'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

HET VERHAAL VAN Verkerk

WIE IS MARK VERKERK?

De naam Verkerk doet het al vermoeden: Mark Verkerk is de kleinzoon van Hans Verkerk, ooit oprichter en eigenaar samen met zijn vrouw Corrie van Hans Verkerk Keukens. Inmiddels is Mark Verkerk eigenaar van het succesvolle familiebedrijf Keukenwarenhuis.nl. Het zit Mark dus in het bloed!

MARK VERKERK ZIJN EIGEN VERHAAL

Nadat ik van school gekomen was wilde ik al wat voor mijzelf. Mijn ouders wonen aan het water en hadden een sloep, dus ik bedacht dat ik voor bedrijven sloeptochten door Leiden kon organiseren. Ik leerde alles over de historie van Leiden en ben direct begonnen. En dat ging goed! Ik had al veel bedrijven die sloeptochten met mij deden. Het ging zelfs zo goed dat er bedrijven waren die met grotere groepen wilde komen, maar ik had maar 1 sloep.

Daar had ik al snel wat op gevonden! Ik ging de waterkant afvaren langs sloep eigenaren, en bood hen aan om hun sloep van onder tot boven te poetsen, in ruil dat ik deze kon gebruiken om deze voor een grote sloeptocht in te zetten. Zo had ik dus opeens 10 sloepen tot mijn beschikking! Ik had watersportende vrienden genoeg, dus zo ook voldoende schippers die het leuk vonden.

In de winter werkte ik als freelancer in diverse keukenzaken op no cure no pay basis. Totaal heb ik in meer dan 20 verschillende keukenzaken als verkoper gewerkt, in zowel Nederland als België (en veel gezien, gehoord en vooral geleerd).

Op een gegeven moment werd ik zelfs ingehuurd als bedrijfsleider voor diverse keukenzaken. Toen had ik zoiets van: ik begin een keukenzaak. Ik ben hierbij geholpen door mijn vader Jos en mijn ome Eric. Dit is nu al wat jaartjes geleden, en het loopt nu (in het begin was het wel erg zwaar moet ik zeggen) helemaal super, mede geholpen door mijn achternaam Verkerk natuurlijk! Dat realiseer ik mij heel goed, ik heb heel veel aan mijn familie te danken!

PASSIE VOOR KLANT EN KEUKEN

Team Keukenwarenhuis.nl familie

Wat ik het belangrijkste vind van zaken doen? Eerlijk en oprecht klanten de keuken leveren die zij zelf willen hebben, en altijd voor je klanten klaarstaan! Een keuken uitzoeken moet een feest zijn, doch hoor ik heel vaak dat het feestje verpest wordt door ongeïnteresseerde verkopers, die enkel interesse hebben in het sluiten van de deal.

Mij wordt vaak gevraagd: wat wil ik in de toekomst? Groter groeien, net als je opa Verkerk? Ja hoor, dat wel, doch vanuit 2 megastores in Ter Aar, en in Dordrecht, alwaar ik zelf ooit begonnen ben. Klanten komen nu al vanuit Groningen, Maastricht en België, dus waarom meer winkels?

Nu ken ik iedere klant nog persoonlijk en dat is wat ik wil. Daarnaast heb ik een ongelofelijk goed team van mensen om me heen, en waarschijnlijk niet vreemd, ze komen allemaal uit de Verkerk stal van vroeger. Geen snelle verkopers, allemaal mensen die, net als ik, als doel hebben de klant de keuken te leveren die ze zelf graag willen hebben.

“Apetrots op Graydon Award”

Heel trots ben ik op het wederom ontvangen van de Graydon Award! Dit betekent dat wij bij de 3% meest financieel betrouwbare bedrijven horen binnen onze branche, en de hoogste rating hebben binnen de branche met 2 sterren! Ik heb hieronder het persbericht toegevoegd.

Mijn Team

We hebben een gemixt team van hele ervaren mannen en vrouwen. Ons team is een echt (familie) team, volledig op elkaar ingespeeld en gemiddeld reeds vele jaren voor ons werkzaam, we hebben dus niet of nauwelijks verloop. Wij zijn nog steeds een echt familiebedrijf! Wij besteden veel energie aan opleiding en training om zodoende de steeds veranderende vraag te kunnen beantwoorden.

Onze Vakkundige Montageploeg

Wij werken met ruim 40 zeer ervaren monteurs, die graag voor u klaarstaan! Deze monteurs zitten verspreid over geheel Nederland, dus we hebben altijd een monteur bij u uit de buurt. Bij ons kopen betekent zekerheid van een ervaren opvolging van uw vraag. Onze mensen zijn goed opgeleid in hun vak, daarnaast zijn zij communicatief ook in staat u advies en uitleg te geven!

Mijn team en ik staan graag voor u klaar.

Voor vragen kunt u bij mijn gehele team terecht. Indien u het gevoel heeft dat u mij wilt spreken, mag dat ook altijd natuurlijk! Ik zit vaak in Ter Aar en Dordrecht, en ben meestal bereikbaar op: 088-0101200.
Ben ik er niet, laat uw naam en telefoonnummer noteren, dan bel ik u terug!

Graag tot ziens!
Mark Verkerk

– P E R S B E R I C H T –

MARK VERKERK ONTVANGT NAMENS KEUKENWARENHUIS.NL DE OFFICIELE GRAYDON AWARD

Dit betekent dat u veilig kunt kopen bij Keukenwarenhuis.nl en dat zij hun in afspraken nakomen!

Ter Aar – Onlangs heeft Mark Verkerk van Keukenwarenhuis.nl wederom, voor de tweede keer op rij, de officiële Graydon Financieel Gezond award ontvangen.

Dit houdt in dat Keukenwarenhuis.nl tot de 3% meest financieel gezonde bedrijven behoort binnen de branche, en een betrouwbare partij is om een keuken te kopen.

Het is best wel een moeilijke tijd in de keukenbranche. Sinds 2008 hebben honderden keukenbedrijven de deur dicht gedaan. Keukenwarenhuis.nl daarentegen heeft de afgelopen jaren juist een sterke omzet en winstgroei doorgemaakt, wat er in geresulteerd heeft dat Keukenwarenhuis hiervoor voor de tweede jaar op rij is beloond met de officiële Graydon award.

Het Certificaat behelst de zekerheid om met deze bedrijven in zee te gaan. Graydon is een toonaangevende bedrijfsinformatie specialist in het handelsverkeer, Graydon kent de financiële situatie van bedrijven als geen ander. Er is een aantal strenge criteria om in aanmerking te komen voor het Financieel Gezond Certificaat.

Hierbij wordt onder andere gekeken naar omzetcijfers, jaarcijfers, het betaalgedrag en het nakomen van afspraken.

U kunt Keukenwarenhuis.nl en andere keukenzaken vinden op www.graydon.nl, zodat u vooraf weet of een keukenzaak betrouwbaar is !

Dus u kunt met een gerust gevoel bij Keukenwarenhuis.nl kopen, en dit natuurlijk zonder aan te betalen.

Al de bedrijfsgegevens:
De Beste B.V. (h.o.d.n. Keukenwarenhuis.nl)

Post en factuuradres:
Boddens Hosangweg 64
2481LA Woubrugge
info@keukenwarenhuis.nl

Telefoon en faxnummers:
Telefoon: 088-0101200/201 winkel
Telefoon: 088-0101275 internet-WEB-winkel

Verdere bedrijfsgegevens:
ING Bank 65.99.86.671
K.v.K. 28084653
BTW nr.NL8087.07.449.B.01

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

60-JARIG Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE JUBILEUM KEUKENDEALS, EN ALLES helder IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

GRATIS KEUKEN MAGAZINE

Vraag hier uw gratis keuken magazine aan.
Met de keuze van Irene Schouten!

- Stoere editie met Irene Schouten.
- Per PostNL bij u thuisbezorgd.
- Over de kracht van ons familiebedrijf.
- Lezers aanbiedingen: 27 KeukenDeals

En nog veel meer...

Keukenwarenhuis magazine