DESIGN KEUKENS

DE MOOISTE DESIGN KEUKENS, ALLEMAAL IN 1 MEGA SHOWROOM!

Keukenwarenhuis.nl is de specialist op het gebied van alle soorten en stijlen design keukens voor elk budget. De mooiste design keukens zijn te zien in onze complete en overzichtelijke filialen.

Kom ze NU allemaal bekijken in onze Mega Showrooms!

Hieronder leest u meer over onze Design Keukens, of klik direct hier voor voorbeeld Design Keukens, compleet met prijzen!

DE EXCLUSIEVE DESIGN KEUKENS VAN KEUKENWARENHUIS.NL

ONZE DESIGN KEUKEN ZIJN MODERN

Design  keukens zijn vaak moderne keukens met een apart of karakteristiek uiterlijk. Net iets anders dan gewoonlijk, net iets spannender dan normaal. Uiteraard voorzien van het laatste op het gebied van innovatie met geavanceerde keukenapparatuur. Avontuurlijk ingesteld? Ook frisse en zeldzamere kleuren kunnen een speciale designer touch geven aan uw nieuwe design keuken.

De design keukens van Keukenwarenhuis zijn modern op alle vlakken, dus van de gebruikte materialen tot de keukenapparatuur. Zo krijgt u het laatste op het gebied van keukeninnovatie, maar dan wel voor een betaalbare prijs.

ONZE DESIGN KEUKENS KUNNEN WORDEN AANGEPAST

Een design keuken wordt, indien u dat wens, volledig naar uw smaak aangepast. Zo weet u zeker dat een goede keuken, de perfecte keuken wordt, dit perfect bij u en uw interieuw past. Onze keukenadviseurs gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

DESIGN KEUKENS ZIJN ER VOOR ELK BUDGET

Een design keuken heeft vaak een flitsende en luxe uitstraling. Daar horen dan ook goede apparatuur en materialen bij. Gelukkig betekent dat niet dat alle design keukens duur zijn.

Wij gaan graag samen met u aan tafel om uw eigen design droomkeuken te ontwerpen, maar dan natuurlijk wel binnen uw budget. 

ONZE DESIGN KEUKENS HEBBEN EEN LUXE UITSTRALING

Onze design keukens combineren apparatuur van goede kwaliteit met duurzame en sterke materialen. Bijvoorbeeld Quartztop composiet aanrechtbladen en het allernieuwste op het gebied van hoogglans gelakte deuren.

Met een design keuken van Keukenwarenhuis.nl zal uw keuken gelijk een luxe uitstraling geven, zowel in kleine als grote ruimtes.

moderne keukens voorbeeld
hoogglans moderne keuken
strakke keuken

WAAROM EEN DESIGN KEUKEN BIJ KEUKENWARENHUIS.NL?

GROOTSTE SHOWROOMS VAN NEDERLAND

FAMILIEBEDRIJF MET 50 JAAR ERVARING

ERVAREN EN GETRAINDE ADVISEURS

WIJ SPECIALISEREN ONS IN COMPLEET ONTZORGDE DESIGN KEUKENDEALS VOOR HALF GELD

Het familiebedrijf Keukenwarenhuis.nl specialiseert zich in Betaalbare A-merk Design Keukens, welke voor Half Geld en Compleet Ontzorgd in heel Nederland geleverd worden. Compleet ontzorgd wil zeggen inclusief het inmeten, leveren, monteren en aansluiten van de keuken.

Zo hoeft u zelf niks te doen, behalve natuurlijk genieten van uw nieuwe keuken! Dit valt allemaal onder de getoonde netto prijs, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Uiteraard zijn de keukens tegen meer- of minderprijs aan te passen aan uw eigen wensen en smaak.

LIEVER DE GEHELE COLLECTIE BEKIJKEN? KOM OOK GEZELLIG LANGS!

DE KOFFIE STAAT AL KLAAR.

FILIAAL TER AAR

FILIAAL DORDRECHT

DESIGN KEUKENS INSPIRATIE

moderne keukens
moderne keuken
moderne keukens inspiratie
moderne keuken voorbeeld
moderne keuken met kookeiland
moderne keukens
Z

Volledig zelfstandig Familiebedrijf

Z

grootste keukenshowrooms van nl +NIEUW B2B CENTRUM

Z

Ontzorgde Keukendeals, EN OUTLET KEUKENS, NU ook uit voorraad

KEUKENWARENHUIS.NL, DAAR MOET JE GEWEEST ZIJN!

  • VOLLEDIG ZELFSTANDIG FAMILIEBEDRIJF

  • 114 VAST LAAG GEPRIJSDE KEUKENDEALS

  • APPARATUUR TEGEN INTERNETPRIJZEN

  • 1000 KEUKENS UIT VOORRAAD B2C/B2B

  • 12 MAANDEN RESERVEREN MOGELIJK

  • RUSTIG EN ONTSPANNEN ZELF ORIËNTEREN

  • ALLES MET FIXED PRIJZEN IN DE SHOWROOM

  • EXTRA VOORDEEL OP VOORRAAD KEUKENS

  • KIEZEN EN KOPEN IN 2 STAPPEN

  • MONTAGE IN GEHEEL NEDERLAND