'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

KEUKENS MET KOOKEILAND

DE PLEK OM SAMEN TE KOKEN 

Kom ook naar de Inspiratie KeukenBeurs, heerlijk op je gemak orienteren en inspireren: ma-di-wo: 10-18h/do-vr 10-22h/za: 9-18h/en! iedere zondag in Ter Aar en Dordrecht; Ook 1000 luxe keukens direct uit voorraad leverbaar in iedere denkbare afmeting!

Keukenwarenhuis.nl is de specialist op het gebied van keukens met kookeiland en alle andere soorten en stijlen eilandkeukens. Uw keuken met kookeiland kunnen wij ontwerpen en leveren in iedere gewenste opstelling, in elke keukenstijl, en voor ieder budget.

Kom ook gezellig langs in de grootste showrooms van Nederland en bekijk ons gehele assortiment van eiland keukens met kookeiland. Uiteraard onder het genot van een lekker drankje en een heerlijke versnapering.

Hieronder leest u meer over keukens met kookeiland, of klik hier voor de keukendeals met kookeiland, compleet met prijzen.

WAAROM EEN KEUKEN MET KOOKEILAND?

EEN EILAND KEUKEN IS GEZELLIG

Een keuken met eiland vormt al snel het centrale punt van de woning, vooral wanneer u het kookeiland of eiland gedeelte uitrust met een bar en barstoelen. Of het nou is voor een gezellig ontbijt om te borrelen tijdens het koken van het diner, een eiland keuken is gewoon de gezellige plek van de woning.

Ook zonder bargedeelte voegt de eiland keuken echter een open en sociale sfeer. Zo kunnen uw gasten bijvoorbeeld genieten van het kaasplankje tijdens de bereiding van het eten. En heeft u een woonkeuken? Dan kunt u tijdens het koken op het eiland ook makkelijker contact houden met uw gasten of familieleden.

kookeiland

EEN KOOKEILAND STAAT LUXE

Het is niet voor niks dat een kookeiland steeds populairder wordt. Deze keukenopstelling geeft nou eenmaal een luxe uitstraling aan uw woning. Ook oogt een eiland keuken ruimtelijk een open, wat de sfeer in de ruimte verbetert.

Maar is een luxe uitstraling dan duur? Zeker niet! Het is logisch dat een kookeiland iets duurder is dan een kleine rechte keuken. Er zitten nou eenmaal meer keukenkasten en een extra aanrechtblad bij.  Gelukkig kunnen wij bij Keukenwarenhuis.nl kookeilanden ontwerpen voor zowel kleine als grote budgetten.

eiland keuken met kookeiland en bar

EEN EILAND KEUKEN WERKT PRETTIG

Wie graag uitgebreid staat te koken zal blij zijn met de extra werkruimte die een eiland keuken biedt. Zo heeft u simpelweg meer ruimte voor bijvoorbeeld de preparatie en opdiening van de gerechten.

Ook kan koken in een eiland keuken zeer comfortabel zijn, daar de spoelbak en kookplaat bijvoorbeeld tegenover elkaar geplaatst kunnen worden. Een eiland keuken geeft dus een groter werkoppervlakte, zonder dat daarmee het comfort verloren gaat.

keuken met kookeiland

WAAROM EEN KEUKEN MET KOOKEILAND VAN KEUKENWARENHUIS?

GROOTSTE ASSORTIMENT VAN EILAND KEUKENS MET KOOKEILAND

FAMILIEBEDRIJF MET 50 JAAR ERVARING EN DE BESTE ADVISEURS

GROOTSTE KEUKEN SHOWROOMS VAN NEDERLAND

KEUKENWARENHUIS.NL IS DE SPECIALIST IN COMPLEET ONTZORGDE EILAND KEUKENDEALS VOOR HALF GELD 

Het familiebedrijf Keukenwarenhuis.nl specialiseert zich in Betaalbare A-Merk Keukens met Keukeneiland, welke voor Half Geld en Compleet Ontzorgd in heel Nederland geleverd worden. Compleet ontzorgd wil zeggen inclusief het inmeten, leveren, monteren en aansluiten van de keuken.

Zo hoeft u zelf niks te doen, behalve natuurlijk genieten van uw nieuwe keuken! Dit valt allemaal onder de getoonde netto prijzen, dus geen vervelende verrassingen achteraf.

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE EN IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, DAAR MOET JE GEWEEST ZIJN, HEERLIJK VRIJBLIJVEND ORIENTEREN EN INSPIREREN, IN DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NL!

 • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ONLINE OF THUIS KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK