'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

GROENE KEUKENS

IN ELKE TINT, ELKE OPSTELLING EN VOOR ELK BUDGET

Kom ook naar de Inspiratie KeukenBeurs, heerlijk op je gemak orienteren en inspireren: ma-di-wo: 10-18h/do-vr 10-22h/za: 9-18h/en! koopzondag 26 maart in Ter Aar en Dordrecht; Ook 1000 luxe keukens direct uit voorraad leverbaar in denkbare iedere afmeting!

DE MOOISTE GROENE KEUKENS, ALLEMAAL IN 1 SHOWROOM!

Keukenwarenhuis.nl is de specialist op het gebied van alle soorten en stijlen groene keukens. De mooiste groene keukens zijn te zien in de ruime, complete en overzichtelijke showrooms van Keukenwarenhuis.nl, in Ter Aar en Dordrecht.

Kom ze nu allemaal bekijken in de grootste showrooms van Nederland!
Hieronder leest u meer over onze groene keukens,  of maak hier direct een afspraak met één van onze adviseurs.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN GROENE KEUKEN?

NIEUWE KEUKENTREND: GROENE KEUKENS

Groen is de kleur van het leven, van de natuur, van het buiten zijn. Tegenwoordig zien we dat deze geliefde kleur ook in de keuken zeer begeerd is. Met andere woorden; groene keukens zijn populair.

Dit komt door het rustgevende effect van de kleur groen en het karakter die deze kleur uitstraalt. Daarnaast staat het fris en brengt groen het gevoel van buitenzijn naar binnen. 

groene keukens
groene keuken

GROEN PAST IN ELK INTERIEUR

Een geweldige eigenschap van een groene keuken is dat deze zeer goed te combineren is met allerlei verschillende interieurs. Zo staat groen erg mooi bij koele steen- en grijstinten, maar ook bij warmere hout- en bruintinten.

Maar ook populaire kleuren zoals wit of zwart laten een groene keuken stralen. Kies uit alle tinten groen precies die kleur kiezen die uw woning helemaal compleet maakt.

EEN GROENE KEUKEN IN ELKE STIJL

Voor elke keukenstijl bestaat de perfecte groene kleur. Kies mintgroen voor een zachte uitstraling, of maak een robuuste keuken nog stoerder met donkergroene fronten.

Wilt u een landelijke uitstraling? Neem een mosgroen kaderfront met een stenen blad en een klassiek zwart fornuis. Houdt u meer van strak en modern? Kijk dan naar een mat groene greeploze keuken met ingebouwde hoogglans apparatuur. Met zoveel mogelijkheden kunt u met een groene keuken alle kanten op!

mat groene keuken

WAAROM EEN GROENE KEUKEN BIJ KEUKENWARENHUIS.NL?

GROOTSTE EN BREEDSTE ASSORTIMENT VAN KEUKENS

FAMILIEBEDRIJF MET 50 JAAR ERVARING EN DE BESTE ADVISEURS

GROOTSTE KEUKEN SHOWROOMS VAN NEDERLAND

KEUKENWARENHUIS.NL IS SPECIALIST IN GROENE KEUKENS.

Het familiebedrijf Keukenwarenhuis.nl specialiseert zich in Betaalbare Groene A-merk Keukens, welke voor half geld en compleet ontzorgd in heel Nederland geleverd worden. Compleet ontzorgd wil zeggen inclusief het inmeten, leveren, monteren en aansluiten van de keuken.

Zo hoeft u zelf niks te doen, behalve natuurlijk genieten van uw nieuwe keuken! Dit valt allemaal onder de getoonde netto prijs, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Uiteraard zijn de keukens tegen meer- of minderprijs aan te passen aan uw eigen wensen en smaak.

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE EN IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, DAAR MOET JE GEWEEST ZIJN, HEERLIJK VRIJBLIJVEND ORIENTEREN EN INSPIREREN, IN DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NL!

 • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ONLINE OF THUIS KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK