GREEPLOZE KEUKENS

DE MOOISTE GREEPLOZE KEUKENS, ALLEMAAL IN 1 MEGA SHOWROOM!

Keukenwarenhuis.nl is de specialist op het gebied van alle soorten en stijlen greeploze keukens. De modernste greeploze en semi-greeploze keukens zijn te zien in onze complete en overzichtelijke showrooms!

Kom ze NU allemaal bekijken in onze Mega Showrooms!

Hieronder leest u meer over onze (Semi-)Greeploze Keukens, of klik direct hier voor voorbeeld Greeploze Keukens, compleet met prijzen!

DE GREEPLOZE KEUKENS VAN KEUKENWARENHUIS.NL

EEN (SEMI-) GREEPLOZE KEUKEN IS STRAK

Over het algemeen lijkt een greeploze keuken op een moderne keuken. Het grote verschil? Bij een greeploze keuken zitten geen echte grepen op de deuren, terwijl dat bij moderne keukens wel soms voorkomt.

Door het strakke lijnenspel hebben greeploze keukens van Keukenwarenhuis.nl een strakke en minimalistische vormgeving. Perfect in een modern interieur, maar ook als verfrissende afwisseling in een landelijke woning.

EEN (SEMI-) GREEPLOZE KEUKEN OOGT RUIMTELIJK

De greeploze keukenstijl oogt zeer ruimtelijk door de strakke en moderne vormgeving. Hierdoor is een greeploze of semi-greeploze  keuken voor zowel grotere als kleinere ruimtes geschikt is.

Qua materialen zijn robuuste en moderne materialen zeer populair. Oftewel, mooie materialen die goed staan in een eigentijdse keuken, maar die ook nog eens tegen een stootje kunnen. Zoals bijvoorbeeld hoogglans gelakte keukendeurtjes of een Quartztop composiet aanrechtblad.

EEN (SEMI-) GREEPLOZE KEUKEN HEEFT GEEN DUIDELIJKE GREPEN

Een greeploze of semi-greeploze keukendeur heeft geen duidelijk zichtbare grepen. Bij een geheel greeploos ontwerp worden de deurtjes geopend door ze open te trekken of door een speciaal duw-systeem, waarbij met een kleine druk op het deurtje deze automatisch opengaat.

Een semi-greeploze afwerking betekent dat de keukendeurtjes onzichtbare grepen hebben. Deze zitten bijvoorbeeld net onder het aanrechtblad, of zijn zodanig ontworpen dat ze bijna niet te zien zijn. Een semi-greeploze keukendeur wordt geopend door aan de onzichtbare greep te trekken.

EEN GREEPLOZE KEUKEN OOGT MODERN

Een (semi-)greeploos ontwerp is minimalistisch en oogt daardoor deez modern. Deze minimalistische afwerking wordt ook teruggezien in de keukenapparatuur, die vaak in het strakke lijnenspel van de keuken wordt ingebouwd.

Ingebouwde apparatuur neemt minder ruimte in dan vrijstaande apparatuur. Hierdoor houdt u meer ruimte over in de keuken, en oogt het geheel ook nog eens groter.

greeploze keuken
Hoogglans greeploze keuken
Witte greeploze keuken
Witte greeploze keuken

GREEPLOZE KEUKENS INSPIRATIE VIDEO

WAAROM EEN GREEPLOZE KEUKEN BIJ KEUKENWARENHUIS.NL?

BREEDSTE ASSORTIMENT VAN GREEPLOZE KEUKENS

FAMILIEBEDRIJF MET 50 JAAR ERVARING

GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

WIJ SPECIALISEREN ONS IN COMPLEET ONTZORGDE GREEPLOZE KEUKENDEALS VOOR HALF GELD

Het familiebedrijf Keukenwarenhuis.nl specialiseert zich in Betaalbare Greeploze A-merk Keukens, welke voor Half Geld en compleet ontzorgd in heel Nederland geleverd worden. Compleet ontzorgd wil zeggen inclusief het inmeten, leveren, monteren en aansluiten van de keuken.

Zo hoeft u zelf niks te doen, behalve natuurlijk genieten van uw nieuwe keuken! Dit valt allemaal onder de getoonde netto prijs, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Uiteraard zijn de keukens tegen meer- of minderprijs aan te passen aan uw eigen wensen en smaak.

LIEVER DE GEHELE COLLECTIE BEKIJKEN? KOM OOK GEZELLIG LANGS!

DE KOFFIE STAAT AL KLAAR.

FILIAAL TER AAR

FILIAAL DORDRECHT

GREEPLOZE KEUKENS INSPIRATIE

houten greeploze keuken
greeploze keuken zwart
keuken hoogglans greeploos
greeploze keuken wit
kookeiland greeploos
keuken greeploos
Z

Volledig zelfstandig Familiebedrijf

Z

grootste keukenshowrooms van nederland

Z

Ontzorgde Keukendeals, EN OUTLET KEUKENS, NU ook uit voorraad

KEUKENWARENHUIS.NL, DAAR MOET JE GEWEEST ZIJN!

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN INTERNETPRIJZEN

  • 1000 LUXE KEUKENS - OP MAAT - UIT VOORRAAD

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • MONTAGE IN GEHEEL NEDERLAND