'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

GREEPLOZE KEUKENS

KOM OOK NAAR DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOMS VAN NEDERLAND, NU HET NOG KAN EN NOG MAG !!
BIJ ONS KAN JE LEKKER OP JE GEMAK EN VEILIG INSPIREREN EN ORIENTEREN!
MET DEZE WEEK KNOTSGEKKE AANBIEDINGEN, PLUS NU KOPEN IS VOOR DE KERST KOKEN !!
Let op: vanaf deze week van maandag t/m zaterdag geopend van 9:00 - 17:00 uur !! en de telefonische bereikbaarheid, tijdens onze openingsuren plus donderdag en vrijdag tot 21:00 uur, of gebruik onze live chat 7 dagen per week tot 23:00 uur.

DE MOOISTE GREEPLOZE KEUKENS, ALLEMAAL IN 1 SHOWROOM!

Keukenwarenhuis.nl is de specialist op het gebied van alle soorten en stijlen greeploze keukens. De modernste greeploze en semi-greeploze keukens zijn te zien in onze complete en overzichtelijke showrooms!

Kom ze NU allemaal bekijken in onze Mega Showrooms!

Hieronder leest u meer over onze (Semi-)Greeploze Keukens, of klik direct hier voor voorbeeld Greeploze Keukens, compleet met prijzen!

DE GREEPLOZE KEUKENS VAN KEUKENWARENHUIS.NL

EEN (SEMI-) GREEPLOZE KEUKEN IS STRAK

Over het algemeen lijkt een greeploze keuken op een moderne keuken. Het grote verschil? Bij een greeploze keuken zitten geen echte grepen op de deuren, terwijl dat bij moderne keukens wel soms voorkomt.

Door het strakke lijnenspel hebben greeploze keukens van Keukenwarenhuis.nl een strakke en minimalistische vormgeving. Perfect in een modern interieur, maar ook als verfrissende afwisseling in een landelijke woning.

greeploze keuken

EEN (SEMI-) GREEPLOZE KEUKEN OOGT RUIMTELIJK

De greeploze keukenstijl oogt zeer ruimtelijk door de strakke en moderne vormgeving. Hierdoor is een greeploze of semi-greeploze  keuken voor zowel grotere als kleinere ruimtes geschikt is.

Qua materialen zijn robuuste en moderne materialen zeer populair. Oftewel, mooie materialen die goed staan in een eigentijdse keuken, maar die ook nog eens tegen een stootje kunnen. Zoals bijvoorbeeld hoogglans gelakte keukendeurtjes of een Quartztop composiet aanrechtblad.

Witte greeploze keuken

EEN (SEMI-) GREEPLOZE KEUKEN HEEFT GEEN DUIDELIJKE GREPEN

Een greeploze of semi-greeploze keukendeur heeft geen duidelijk zichtbare grepen. Bij een geheel greeploos ontwerp worden de deurtjes geopend door ze open te trekken of door een speciaal duw-systeem, waarbij met een kleine druk op het deurtje deze automatisch opengaat.

Een semi-greeploze afwerking betekent dat de keukendeurtjes onzichtbare grepen hebben. Deze zitten bijvoorbeeld net onder het aanrechtblad, of zijn zodanig ontworpen dat ze bijna niet te zien zijn. Een semi-greeploze keukendeur wordt geopend door aan de onzichtbare greep te trekken.

Hoogglans greeploze keuken

EEN GREEPLOZE KEUKEN OOGT MODERN

Een (semi-)greeploos ontwerp is minimalistisch en oogt daardoor deez modern. Deze minimalistische afwerking wordt ook teruggezien in de keukenapparatuur, die vaak in het strakke lijnenspel van de keuken wordt ingebouwd.

Ingebouwde apparatuur neemt minder ruimte in dan vrijstaande apparatuur. Hierdoor houdt u meer ruimte over in de keuken, en oogt het geheel ook nog eens groter.

Witte greeploze keuken

WAAROM EEN GREEPLOZE KEUKEN BIJ KEUKENWARENHUIS.NL?

BREEDSTE ASSORTIMENT VAN GREEPLOZE KEUKENS

FAMILIEBEDRIJF MET 50 JAAR ERVARING

GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

WIJ SPECIALISEREN ONS IN COMPLEET ONTZORGDE GREEPLOZE KEUKENDEALS VOOR HALF GELD

Het familiebedrijf Keukenwarenhuis.nl specialiseert zich in Betaalbare Greeploze A-merk Keukens, welke voor Half Geld en compleet ontzorgd in heel Nederland geleverd worden. Compleet ontzorgd wil zeggen inclusief het inmeten, leveren, monteren en aansluiten van de keuken.

Zo hoeft u zelf niks te doen, behalve natuurlijk genieten van uw nieuwe keuken! Dit valt allemaal onder de getoonde netto prijs, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Uiteraard zijn de keukens tegen meer- of minderprijs aan te passen aan uw eigen wensen en smaak.

→ filialen in Ter Aar (ZH) of Dordrecht

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE EN INSTORE GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD SHOPPEN, B2C EN B2B!

 • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • RUSTIG EN ONTSPANNEN ORIËNTEREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ONLINE VOOR KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK