'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Vanmiddag met een deel van mijn 23 jaaroude Nolte keuken binnen gelopen, in Ter Aar. De geleider van mijn hoek apothekerskastje laag model, waren stuk gegaan. Ik hoopte dat het nog besteld kon worden. Ze hebben er een orgineel boek bij kunnen vinden, gebeld voor het onderdeel, maar niet gelukt. Helaas. Er was nog een andere mogelijkheid maar die was erg duur en ingewikkeld te bevestigen. Plus, zei een dame die al sinds 1999 in de oa. Nolte keukens zat; De maten zijn veranderd de deurtjes zijn hoger. Oke dan maar er een gewoon deurtje/kastje er van proberen te maken. Ze hadden nog 2 scharnieren voor me. Die hoefde ik niet te betalen.
Bij deze; bedankt meneer en mevrouw die mij en mijn broer te woord gestaan hebben!!!

04-09-2019