'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

EDGAR bedankt !!!
Je hebt mij heel goed geholpen. Bij binnenkomst zag ik een verkoper lunchen. Toen dacht ik: ” ik hoop maar dat hij mij straks helpt”.
Het viel mij op dat, nadat ik al een tijdje in de showroom had rondgelopen, niemand naar mij toe kwam om mij wat te vragen. Tot mijn grote verbazing werden de mensen die ná mij kwamen wél door iemand aangesproken. Toen wilde ik weg. Gaf mij geen goed gevoel.
Ondanks dat gevoel toch maar naar de receptioniste gelopen en gevraagd of ik iemand kon spreken. Ik kon aan een grote tafel plaatsnemen terwijl zij op zoek ging naar een beschikbare collega. Het duurde naar mijn gevoel te lang (plus het gevoel dat ik vanaf het begin niet serieus genomen werd) en daarom besloot ik om te vertrekken. Net op dat moment kwam de verkoper die ik zag lunchen aan en stelde zich netjes voor, EDGAR.
Ik werd allereerst door EDGAR serieus genomen en daarbij heeft hij mij goed geholpen. EDGAR heeft heel goed meegedacht bijv. waarom een oven niet te plaatsen is op de hoogte die ik wilde. Of tips gegeven over de wasbak, de grootte van de vaatwasser, de kraan. Enz enz.
Als ik twijfelde dan was hij bereid om nogmaals naar de keuken te lopen of om het nog een keer uit te leggen
EDGAR bleef klantvriendelijjk, vooral beleefd, en gaf tips en trics. Veel kennis in huis.
Hij gaf mij niet het gevoel dat hij pushte om een keuken te kopen. Integendeel zelfs !
Ik was niet van plan om vandaag een keuken te kopen. Want vandaag zou pas een derde keer zijn om een keukenboer te bezoeken. Ik wilde minimaal nog 6 of 7 keukenbedrijven langsgaan. Mede door EDGAR heb ik vandaag toch een keuken gekocht. Bedankt EDGAR !
Een tweede minpuntje.
Wat jammer dat toen ik een vervolgafspraak bij de receptie wilde maken, een collega van EDGAR zei dat EDGAR op een timetable iets had moeten invullen. Hierdoor was er geen garantie of de keuken op de dag (maandag in september) geplaatst kan worden. Waar ik erbij stond !!
En oh ja, als het maandag wordt dan heb ik de keuken in het weekend al. Dat weet u ? (Nee natuurlijk niet !)
Collega, gaat om de toon die de muziek maakt.
Ik ben door EDGAR in Dordrecht goed geholpen.
In september wordt de keuken geplaatst en dan zal ik weer een reactie over het verloop geven.

07-05-2021

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine