'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

ZWARTE KEUKENS

VAN HOOGGLANS TOT MATZWART

Kom ook naar de Inspiratie KeukenBeurs, heerlijk op je gemak orienteren en inspireren: ma-di-wo: 10-18h/do-vr 10-22h/za: 9-18h/en! iedere zondag in Ter Aar en Dordrecht; Ook 1000 luxe keukens direct uit voorraad leverbaar in iedere denkbare afmeting!

DE MOOISTE ZWARTE KEUKENS, ALLEMAAL IN 1 MEGA SHOWROOM!

Keukenwarenhuis.nl is de specialist op het gebied van alle soorten en stijlen zwarte keukens. De mooiste zwarte keukens zijn te zien in de complete en overzichtelijke showrooms van Keukenwarenhuis.nl, in Ter Aar en Dordrecht.

>> LEES VERDER VOOR ONZE MAT ZWARTE KEUKENS UIT VOORRAAD!

Of maak hier direct een afspraak met één van onze adviseurs.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN ZWARTE KEUKEN?

ZWARTE KEUKENS ZIJN CHIC

Een zwarte keuken is een echte blikvanger. Dankzij het donkere kleurenpalet hebben zwarte keukens van nature een chique en stijlvolle uitstraling. Hierdoor valt een zwarte keuken extra op in uw interieur.

Zowel met een hooglans als met een matte afwerking zal een zwarte keuken de oogappel van uw woning worden.

ZWARTE KEUKENS SIEREN ELK INTERIEUR

Daar de zwarte kleur goed te combineren is, kan een zwarte keuken naar elk interieur ontworpen worden. U kunt zwarte tinten bijvoorbeeld combineren met kaderdeuren, decoratieve grepen, en een houten aanrechtblad, voor een landelijk en robuust effect..

Maar ook in een strak en modern interieur komen zwarte keukens volledig tot hun recht. Bijvoorbeeld, door te kiezen voor minimalistische mat zwarte of hoogglans fronten, met een glazen of marmerlook aanrechtblad.

VOOR IEDER WAT WILS MET HOOGGLANS EN MATZWARTE KEUKENS

De zwarte keuken is zowel met hoogglans als met matzwarte fronten verkrijgbaar. Hierdoor is er voor ieder persoon – en voor elk interieur – wat wils.

Een zwarte hoogglans keuken weerspiegelt licht, waardoor het geheel snel ruimer oogt. Ook heeft hoogglans een stijlvolle uitstraling. Een groot nadeel is wel dat vingerafdrukken en andere vlekken snel zichtbaar zijn.

Een matzwarte keuken is zeer trendy en heeft ook een chique uitstraling. Dankzij de matte afwerking weerspiegelen de fronten niet. Ook zijn vingerafdrukken minder goed zichtbaar. Wel zullen stof en andere (licht gekleurde) vlekken vrij snel zichtbaar zijn.

zwarte keuken hoogglans
matzwarte keuken modern
zwarte keukens landelijk

NIEUW! NU OOK MAT ZWARTE LAK KEUKENS UIT VOORRAAD!

MODEL PURE BLACK SOFT MAT ZWARTE LAK KEUKENS – GOEDKOOP – SNEL – OP IEDERE AFMETING LEVERBAAR

Het model Pure Black heeft een fluwelige, zijdezachte gelakte toplaag en wordt uitgevoerd met fraaie zwaar metalen zwarte handgrepen. Ook de zichtzijden zijn in bijpassend mat zwart uitgevoerd. Dit geeft een hele mooie, rustige en luxe uitstraling. Deze unieke mat lak-keuken is voorzien van een “vingervrije” laklaag, welke hygiënisch en antistatisch is.

Download het concept E-BOOK met alles over model Pure Black >>>

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van € 3.795 tot € 19.795. Compleet met apparatuur, thuis geleverd of compleet ontzorgd!

WAAROM EEN ZWARTE KEUKEN BIJ KEUKENWARENHUIS.NL?

GROOTSTE EN BREEDSTE ASSORTIMENT VAN KEUKENS

FAMILIEBEDRIJF MET 50 JAAR ERVARING EN DE BESTE ADVISEURS

GROOTSTE KEUKEN SHOWROOMS VAN NEDERLAND

KEUKENWARENHUIS.NL IS DE SPECIALIST IN COMPLEET ONTZORGDE ZWARTE EN MATZWARTE KEUKENS.

Het familiebedrijf Keukenwarenhuis.nl specialiseert zich in Betaalbare Zwarte A-merk Keukens, welke voor half geld en compleet ontzorgd in heel Nederland geleverd worden. Compleet ontzorgd wil zeggen inclusief het inmeten, leveren, monteren en aansluiten van de keuken.

Zo hoeft u zelf niks te doen, behalve natuurlijk genieten van uw nieuwe keuken! Dit valt allemaal onder de getoonde netto prijs, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Uiteraard zijn de keukens tegen meer- of minderprijs aan te passen aan uw eigen wensen en smaak.

→ Boek nu alvast uw showroom bezoek !

Z

Zelfstandig Familie BEDRIJF MET DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

Z

ONTZORGDE KEUKENDEALS, EN ALLES helder ONLINE EN IN DE SHOWROOM GEPRIJSD!

Z

1000 KEUKENS DIRECT UIT VOORRAAD B2C en B2B .......VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS

HET KEUKENWARENHUIS.NL, DAAR MOET JE GEWEEST ZIJN, HEERLIJK VRIJBLIJVEND ORIENTEREN EN INSPIREREN, IN DE GROOTSTE SHOWROOMS VAN NL!

 • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

 • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

 • APPARATUUR TEGEN ONZE INTERNETPRIJZEN

 • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

 • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

 • 150 OUTLETKEUKENS UIT VOORRAAD

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN EN INSPIREREN

 • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

 • ECHTE BETAALBARE LUXE ZONDER POESPAS

 • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

 • LEVERINGEN EN MONTAGE IN HEEL NEDERLAND

 • ONLINE OF THUIS KIEZEN EN KOPEN MOGELIJK