'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben, zijn wij uiteindelijk bij Keukenwarenhuis in Dordrecht uitgekomen. Tijdens de aankoop werd alle tijd voor ons genomen, zonder dat we enige opdringerigheid ervoeren. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een prachtige, greeploze Nolte keuken met alles erop en eraan. Het leveringsproces verliep keurig. We hadden een strakke planning en Keukenwarenhuis hield woord voor wat betreft de levertijd. Dat hoor je weleens anders!
De installatie verliep helaas minder voorspoedig. De betreffende monteur had er niet zoveel zin in en heeft tijdens de montage veel fouten gemaakt, waarbij hij iedereen de schuld gaf, behalve zichzelf. Uiteindelijk hebben we Keukenwarenhuis duidelijk gemaakt dat deze monteur bij ons niet meer welkom was, waarop de servicemanager en de bedrijfsleider zelf poolshoogte kwamen nemen om te beoordelen wat fout was gegaan.
Hierop is direct actie ondernomen en heeft een andere monteur, die wel plezier in zijn vak heeft, alle fouten hersteld en de keuken in 2 dagen tijd opnieuw gemonteerd, waarbij niets hem teveel was.
Waar gehakt wordt, vallen spaanders en je weet pas wat een leverancier waard is als niet alles van een leien dakje gaat. Alle complimenten voor Keukenwarenhuis hoe pro-actief zij hebben gereageerd op onze klachten. Ik kan Keukenwarenhuis dan ook iedereen aanraden!

28-01-2021

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine