'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

We waren al een paar keer in de showroom wezen kijken en we wisten ook al hoe onze nieuwe keuken er in grote lijnen uit zou moeten zien, dus toen we uiteindelijk, na een afspraak gemaakt te hebben, op 23 maart na een heel prettig gesprek met Arif de showroom verlieten, hadden we inmiddels een handtekening gezet.
Op 13 april kwam Ben van Bé-Gé Montagebedrijf bij ons thuis de keuken opmeten.
Op 22 mei volgde het afroepgesprek met Willy. Hierbij werd in een bijzonder ontspannen sfeer de gehele keuken, van frontjes, via hoogte en kleur werkblad tot en met de apparatuur en de accessoires heel rustig en secuur doorgenomen, waarbij elke eventuele door ons gewenste wijziging zonder problemen mogelijk was. Zo konden wij o.a. de kleur van het werkblad en de achterwand veranderen, een andere onderbouwvriezer kiezen en een plasmafilter voor in de afzuigkap toevoegen. Heel waardevol, zo’n afroepgesprek omdat echt alle details worden besproken.
Op 27 juli werd de keuken thuis bezorgd.
Op 30 juli begon Ben met het monteren van onze keuken. Ben is een bijzonder aardige, correcte, vriendelijke en rustige persoon, maar bovenal een eersteklas vakman die in zijn eentje een voor ons geweldig resultaat heeft neergezet.
Daar stond hij dan, onze droomkeuken. En niet te vergeten: een complete keuken.
Alle onderdelen waren aanwezig. Geen enkele beschadiging, alles paste, alle apparatuur werkte. Kortom: alles in één keer helemaal compleet en goed opgeleverd.
Daarvoor willen wij het Keukenwarenhuis, en in het bijzonder Arif (verkoper), Willy (afroepgesprek), en Ben (monteur) heel hartelijk bedanken.
Keukenwarenhuis: jullie hebben er voor gezorgd dat wij aan het hele proces van aankoop t/m montage een bijzonder goed gevoel hebben overgehouden. Wij hebben er een superkeuken aan overgehouden waarmee we heel erg blij zijn.
Keukenwarenhuis: jullie hebben bewezen dat, in tegenstelling tot wat je vaak hoort en leest, het kopen van een keuken geen enkele bron van irritatie en ergernis hoeft te zijn.
Het mag duidelijk zijn dat wij het Keukenwarenhuis aan iedereen voor de volle 100% van harte zullen aanbevelen.

Marijke en Piet van der Staal

03-08-2018

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine