een mooi, harmonieus en rustig totaalbeeld, maar ook voldoende opbergruimte. Apparatuur kan probleemloos in het ontwerp gepland worden en ook voor greeploze keukens biedt Nolte Matrix de oplossing.

Naast de standaard kasthoogte van 750 mm heeft Nolte nu ook een kasthoogte van 900 mm, de Matrix 900. De Matrix 900 heeft niet alleen een prachtig design, maar is ook ergonomisch en biedt nog meer comfort met een ideale werkhoogte. Bovendien biedt de Matrix 900 omdat dit type kastje 20% hoger is dan de Matrix 150 extra opbergruimte, een groot voordeel in kleine keukenruimtes.

BETAALBAAR EN ONTZORGD

Keukenwarenhuis.nl specialiseert zich in betaalbare ontzorgde Duitse A-merk keukens, welke voor Half Geld verkocht worden. Mèt A-Merk apparatuur, het aanrechtblad en de accessoires tegen de internetprijzen. Alles wordt voor u geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar!

VAST LAAG GEPRIJSD

Een dagje op uw gemak zelf oriënteren is bij Keukenwarenhuis.nl nog mogelijk. In de showrooms staan alle Nolte keukens namelijk compleet en vast laag geprijsd. Zo kunt u zelf vrijblijvend beslissen of u met een adviseur in gesprek wilt gaan.

NIEUW: KIES VOOR NOLTE OF VOOR ECO 

Naast het brede assortiment van Nolte Keukens vindt u ook het ECO assortiment bij Keukenwarenhuis.nl. Het Eco assortiment van Nolte is afgeleid en identiek aan de best verkochte Nolte deurfronten, het assortiment is smaller en daardoor vaak veel voordeliger. U koopt dus “dezelfde keuken” voor minder geld. Vraag uw adviseur naar de verschillen! 

UNIEKE NOLTE KEUKEN ACTIES

Profiteer dus juist deze week van de unieke Nolte acties bij Keukenwarenhuis.nl. Deze acties gelden uitsluitend voor alle complete orders welke binnen 12 maanden geleverd mogen worden.
TIP: vraag ook naar ons voorraad assortiment Nolte en Eco keukens, u kiest dan voor voordeel, kwaliteit, gemak en indien gewenst voor een snelle levertijd.

Nolte Matrix
Nolte MatrixArt
Nolte Matrix

Keukenwarenhuis.nl heeft de allergrootste Nolte Kűchen showroom van Nederland! Vrijwel alles wat u maar kunt bedenken van Nolte Keukens wordt gepresenteerd in de grootste keukenshowrooms van Nederland.

Bij Keukenwarenhuis.nl vindt u 114 compleet ontzorgde KeukenDeals. In onze mega showrooms staan alle Nolte Keukens compleet geprijsd, zodat u ook eenvoudig zelf kunt oriënteren. Ons familiebedrijf is er trots op om reeds vanaf 1969 het merk Nolte te mogen verkopen.

LET OP: De levertijden van Nolte en Nolte-Eco zijn enorm opgelopen, door de huidige omstandigheden, dus zorg dat u uw Nolte of Nolte-Eco keuken op tijd reserveert of koopt …….. of kiest voor een Nolte Keuken uit voorraad, op iedere afmeting mogelijk, 1000 keukens op voorraad.

Keukenwarenhuis.nl

WAAROM EEN NOLTE KEUKEN?

BETAALBARE A-KWALITEIT DUITSE KEUKENS

DE BESTE KWALITEIT

De Nolte keukens staan voor de beste kwaliteit sinds 1958. Nolte wordt ontworpen en geproduceerd in Duitsland en onderscheid zich in prijs en kwaliteit.. Dit merk heeft qua uiterlijk alles wat u als klant kunt wensen. Nolte keukens kunnen zo gecombineerd worden dat ze perfect in uw budget, uw ruimtes en uw woonstijl passen!

NOLTE KEUKENS ZIJN INNOVATIEF

Het is ieder jaar weer de doelstelling van Nolte Keukens om met nuttige innovaties de normen steeds verder te verhogen, zodat u als klant van Nolte Keukens kunt blijven profiteren. Wat de concurrentie u volgend jaar pas kan bieden, vindt u nu al gerealiseerd in de Nolte Keukens.

EEN OVERZICHT VAN NOLTE KEUKENS

Nolte Keukens is opgericht in 1958 met productieplaatsen in Löhne en Melle. In Melle is tevens het logistieke centrum van Nolte gevestigd. Nolte Keukens heeft een totaal productieoppervlak van 85.000 m², met ruim 1100 medewerkers. Nolte exporteert naar meer dan 40 landen over de hele wereld en heeft hedendaags een omzet van ruim 300 miljoen.

 

Nolte fabriek
Nolte Keukens

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

60-JARIG Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE JUBILEUM KEUKENDEALS, EN ALLES helder IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

WELKOM BIJ DE KEUKENWARENHUIS.NL FAMILIE, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN!

 • 60-JARIG VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • BETAALBARE LUXE MET ONTZORGDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS BINNEN 7 DAGEN LEVERBAAR

 • 12 MAANDEN VOORUIT RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ADVIES DOOR ERVAREN KEUKENEXPERTS 

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine