keukendeurtjes

NIEUWE KEUKENDEURTJES? WIJ MAKEN ZE VOOR U OP MAAT!

Uiteraard met oprechte liefde voor uw oude keuken.

Onze hoogwaardige keukendeurtjes worden op de mm. nauwkeurig op uw maat geleverd. U heeft de keuze uit een breed assortiment van deurfronten en mogelijkheden. Deze fronten worden zonder scharnier en greepboring geleverd, zodat u dit op uw eigen maten aan kunt passen.

Kleuren op de site zijn kleurecht, doch kunnen afwijken. Wilt u de kleuren liefst in het echt zien? Wij staan altijd klaar met een lekkere kop koffie of thee. Tot snel!

Let wel: komt u langs voor een keukendeurtjes renovatie? Vergeet dan niet de maten mee te nemen voor het maken van de offerte!

DIVERSE MOGELIJKHEDEN

Er zijn honderden soorten en kleuren verschillende folie keukendeurtjes leverbaar. Wij werken reeds vele jaren samen met RD-Design, werkelijk de grootste specialist die er is.  Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

KWALITEIT FOLIE KEUKENDEURTJES

De kwaliteit van de folie keukendeurtjes is tegenwoordig uitmuntend. Deze folie keukendeurtjes zijn stootvast en de folie op de keukendeurtjes is extra verlijmd zodat deze echt goed vast blijft zitten.

GEMIDDELDE KOSTEN

Om een gemiddelde keuken te voorzien van nieuwe keukendeurtjes.

Gemiddelde keukens hebben ca. 3,5 m2 nieuwe keukendeurtjes nodig. Voor een kleine 1000 euro heeft u dus reeds een “nieuwe keuken”. Indien u ook het aanrechtblad en de apparatuur wilt vervangen, of de opstelling wilt aanpassen aan de hedendaagse ergonomie, dan maken wij graag bij ons in de showroom een pasklare offerte voor u.

TWEEVOUDIGE BEREKENING

Indien u dit wenst kunnen we ook een tweevoudige berekening maken. Wat kost de complete keukenrenovatie, en wat kost nu een compleet nieuwe keuken? Hierdoor kunt u een weloverwogen beslissing nemen.
TIP: vraag ook naar ons voorraad assortiment keukens, soms voordeliger dan renoveren, u kiest dan voor voordeel, kwaliteit, gemak en indien gewenst voor een snelle levertijd;

Keukendeurtjes

 

Keukenkasten

 

Keukenrenovatie

 

Z

Volledig zelfstandig Familiebedrijf

Z

grootste keukenshowrooms van nederland

Z

Ontzorgde Keukendeals, EN OUTLET KEUKENS, NU ook uit voorraad

KEUKENWARENHUIS.NL, DAAR MOET JE GEWEEST ZIJN!

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN INTERNETPRIJZEN

  • 1000 LUXE KEUKENS - OP MAAT - UIT VOORRAAD

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • MONTAGE IN GEHEEL NEDERLAND