'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Vorige week een eerste oriënterend bezoek gebracht aan Keukenwarenhuis te Dordrecht voor een keuken voor ons nieuwbouwappartement dat waarschijnlijk in oktober/ november wordt opgeleverd. Een heel prettige winkelruimte, ruim opgezet, veel keus en waar je op je gemak kunt rondkijken zonder direct lastig gevallen te worden door verkopers, maar wanneer je vragen hebt men direct tijd voor je heeft.
Vandaag een tweede bezoek met de bedoeling om een keuken samen te stellen. Verkoper Ahmad had ‘s ochtends te weinig tijd (wij hadden geen afspraak gemaakt) om samen een keuken samen te stellen, maar gelukkig had hij ‘s middags wel tijd. Dus een afspraak voor de middag gemaakt.
Verkoper Ahmad nam ‘s middags rustig de tijd voor ons, luisterde naar wat onze wensen waren en hoe mijn droomkeuken er uitziet. Ahmad dacht met ons mee, toonde ons verschillende mogelijkheden en alternatieven door ons deze in de verschillende keukens in de showroom te laten zien. Ook lette hij op de “look” van de keuken, zodat deze rust uitstraalde.
Drie en een half uur later gingen we tevreden naar huis, in de wetenschap dat onze droomkeuken een feit zou worden tegen een goede prijs, dankzij het fantastische (meedenk)werk van verkoper Ahmad.
Dank Ahmad voor deze fijne ervaring!

28-06-2021

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine