'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Vijftien jaar geleden hebben wij een NOLTE keuken gekocht bij toen nog de Keukenpiraat, nu dus Keuken warenhuis, een kwaliteitskeuken uit Duitsland die héél veel jaren mee zou gaan. Het zou ook de laatste keuken zijn die we voor dit huis zouden kopen, hadden wij zo bedacht.
Een mooie keuken, helemaal naar onze wensen ingedeeld, wat waren wij trots tot een paar jaar geleden. Want helaas, na 12 jaar kwamen de eerste klachten. Op het bovenrandje van de afwasmachinekast kwamen vieze plekken die zelfs met goed schoonmaken niet weg gingen. Het “weer” bleek erin te zitten. Ook het “vinyl” van dit kastje ging loslaten. Natuurlijk zijn we langs de winkel gegaan en zij zochten naar een oplossing maar helaas, die was er niet.
Het werd zelfs nog erger, het hele vinyl van nog een kastje onder de afwasbak raakte los. We wilden nieuwe kastdeurtjes maar Nolte heeft onze kleur namelijk niet meer dus daar kun je ze niet meer bestellen. Zelfs andere kastdeurtjes voor de hele keuken kunnen we niet nemen omdat de scharnieren e.d. zijn veranderd, ze zouden niet passen. De oplossing zou zijn volgens Keukenwarenhuis om de kastjes te laten spuiten. Dan zou je de hele keuken moeten doen want anders ga je dat zien! We schrokken behoorlijk toen we daar de prijs van opvroegen.
Onze tevredenheid en trots zijn nu natuurlijk totaal verdwenen. Het is weggegooid geld geweest, de keuken ziet er niet meer uit. Keukenwarenhuis kan helaas niets voor ons doen, kregen we te horen. Aspirant kopers willen we hiermee waarschuwen, let goed op hoelang de garantie geldt en tot hoelang er wordt gegarandeerd dat de onderdelen nog te koop zijn en maak goede afspraken!

Reactie Keukenwarenhuis.nl: Sorry Willy, maar na 15 jaar is het echt niet meer mogelijk om nog onderdelen te krijgen, ook hebben we nog zo ons best gedaan voor een oplossing!

1-12-2020

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine