KEUKENOFFERTE-ONLINE + video uitleg

WIJ MAKEN GRAAG UW KEUKEN OFFERTE ONLINE ! MAIL NU NAAR: INFO@KEUKENWARENHUIS.NL 

Afspraken mogelijk, slechts 2 klanten per verdieping!
Vanaf 3 maart mogen wij weer zeer beperkt keukenklanten ontvangen in onze showrooms, helaas nog maar 2 keukenklanten per verdieping, ondanks onze mega grote showrooms. Toch gaan we hier gebruik van maken. U kunt een afspraak bij ons aanvragen, wij zijn wel selectief daarin en zullen op basis van bijvoorbeeld gewenste levertermijn en noodzaak de afspraken in gaan plannen. U kunt via onze website of live-chat een afspraak aanvragen, wij bellen u dan zo snel mogelijk terug voor de mogelijkheden. Wij houden ons strikt aan de regels van de Rijksoverheid, lees meer;

Afspraken mogelijk, slechts 2 klanten per verdieping!
Vanaf 3 maart mogen wij weer beperkt keukenklanten ontvangen in onze showrooms, helaas nog maar 2 keukenklanten per verdieping, ondanks onze mega grote showrooms. Toch gaan we hier gebruik van maken. U kunt een afspraak bij ons aanvragen, wij zijn wel selectief daarin en zullen op basis van bijvoorbeeld gewenste levertermijn en noodzaak de afspraken in gaan plannen. U kunt via onze website of live-chat een afspraak aanvragen, wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Wij houden ons strikt aan de regels van de Rijksoverheid;

Winkelen op afspraak: bron Rijksoverheid.nl
Het kabinet is voornemens om met ingang van 3 maart winkelen op afspraak mogelijk te maken.
Winkels mogen maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel hebben. Die moeten zich 4 uur van tevoren hebben aangemeld.
Een winkel met meerdere verdiepingen mag maximaal 2 klanten per verdieping toelaten.
De afspraken zijn voor minimaal tien minuten. Dit is om te voorkomen dat er toch contacten zijn tussen klanten die elkaar snel afwisselen.
Daarbij blijven natuurlijk de basisregels gelden zoals de 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten.

OMDAT WIJ TE WEINIG AFSPRAKEN IN KUNNEN PLANNEN, BLIJVEN WE OOK ACTIE MET KEUKEN OFFERTES ONLINE!
VIA (BEELD) BELLEN, OF ONLINE PER MAIL, VIA DE LIVE CHAT, VIA FB CHAT, OF MET EEN THUISBEZOEK:

Benodigde info voor een goede offerte: een omschrijving van de gewenste keuken, t.a.v. uitvoering en kleur en de maten van de keukenruimte (meten wij later na uiteraard); Zo veel mogelijk foto’s van de bestaande keukenruimte bij bestaande woningen, bij nieuwbouw woningen de plattegrond van de bouwer; Graag ook uw wensen t.a.v. de soorten apparaten (en evt. een merkvoorkeur), Een budget indicatie van uw complete keuken kan handig zijn voor de juiste keuze;
Daarnaast of u de keuken ook gemonteerd, of alleen geleverd wilt krijgen, en wanneer ongeveer; Graag ook uw telefoon nummer toevoegen, zodat wij real time nog even overleg kunnen hebben, dan kunnen we in 1x een correcte aanbieding doen; Indien u reeds een offerte of voorstel heeft van een andere aanbieder kunt u deze ook toesturen natuurlijk!
MAIL DE INFORMATIE NAAR: INFO@KEUKENWARENHUIS.NL

KIJK HIER VOOR EEN KORTE VIDEO OVER ALLE AANKOOP MOGELIJKHEDEN OOK B2B: 

Uw keuken reserveren zonder te kopen:
Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw keuken te reserveren, voordat u officieel uw handtekening zet. Hierdoor kunnen wij productieruimte reserveren, zodat u zeker bent van uw keuken, en waarschijnlijk niet alsnog 14-18 weken hoeft te wachten. Vraag hierna bij onze adviseurs.

Keukenwarenhuis.nl:
Keukenwarenhuis.nl is een echt familiebedrijf dat zich specialiseert in betaalbare A-merk keukens, rechtstreeks uit Duitsland. U kunt bij Keukenwarenhuis.nl kiezen om de keuken zelf te plaatsen, maar u kunt de keuken ook compleet ontzorgd laten leveren, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar! 

Keukens direct uit voorraad:
Tevens verkoopt Keukenwarenhuis.nl 1000 A-merk keukens extra voordelig! Deze worden direct uit voorraad geleverd voor Half Geld of u kunt de gekozen keuken reserveren voor later dit jaar. De keukens zijn in iedere denkbare uitvoering en opstelling supersnel en extra voordelig leverbaar. Graag  maken wij een passende offerte voor u!

→ filialen in Ter Aar (ZH) of dordrecht

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF VOLLEDIG ONLINE! B2B OP AFSPRAAK GEWOON OPEN.

Z

COMPLETE ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE GEPRIJSD!

Z

DUITSE KEUKENS IN ALLE AFMETINGEN! DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! IN GEHEEL NL!

HET KEUKENWARENHUIS.NL, VEILIG EN VERTROUWD ONLINE SHOPPEN !

 • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • B2B CENTER ZAKELIJK ALLEEN OP AFSPRAAK

 • RUSTIG EN ONTSPANNEN ONLINE ORIËNTEREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ONLINE KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK